Eşimin erken boşalma problemini çözemedik

aysegul2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
92
45
25
Merhaba kızlar
Utanarak soracağım ama lütfen yardımcı olmak amaçlı yorum yapın:KK43:
3 ay olacak ben evleneli henüz cinsel hayatımızı düzene sokmadan hamile kaldım 🥹 bu durum beni çok üzüyor. Eşim erken boşalıyo 10 sn bile sürmüyo, bu yüzden ilişkiden biraz uzaklaştım gibi 10 sn için duş almak zahmetli geliyo benimle aynı durumu yaşayanlar eşleriniz bu problemi nasıl çözdü. Ben kendisiyle konuştum oda bunun farkında ama düzelemedi bir türlü önerileriniz neler

Sizlik birşey yok isterse kendisi çözebilir. İlaç sprey vs. veya başka yollarla sizi mutlu edecek üşenmeyip.

Nasıl korunduğunuzu merak ettim.

Doktora gidecek mecbur. Önce üroloji, fizyolojik bir sorun var mı diye, sonra psikiyatri + psikolog

Merhaba kızlar
3 ay olacak ben evleneli henüz cinsel hayatımızı düzene sokmadan hamile kaldım 🥹 bu durum beni çok üzüyor. Eşim erken boşalıyo 10 sn bile sürmüyo, bu yüzden ilişkiden biraz uzaklaştım gibi 10 sn için duş almak zahmetli geliyo benimle aynı durumu yaşayanlar eşleriniz bu problemi nasıl çözdü. Ben kendisiyle konuştum oda bunun farkında ama düzelemedi bir türlü önerileriniz neler
Ilk önce korunsaydın keşke.Eşin ürologa gitsin tedavi lazım.

Doktora gidecek mecbur. Önce üroloji, fizyolojik bir sorun var mı diye, sonra psikiyatri + psikolog
Doktor kistim olduğunu söylemişti zor hamile kalabilirsin demişti, bir süre korunup ondan sonra korunmayı bıraktım bu kadar erken hamile kalacağımı tahmin edemedim.

Ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerimde korunmuyordum ama adete yakın korunmamıştım. Geç yumurtlama olmuş benim öyle hamile kalmışım kistten dolayı bu kadar erken beklemiyordum. Korunmayı bıraktığım an hamile kalmışım zaten

Ne olur ne olmaz diye yumurtlama günlerimde korunmuyordum ama adete yakın korunmamıştım. Geç yumurtlama olmuş benim öyle hamile kalmışım kistten dolayı bu kadar erken beklemiyordum. Korunmayı bıraktığım an hamile kalmışım zaten

Yumurtlama günlerinde korunuyordum yanlış yazmışım **

Merhaba kızlar
Sevisme süresini uzatın öncelikle sizi tatmin etsin en son o yapsın. Bal ,ceviz fındık, fıstık vs de verebilirsin

Doktor kistim olduğunu söylemişti zor hamile kalabilirsin demişti, bir süre korunup ondan sonra korunmayı bıraktım bu kadar erken hamile kalacağımı tahmin edemedim.
Korunmayı bıraktınız ve hamile kaldınız:) yahu kistti olan kaç insan hamile kalıyor çok erken değilmi daha aynı evde bir birinizi tanımamışsınız:KK43: Allah analı babalı büyütsün

Sevisme süresini uzatın bir de bu konuyla ilgili fransız yapım bi film vardı ordaki teknikte iyi deneyebilirsiniz filmi bulursam ekleyeceğim

X