slm arkadaşlar yne bir konu açıyorum sizlerle paylaşlaşıyorum ve gerçekten rahatlıyorum . eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve bu durum yüzünden konu açtım burda hep .. ben 1 yıllık yeni evliğim arkadaşlar ben çalışıyorum ..konum şu yani rahatsızlığım kaynım var 1tane eşimle ortak iş yapıyorlar..kpde dükkan işletiyor bu yüzden para alışverişi oluyor arlarında. elektrik su faturasını kv ödüyor . artık arlarında nasıl anlaşıyorlarsa sanki ortak hesap. eşime sorduğumda yok herkesin ayrı diyor ama pek inanamıyorum . eşim bu yüzden sorumluluk sahibi olamadğını düşünüyorum. aynı apartmanda olmaktan baskı içinde hissediyorum kendimi.. geçen paylaştığım konu bu yüzden eşimle konuşmuyorum anlasın dye yaptığı yanılışı...kv ara ara laf sokmaları beni sinir ediyor şöyle geçen onların küçük bir yazlığı var oraya çağırdılar gittik laf arasında kv eskiden eşime sende çok gelirdin şimdi gelmiyorsun diyor yani benmle evlendiğinden beri gitmiyor yazlığa çok oyüzden laf sokuyor kaynanam bıktım böyle ara laf sokmalarından. kv birde bzi yönlendirmeye çalışıyor gbi hareketleri yokmu .. ya rahat braksa hiç problem olmayacak. kv birde kendini acındırma duygusu yok mu of ya neden böyle yapıyor anlamıyorum..geçen ablamlara gittik 1 saat sonra kaynım eşimi çağrı attı sonra msjmı attı bilmiyorum eşim gidelim demeye başladı neyse ablamlardan çıktık eve geldik misafir varmış kvde oyüzden bzi aramış anlamış oldum. eşim ailesine benden daha düşkün onlar ne dyorsa o.. yani eşimle bir aile olamadık .. sizlerin görüşlerine ihtiyacım var yorum yapmadan geçmeyin ne olur?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin gözünde hiç değerim yok.. buyrun konuyaa...
- Konu Sahibi LEMIN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm arkadaşlar yne bir konu açıyorum sizlerle paylaşlaşıyorum ve gerçekten rahatlıyorum . eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve bu durum yüzünden konu açtım burda hep .. ben 1 yıllık yeni evliğim arkadaşlar ben çalışıyorum ..konum şu yani rahatsızlığım kaynım var 1tane eşimle ortak iş yapıyorlar..kpde dükkan işletiyor bu yüzden para alışverişi oluyor arlarında. elektrik su faturasını kv ödüyor . artık arlarında nasıl anlaşıyorlarsa sanki ortak hesap. eşime sorduğumda yok herkesin ayrı diyor ama pek inanamıyorum . eşim bu yüzden sorumluluk sahibi olamadğını düşünüyorum. aynı apartmanda olmaktan baskı içinde hissediyorum kendimi.. geçen paylaştığım konu bu yüzden eşimle konuşmuyorum anlasın dye yaptığı yanılışı...kv ara ara laf sokmaları beni sinir ediyor şöyle geçen onların küçük bir yazlığı var oraya çağırdılar gittik laf arasında kv eskiden eşime sende çok gelirdin şimdi gelmiyorsun diyor yani benmle evlendiğinden beri gitmiyor yazlığa çok oyüzden laf sokuyor kaynanam bıktım böyle ara laf sokmalarından. kv birde bzi yönlendirmeye çalışıyor gbi hareketleri yokmu .. ya rahat braksa hiç problem olmayacak. kv birde kendini acındırma duygusu yok mu of ya neden böyle yapıyor anlamıyorum..geçen ablamlara gittik 1 saat sonra kaynım eşimi çağrı attı sonra msjmı attı bilmiyorum eşim gidelim demeye başladı neyse ablamlardan çıktık eve geldik misafir varmış kvde oyüzden bzi aramış anlamış oldum. eşim ailesine benden daha düşkün onlar ne dyorsa o.. yani eşimle bir aile olamadık .. sizlerin görüşlerine ihtiyacım var yorum yapmadan geçmeyin ne olur?
