Eşimin ilk anneler günümde yaşattıkları

senin adına çok üzüldüm.
inşallah ileriki yıllar güzel geçer

koyver gitsin temizliği işi yemeği.
yapma bakalım bir hafta

bebeğin de mikroba ihtiyacı var.
hemen yelkenleri suya indirme.
şimdi de acaba pazara gitti mi beklentisine girmiş olabilirsin
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç girme.

mükemmeliyetçi olmak insanı yoruyor
çevrendekileri de yoruyor

bebişin bugün peynir ekmek yesin hiç tasalanma
benden bu kadar nasihat

hayata geçirebilirsen ne mutlu sana

benim anneler günüm de pek parlak geçmedi
eşim yanımda değil
bir oğlum yanımda değil

büyük oğlum ve ben evde yalnızdık asosyal bir gün yasadık
yavrum anneler günü olduğunun bile farkında değildi.

eşime içten içe kızarak geçirdim bu günü.
çünkü onun evde varlığı ne büyük nimetmiş
bunu çok ii anladım ve beni neden yalnız bıraktı diye üzüldüm.
oysa gidişi zorunluydu.

yanımda olsa kıymetini bilmem uzakta olunca anlıyorum yanıma gelince unutuyorum
nankörü m ben yaaaa

Erkekler kadınlar kadar ince düşünceli ve fedakar olamıyorlar maalesef genel olarak. Ve nasıl alıştırırsanız da öyle gidiyor. Ben 1 yıllık kısa evliliğimde, bisürü sorunla başetmeme ve çalışan biri olmama, eve eşimden daha geç gelmeme rağmen tüm ev işlerini elimden geldiğince mükemmel yapmaya çalışıyordum. 2 günde bir yemek de yapıyordum mutlaka, evde yemek eksik olmazdı. Haftasonundan hazırlık yapıyordum hatta hafta içi yapacağım yemekler için. Sonra ne oldu: Eski eşim olacak beyefendi, o kadar sıkıntılı zamanlarımızda bile, her güne değişik yemek yemek istediğin söyledi, ben de yaptım salak gibi. 2 gün aynı yemeği yemek istemiyormuş. Kendimi çok fazlasıyla yıprattım. Ve değmeyeceğini de öğrendim. Ama bir arkadaşım var. O da çalışıyor eşi de. 5 yıllık evli ve evlendiğinden beri yemek yapmıyor evde. Çalışan biriymiş, yapamazmış. Vakit olmuyormuş. Bebeği oldu, işten ayrıldı. Doğum izni- doğum sonrası hiçbir zaman yapmıyor yemek. Eşi de diyor ki "çalışınca yemek yapmak zor oluyor, başlarda denedik olmadı. napalım biz de dışardan söyleyip yiyoruz"

Çok fedakar olunca da kıymet bilinmiyor işte. Biraz da şans meselesi tabii. Allah değer bilenine denk getirsin derler ya, ben denk gelemedim...

canım ya erkek bunlar odun yani hammaddesi belli:) yont cilala ne bilim şekil ver masa yap sandlye yap odun yani:)

eşimde bnm anneler günümü kutlar dedim hamileyim 1 ay sonna doğum olcak inşallah adamda tık yok annelere hediye alalım dedim
aldık ya dedi(geçen sene almadık ondan önceki seneyi diyo)
ben sallamadım bunu tuttum kolundan annelere hediye aldık çarşıda kendime göre bişe bulamadım internneten ayakkabı ve bluz beğendim banada bunları al hayatım dedim tamam dedi:) napıyım yani :)
dün gece gelmiş ben harıl harıl teyzelerler halalar ararken adam kendi annesini aramamış e diyo hediyesini gönderdik ya kutladık:) 4 gün önceden bahsediyo
aldım telefonunu aradım annesini kendi annemi önce ben konultum sonna erkan istiyo dedim verdim konuştu

napiyim malzeme bu benimkini kutlamadı bile:) bende gitim çikolata aldım elime anneler günüm kutlu olsun dedim
onada bi çikolata verdim yedik

şimdi gece gece tartışmayamı gircem oydu buydu şuydu diye hiç çekemem valla canıma yazık
tartışsam nolcak o saatten sonna yapsa nolcak peh:)

beklentini sıfıra indir çok ciddyim ne kadar beklersen o kadar g.t gibi kalırsın ortada :) senin adam geçen sene yapmış güzel yapmış bu sene yapmamış napcan atcanmı tamam çenesine az sahip çıksaydı az biraz laf etmeseydi bari ama eminim oda pişmandır:) iki gün sonna bidaha yapmıcam der sonna gene odun gene odun:)

o seni mutlu etmiosa sen kendini mutlu et sıfır beklenti sonsuz mutluluk

Zaten ayda bir ayrıntılı temizlik için temizlik şirketinden çağırıyorum ama yinede her hafta kendimde dip köşe silip, süpürüyorum işte.Buarada dün epey bir pişmandı ve akşam iş çıkışı aradım ne yapıyorsun diye çarşıya çıkcam dedi bana hediye ve pasta alacakmış:)Bende zahmet etme dedim birlikte pazara gittik, pazar yaptık sonra dayanamadı yine pasta aldı.Bende akşam yemeği yaptım, yemekten sonra evi süpürdüm baktım eşimde bulaşık makinasını boşaltıyor, bebişin kıyafetlerini yıkamıştım onları asıyor.Tabi ikimizin buzlarıda eridi gitti.Yatmadan bebişimizide yıkadık ve kendimizce sakin, mutlu evliliğimize döndük:)Laf arasında da işleri ortak yaparsak birlikte daha fazla ve keyifli zaman geçirebileceğimizide belirttim.Hayırlısı bakalım....

Emvacilbihar senin içinde çok üzüldüm tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu.Bende dün çok berbat bir gün geçirdim açıkcası

Bugün işyerinde denetleme var çok sıkıntılı birgün, stresten midem ağrıyor.Benim şuanda kk da vakit geçirmem mucize.Üstelik sorunlar üst üste geliyor bende size sığınıyorum kafam burda dağılıyor gerçekten

sen daha iyi bilirsin canım
evlilik mi psikoloji mi yoksa beklenti mi
ama bişeyleri değiştirmek gerekiyor

ben kendi adıma yapamadığım için burada sana
tavsiye vermem pek etkili olmaz

bu sorunlar hep oldu ve hep olacak
hayat böyle

bazen aynı sorunları tekrar yaşamaktan sıkılıyorum yoruluyorum
seninki de benimki gibi bozuk bi plak gibi dönüp dönüp başa sarıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…