- 13 Ekim 2022
- 17
- -11
- 29
-
- Konu Sahibi berra meral
Evlenmeden öncede cinsel anlamda soğuk muydu?
Merhaba canım, kayganlaştırıcı olarak Lalaluna’yı dene aşşırı bereketli ve uzun süren ipeksilik hissi garanti ediyorum. Sen duştan ya da wc’den sonra masaj yaparak sür anlamaz bile, doğal yağ içerikli. Yuvaluna’dan bulursun Gizem Onay ürünü, ben kullanıyorum çok memnunum:)Hayır aksinee sürekli evlenince yapacağımız fantezilerden bahsederdi.O kadar sabırsızdı ki zor tutuyordum en ufak bi yerim gözükse belli olsa çıldırırdı her konumuz oraya gelirdi ben gerçekten ilk geceden çok korkan bir insandım sürekli yakın çevreme de eşime de bunu söylerdim napacam ben diye eşim de bi şey olmayacak canını yakmam ben senin dur deyince dururum diye söylüyordu bana kızlık zarımda ilk engelle karşılancıya kadar gayet normaldi eşim sonra o bölmeyi aldırdıktan sonra ben iyiyim istiyorum dememe rağmen böyle yapıyor ben istekli olduğumu belli ediyorum ağzımla da söylüyorum her yolu denedim zaten bakımlı bi kadınım parfümümü sıkarım geceliğimi giyerim makyaj sevmez eşim o yüzden hafif renklendirme yaparım cilve yaparım ama yok banamısın demiyor o raddeye geliyoruz ama giremiyor girdiği zaman da illa bi ışık olması gerekiyormuş bakması gerekiyormuş tamam hepsine tamam dedim zaten herhangi bir kayganlaştırıcı istemiyor kuru oluyor benim sıvım çok çok az yetmiyor kayganlaştırmaya napacam bilmiyorum
Yatdım ne acaba ilk defa duydum daMerhaba canım, kayganlaştırıcı olarak Lalaluna’yı dene aşşırı bereketli ve uzun süren ipeksilik hissi garanti ediyorum. Sen duştan ya da wc’den sonra masaj yaparak sür anlamaz bile, doğal yağ içerikli. Yuvaluna’dan bulursun Gizem Onay ürünü, ben kullanıyorum çok memnunum:)
Ve akşam yatmadan özel şeyler giy, evde dolan biraz gözü de görsün sonra uykuda filan temaslar bir şeyler derken belki daha kolay olur. Umarım aşarsınız, üstüne gidip direkt konuyu konuşmadan akışına bırakarak bu tarz arka plan çalışmaları yapabilirsin. Olmadı yatdım alırsınız ileriki aylarda, sevgiler
YARDIM* pardon :)Yatdım ne acaba ilk defa duydum da
Halledebildiniz mi sorunu ?Merhabalar daha önce de bir konu açmıştım fakat yanlış anlaşıldığımı düşündüm biz eşimle yeni evliyiz 2 kez girdik ilişkiye ben çok istememe rağmen eşim benden kaçıyor yani sürekli bahane buluyor yorgunum iş yoğun sabah erken kalkacaz sen de dinlen bak hafta sonu yapalım diyor ama haftasonu denediğimiz de penisi sokmak istemiyor gibi itmiyor bekliyor beklediği içinde sönme oluyor şimdilerde birazcık itmeye başladı en son ben elimle tuttum ittim ama dayanamadım acısına yani daha yeni olduğu için diye düşünüyorum çünkü eşim kayganlaştırcı vs sevmiyor midesinin bulandığını söylüyor ne yapmalıyım fellik fellik kaçıyor benden cinsel anlamda normal de sevgili gibi takılıyoruz