Umarım reklam amaçlı bir paylaşım değildir..İnsanlara güvenmek gerçekten zor hele ki bu devirde..Cilde ciddi zarar vermese iyi..Merhaba bahsettiginiz eczaci beyfendi ile ben de gorustum.sizde son durum nedir.insallah ben de fayda gorurum ve duaciniz olurum sevgiler
Umarim sizin dediginiz gibi olmaz.110 tl verdim ldim bakalim caresizlikten deneyecegim.lekelerimi cok tkiyorum.Umarım reklam amaçlı bir paylaşım değildir..İnsanlara güvenmek gerçekten zor hele ki bu devirde..Cilde ciddi zarar vermese iyi..
Arkadaşlar kusura bakmayın internet arızası yüzünden forumu takip edemedim. Dün aysel hanım telefondan mesaj atınca durumu benim yerime izah etmesini rica ettim. Eşimin durumuna gelince 1,5 ayı geçtik sayılır. Lekeler %95 oranında geçti.Umarim sizin dediginiz gibi olmaz.110 tl verdim ldim bakalim caresizlikten deneyecegim.lekelerimi cok tkiyorum.
Kesinlikle böyle bir düşünceniz olmasın. Kul hakkından Allah a sığınırım. Ben bu problemden yakınan kim varsa bilgisi olsun diye paylaştım. İsteyen kullanır,isteyen kullanmaz,kendi tercihi..Umarım reklam amaçlı bir paylaşım değildir..İnsanlara güvenmek gerçekten zor hele ki bu devirde..Cilde ciddi zarar vermese iyi..
Peki tekrar geri gelirmiymis lekeler imi ay kullandıktan sonra artık kullanılmayacak miAynen dediğiniz gibi kullanıyor halen
onu irfan beye sorsaniz..Sinop taki eczacı Mustafa beyin kremi de ilk ay pırıl pırıl yapıyor cildi sonrası fiyasko lekeler fazlası ile geri geldi inşallah buda öyle olmaz
Siz kaç gündür kullanıyorsunuz etkisini gördünüz mümerhaba melek hnm bende aldım bu kremden yalnız bana akşam sadece 45 dk kalacak yüzünde diye söyledi
eşiniz nasıl kullandı merak ettim?
Eşim 20. günün sonunda fayda görmeye başlamıştı. Bilginiz olsun.Bugun 6.gunum sabirla kullanacagim ve sonuclari mutlaka paylasacagim
Bende onuncu gün anlamıştim şimdi sevindimEşim 20. günün sonunda fayda görmeye başlamıştı. Bilginiz olsun.
Merhaba henuz 8 gun kullandim bu surec icinde hicbirsey surmedim yuzume aculma hissediyorumMerhabalar lekelerinizin son durumu nedir
Güneş kremi kullanımını doğru bulmuyor irfan bey sanırım sizde güne kremi kullanıyorsunuz diyimiMerhaba henuz 8 gun kullandim bu surec icinde hicbirsey surmedim yuzume aculma hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?