Kizlar yeni evli sayılırız 1 ayda 2 kez ya birlikte oluyoruz ya olmuyoruz yeni evli olan bir çifte göre hiç normal değil bir keresinde 2 aya yakın beraber olmadik susleniyorum hazırlanıyorum onun beğeneceği şekilde ama yok çok güzel olmussun diyip geçiyor ilgi alaka sevgi güven herşeyi dört dörtlük bir adam ama bu konuda çok isteksiz kadinligimi yasiyamiyorum ben istersem hatırlatırsam zorla yoksa yok yani bu gün yine giyindim suslendim hazırlandım ama uyicam dedi ve uyudu bende sinirlendim ne kadar geceligim varsa paramparça edip çöpe doldurdum utanıyorum artık gidip istekte bulunmaktan bir kadın olarak o arzulasin istiyorum o yanassin doktor mevzusunu açtım gidelim gerekli yerlere normal değil genç bir erkeğe göre diye anlayışla karşıladı beni ama kim uğraşacak hastane sevmiyorum ben dedi kendini dusunmuyorsan beni düşün sağlıklı bir birliktelik yasiyamiyoruz dedim tek kelime etmedi bende hiç birşey demedim kalkıp gittim yanından ben artık beni begenmedigini ve istemediğini düşünüyorum artık yanına bile yanasmak istemiyorum bir daha asla gidipte kendisine o yönde istekte bulunmak istemiyorum bunun dışında bir problemimiz de yok Allah'a şükür ama napacagimi sasirdim bana bir akıl fikir verin