canım işin zor.allah yardımcın olsun.bu durumda bütün görev eşine düşüyor.bende ilk evlendiğimde eşim esnaftı.ben hariç annesi babası kardeşi hep dükkana müdahillerdi.dolayısıyla parada ortaktı.kimin ne kazandığı harcadığı belli olmuyordu.gerçi ben dükkandan hiç para görmüyordum.allahtan çalışıyordumda onlara ihtiyacım yoktu.2 yıl sonra dükkanı kapattılar.allah varya sevindim.hiç değilse başka bi yerde çalışırdı eşim ne kazandığımızı bilirdik diye düşünüyordum ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor.şimdi kaynanamlarla ayrı şehirde olmama rağmen eşime karışmaları hala devam ediyor.8 yıldır aynı sorunu çözemedik.ben çok sessiz kaldım.bu nedenle pişmanım.kötü olmayım diye ama keşke dişimi gösterseydim.şimdi gösteriyorum herkese ama 8 yılda neler yaşadım bana sor.sana tavsiyem evini bil aradaki çizgiyi geçmelerine izin vermemesini sağlattır eşine.daha çok başındasınız çünkü.forumları takip edersen kv kp müdahalesi çok yuvayı yıktı.
- 19 Ağustos 2013
- 98
- 59
- 53
Lemin, ayrıca bir şey diyeceğim, bacım. Sorun ettiğin şeyler bırak da sorunu, sorunun yanında es geçmeyecek kadar bir şeyler. En azından benim için öyle. Burda birşey yok. Tüm kayınvalidelerin ortak yükselen hormonu laf sokmak ( gelinlerin gözünde), tüm gelinlerin ortak yükselen hormonu kayınvalideyi oğlundan ayrı salmak isteği ( kaynanaların gözünde). Kayınvaliden demiş ki, eşine eskiden sen de gelirdin şimdi geç geç gelirsin. Belki hiç sana laf sokma çabasında olmamış, gerçekten oğluna söylemiş. Sen de kendini şeker etseydin, kız Deseydin anne, ben hep derim oğluna sen de git annenlerle o diyor yok hayatım biz daha yeni evliyiz şuanda en büyük görevim sana dikkat ayırmak felç etseydin kayınvalideni kurtulurdun şuanda helva dağıtıyordun bu konuda burda açılmamışdı sorun değil çözüm arıyalım. Bazı şeyleri görmemezlikden gelmemiz kayın validenin kurduğu boyundurğa kendisinin daha çabuk düşmesine neden olur.keyfine bak. sarıl eşine. Bazı şeyleri görme, duyma :) sevgiler
Son düzenleme:
slm arkadaşlar yne bir konu açıyorum sizlerle paylaşlaşıyorum ve gerçekten rahatlıyorum . eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve bu durum yüzünden konu açtım burda hep .. ben 1 yıllık yeni evliğim arkadaşlar ben çalışıyorum ..konum şu yani rahatsızlığım kaynım var 1tane eşimle ortak iş yapıyorlar..kpde dükkan işletiyor bu yüzden para alışverişi oluyor arlarında. elektrik su faturasını kv ödüyor . artık arlarında nasıl anlaşıyorlarsa sanki ortak hesap. eşime sorduğumda yok herkesin ayrı diyor ama pek inanamıyorum . eşim bu yüzden sorumluluk sahibi olamadğını düşünüyorum. aynı apartmanda olmaktan baskı içinde hissediyorum kendimi.. geçen paylaştığım konu bu yüzden eşimle konuşmuyorum anlasın dye yaptığı yanılışı...kv ara ara laf sokmaları beni sinir ediyor şöyle geçen onların küçük bir yazlığı var oraya çağırdılar gittik laf arasında kv eskiden eşime sende çok gelirdin şimdi gelmiyorsun diyor yani benmle evlendiğinden beri gitmiyor yazlığa çok oyüzden laf sokuyor kaynanam bıktım böyle ara laf sokmalarından. kv birde bzi yönlendirmeye çalışıyor gbi hareketleri yokmu .. ya rahat braksa hiç problem olmayacak. kv birde kendini acındırma duygusu yok mu of ya neden böyle yapıyor anlamıyorum..geçen ablamlara gittik 1 saat sonra kaynım eşimi çağrı attı sonra msjmı attı bilmiyorum eşim gidelim demeye başladı neyse ablamlardan çıktık eve geldik misafir varmış kvde oyüzden bzi aramış anlamış oldum. eşim ailesine benden daha düşkün onlar ne dyorsa o.. yani eşimle bir aile olamadık .. sizlerin görüşlerine ihtiyacım var yorum yapmadan geçmeyin ne olur?
