Hemsire oldugunuz icin cok yoruluyorsunuz.En zor mesleklerden birisi.Stres,gece mesayisi,ayakta bekleme v.s evvela Allahim yardimciniz olacaktir.Yuvanizi korumaya ve kurtarmaya calisiyorsunuz bu kutsal bir cabadir.Problemlerimiz cok benzer.Ben sana ayni problemlere buldugum careleri yazmak istedim.1.Kayinvalidelerle catisirsan ana-ogul bir oluyorlar seni disliyorlar ama tam tersi pozitif olup,sikayet etmezsen bu sefer ana-ogul birbirine girip tartisiyorlar cunku kayinvalide kiskanilmadigini dusunup panik yapiyor.Siz esinizin hep iyi ozelliklerini anlatin bana soyle deger verir beni soyle sever...tabi abartmada.Sizinle ugrasmayip anasi ogluna kapris yapmaya baslayacak neden beni degilde karini bir numara yapiyorsun diye.Bir de insan kalbinde evladina,babasina,annesine,esine sevgileri farklidir ama hepsine sevgi densede degerleri baska baskadir.Ne kaynanan senin sevginin yerine gecebilir ne sen onun sevgisinin yerine...Bir de mucadele etmeyin benim esim annesini arabada yanina oturtmak ister.Baktim rencide olacagim.Aman anneci lutfen oglunuzun yanina oturun.Bizde yaslilara saygi cok onemlidir.Yani beni catlatmalarina izin vermeden ben arka koltuga kendi istegimle gecip onlara o firsati vermiyorum.2.Esinin ilgisi meselesi.Dirdir etmeyle,karsisinda salya sumuk aglamayla hayatim bana yardim et falan desemde yardim etmez.Bende haftada bir temizlikci aliyorum.Hem bir fakir namusuyla para kazanmis oluyor hemde esimin yardim etmesine ihtiyac duymuyorum.Cocuklarim buyudu onlarla kafa kafaya verip sofrayi kuruyoruz aaa bi de ne goreyim yillardir bir bardagi yerinden kaldirmayan adam bana salata yapiyor.Neyse Pozitif olmalisin.Yaslilarin surda az omurleri kalmis.Esin seni hala sevmektedir.Sevgisini yasadigi acilar,annesinin,ablasinin hastaligi,senin onunla mutlu olmaman,yeni bebegin sorumlulugu,senin esine soguk davranip ondan ilgi beklemen kendin yasadigin olaylarin etkisiyle esine icinde biriktirdigin kirginliklardan dolayi sevgi verememen perdeliyordur.Uzmanlar tartismadan hislerinizi esinize mektup yazarak anlatin diyorlar illa da konusmak degil yaziya gecir anlatacaklarini hem kavgada etmemis olursun ben bir ara hep esime ayni evde mektup yaziyordum.Tartismaktan daha etkili oldu.Ama suclayici,yargilayici bir uslup asla kullanma ben daima sen iyi bir insansin ama iyi bir koca olmak icin cabalamiyorsun derdim.Daha yazacaktim ama gece 3e gelmis eyvah...Bir de Bu dert biter baska dert baslar bu alem tadimlik yeridir doyumluk yeri degildir.Cocuklarin buyur egitim,arkadas,is,evlenme sorunlari olur.Ohoooo her biten SIKINTI rahatlama getirir.Daima evliliginde mutlulugun icin dua et.Duanin kabul oldugu anlar vardir bir bakmissin ki adam degismis,kayinvaliden pamuk olmus,emekli olmussun.SEVGILERIMLE