• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardesleri

sanırım kardeslerini bahane edip eşin kendisine olan davranışlarıını düzeltmen için konuşmuş ama boşş konuşmuş :KK14:

Son düzenleme:
37 yasında adm evlenmıo da bunu sana mı baglamıs böhhhh daha faklı bı kelıme kullanmak ısterdım ama esın cooook sacma bı laf etmıs

37 yaşında adam hala evlenmiyorsa demek ki vur patlasın çal oynasın tarzı bir hayat benimsemiştir. Sebebi siz değilsiniz merak etmeyin.

Kizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...

he he de

burda da konu açan kadınlar da var.evlenmekten korkuyorum çünkü çevremdeki evlilkler ya çok mutsuz ya da boşanmış kişiler diye..olabilir yani ,o çevre diye bahsedeilenlerden biri de siz olabilrsiniz.burda konu kadın değil erkek ,ne fark eder ki..:)
ama yine de aşık olacağı bir kadın karşısına çıkmış olsaydı,sizin evliliğiniz yüzünden ,evlenmeyi düşünmemezlik etmezdi bence;)

sizinle ne alakası varmış ki??belki kendilerine güvenemiyorlar ya da sorumluluk sahibi değiller!ya da kısmet değil!

Evlenmeye niyeti olan evlenir o yaştan sonra erkekler evlenmek istemiyor zaten kimse istemediği birşeyi yapmaz kaç yaşındalar sonuçta dert etmeyin:)

Kizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...
Ne kadar sacma. Kac yasinda adamlar.belli ki sizden once de evlenmeye pek niyetleri yokmus

Onlar ewde kalmis bacim kilif uyurduyorlar sadece.. birak allah askina herkes birilerinin ewliligine bakarak ewlenmeme karari alsaydi anamla babam evlenmezdi

20 ki yaşlarda olurlar da etkilenip biz evlenmeyeceğiz derler

Eşiniz ne dediğini bilmiyor

Ayrıca o mantıkla boşanmış ailelerin çocuklarının evlenmemesi lazım

ay çok güldüm eşinizin söylediğine:KK70:
herkes çevresinden etkilenseydi, ülkenin yarısından fazlası bekar olurdu
mutsuz bir ailede büyüyüp, yada boşanmış anne babanın çocuğu olarak büyüyüp çok çok mutlu yuva sahibi olanlar var
etkilenseydi onlar etkilenip evlenmezlerdi....

Back
X