- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Nazlican333
sanırım kardeslerini bahane edip eşin kendisine olan davranışlarıını düzeltmen için konuşmuş ama boşş konuşmuş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...
Ne kadar sacma. Kac yasinda adamlar.belli ki sizden once de evlenmeye pek niyetleri yokmusKizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...
Onlar ewde kalmis bacim kilif uyurduyorlar sadece.. birak allah askina herkes birilerinin ewliligine bakarak ewlenmeme karari alsaydi anamla babam evlenmezdiKizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...