süt kuzusu herif nedicen işte ya bu deveyi güdecen ya bi diyardan gidecen böle erkeklerdende nefret ediyorum kocaman adamsın anaya ataya saygı olur güzel ama bu kadarda olurmu..elin kızını perişan edion.
Eşinin gördüğü ve büyüdüğü aile ortamı bu vıcık vıcık...
Seninle aile nasıl olsunki onlardan kopup... Aile baskısı ona sorumluluk vermemiş ve kendi başına bir birey olmayı , kendi kararlarını kendisi verme yetkisine sahip olamamış sayelerinde... Madem ailesi hep yanında var olucaklardı sizi sürekli yöneteceklerdide neden evlendirmişler anlamadım... Sizin yapıcağınız tek şey eşinizi karşınıza alıp sesinizi yükseltmeden mantıklı örneklerle ailesini de kötülemeden tatlı dille ona aile olarak beklentilerinizi anlatmanız, sizi neleri yıprattığını , hayatınızda ne olursa daha mutlu olabileceğinizi söylemeniz... Bunu ilk söylediğinizde belki o an için anlamayacak , hatta size sert çıkışlar yapıp tepki bile vericektir... Taki sizin kararlı olduğunuzu görene kadar , o zaman bu söylediklerinizi size belli etmeden gözlemliycek sizin için yanlış olanları oda yanlış bulucak ve zamanla size yönelecektir... Eşinizin kafasındaki ve içinde yaşadığı aile tabusunu yıkıcak tek kişi sizsiniz... Buda kendinize ve eşinizin size olan düşkünlüğünü ölçerek yapıcağınız bişey.. Alınganlıkları laf dokundurtmalarını bir tarafa bırakıp kendi düzeninizi kurmaya bakın... Bir bayan eğer isterse gerçekten başaramayacağı ve üstesinden gelemiyceği birşey yoktur bence
Seninle aile nasıl olsunki onlardan kopup... Aile baskısı ona sorumluluk vermemiş ve kendi başına bir birey olmayı , kendi kararlarını kendisi verme yetkisine sahip olamamış sayelerinde... Madem ailesi hep yanında var olucaklardı sizi sürekli yöneteceklerdide neden evlendirmişler anlamadım... Sizin yapıcağınız tek şey eşinizi karşınıza alıp sesinizi yükseltmeden mantıklı örneklerle ailesini de kötülemeden tatlı dille ona aile olarak beklentilerinizi anlatmanız, sizi neleri yıprattığını , hayatınızda ne olursa daha mutlu olabileceğinizi söylemeniz... Bunu ilk söylediğinizde belki o an için anlamayacak , hatta size sert çıkışlar yapıp tepki bile vericektir... Taki sizin kararlı olduğunuzu görene kadar , o zaman bu söylediklerinizi size belli etmeden gözlemliycek sizin için yanlış olanları oda yanlış bulucak ve zamanla size yönelecektir... Eşinizin kafasındaki ve içinde yaşadığı aile tabusunu yıkıcak tek kişi sizsiniz... Buda kendinize ve eşinizin size olan düşkünlüğünü ölçerek yapıcağınız bişey.. Alınganlıkları laf dokundurtmalarını bir tarafa bırakıp kendi düzeninizi kurmaya bakın... Bir bayan eğer isterse gerçekten başaramayacağı ve üstesinden gelemiyceği birşey yoktur bence
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
canım bunları bile bile evlendin sanıırm..
sana abla nasihatı sakın para pul işine ve annesiymiş kardeşymiş o konulara girme senden kötüsü olmaz..
herşeyi oluruna bırak sorun etme.eşininde üstüne gitme..
karnın doyuyormu evinde bir ekisiğin varmı onlara bak eğer yoksa sorunda yok..
ben sana bir anlatırsam yaşadıklarımı dudakların uçuklar:)
o yüzden kendini bu konularda uzak tutmaya çalışş ..
sana abla nasihatı sakın para pul işine ve annesiymiş kardeşymiş o konulara girme senden kötüsü olmaz..
herşeyi oluruna bırak sorun etme.eşininde üstüne gitme..
karnın doyuyormu evinde bir ekisiğin varmı onlara bak eğer yoksa sorunda yok..
ben sana bir anlatırsam yaşadıklarımı dudakların uçuklar:)
o yüzden kendini bu konularda uzak tutmaya çalışş ..
- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
herşeyden paranın ortak olması gerçekten hoş değil..
herkesin evi ayrı keseside ayrı olmalı..
bu şekilde tabiki sorumluluk alamaz eşin...
bunun dışında ailesine bu kadar düşkün olması alışılmamış bi durum değil..
çok erkek var böyle..
k,misi değişiyo kimisi aynı kalıyo..
bence buraya yazdığın gibi açık açık konuşmalısın eşinle...
ordan taşınma imkanınız varmı bilemem tabi ama en azından tavırlarını değiştirmeli sana karşı...
sen sürekli onun ailesiyle iç içesin o senin ablanda 1 saat oturmuyo...
ayıp etmiş..
herkesin evi ayrı keseside ayrı olmalı..
bu şekilde tabiki sorumluluk alamaz eşin...
bunun dışında ailesine bu kadar düşkün olması alışılmamış bi durum değil..
çok erkek var böyle..
k,misi değişiyo kimisi aynı kalıyo..
bence buraya yazdığın gibi açık açık konuşmalısın eşinle...
ordan taşınma imkanınız varmı bilemem tabi ama en azından tavırlarını değiştirmeli sana karşı...
sen sürekli onun ailesiyle iç içesin o senin ablanda 1 saat oturmuyo...
ayıp etmiş..
Anladığım kadarıyla faturanızı ortak ödüyorsunuz öylemi ? Yani mesela sizin kullandığınız elektrik faturasını kayın pederinizin de ödediği oluyor . doğrumu anladım ?
ben eşime sorduğumda bana cevabı: ben anneme nekadarsa bizm su elektrik faturası veriyorum annem ödüyor dyor .ama bilmiyorum bana böyle cvp veriyor aralarında bir iş olunca para alış verişi oluyor yani kpden eşim borç aldıysa borcunu ödüyormuş öyle diyor bana..mesala eşim iş için araba aldı onu ortaklaşa kullanıyoruz iş arabası kendimize ait değil.
- 19 Ağustos 2013
- 98
- 59
- 53
ben eşime sorduğumda bana cevabı: ben anneme nekadarsa bizm su elektrik faturası veriyorum annem ödüyor dyor .ama bilmiyorum bana böyle cvp veriyor aralarında bir iş olunca para alış verişi oluyor yani kpden eşim borç aldıysa borcunu ödüyormuş öyle diyor bana..mesala eşim iş için araba aldı onu ortaklaşa kullanıyoruz iş arabası kendimize ait değil.
Anladım canım, sıkma canını dua et dualara sarıl. Dua her kapıyı açar. İnşallah en kısa zamanda Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin. Amin
- 28 Haziran 2013
- 131
- 45
- 123
demek ki bizim gibisiniz kendi faturalarımızı kendimiz ödüyoruz ancak arada anlamadığım para alışverişleri oluyor aynı şekil kayınvalidem işin içinde elinde parası da olduğu için hatun herşeyi parayla çözebileceğini sanıyor önceleri çok sinirim bozuluyordu para işlerine sonra baktım ihtiyaçlarım fazlası ile karşılanıyor başladım aileme harcamaya biraz içim rahatladı şimdide bıraktım kendi hallerine, kaynana laf sokmaları mı duymuyorum bile cevap dahi vermiyorum vermeyeceğim buda onu ne kadar önemsediğimi gösteriyor, o konuşsun dursun sen eşinle iyi geçinmene bak biliyorum çok zor ama sabret eşini seviyorsan bizde de aynı durum oluyor bizimkilere gittik mi bi saat otur kv gidince oturda otur hiiiiiç takma önce eşinle iyi geçin sonra annesi onun gözüne batacaktır (inşallah)