Selamlar iyi geceler.40 yaşımda 18 yıllık evliyim ve çoğul gebelik sonucu 5 çocuk annesiyim.Yaklaşık olarak 1 ay önce eşimin erkeklerle olan iğrenç yazışmalarını gördüm.Okuduklarımdan anladığım kadarıyla sadece yazışmakla kalmamış pislik fantazilerini eyleme de geçirmiş.Tabi ki yüzleştiğimde bunu kabul etmedi ve sapkın düşüncelerini normalleştirerek sadece yazıştım ne var bunda dedi.Tabi ben bütün delilleri sileceğini tahmin ettiğim için yüzleşmeden önce bütün yazışmalarının ve yazıştığı kişilerin numaralarının ekran resimlerini almıştım.Ertesi sabah 5 çocuğumu da alıp ailemin yaşadığı şehre gittim ama annem bizi kabul etmek istemedi.Bu yüzden kardeşimin kendi için tuttuğu ama içinde yaşamadığı kapıcı dairesine yerleştik ve hemen iş arayışına girdim.Yaklaşık 10 gün sonra bir firmanın temizlik işine girdim.Normalde kanser hastalığının yan etkilerinden dolayı ayakta bile durmakta zorluk çekmeme rağmen çalışmak hiç zor gelmedi ve hiç olmadığım kadar moralim yüksekti ama çocuklarım henüz çok küçük oldukları için apartman düzenine uyum sağlayamadılar.Sonuçta apartman sakinleri çocukların gürültülerinden dolayı evden çıkmamızı istediler ve henüz maaş almadığım ve yeni bir ev tutabilecek durumum olmadığı için tekrar eşimle yaşadığım eve geri dönmek zorunda kaldım.Ama o insanı artık midem almadığı,görüntüsü ve sesi beni aşırı derecede rahatsız ettiği için aynı evde yaşamaya gönlüm razı değil.Bu yüzden kadın sığınma evine yerleşip sonra da tekrar çalışmaya başlayıp yeniden düzen kurmaya karar verdim.Kararımdan yana zerre şüphem yok ama çocuklarımın sürekli babalarını isteyip gittiğim her yerde bizi barınamayacak hale getirmeleri beni sıkıntıya sokuyor.2 çocuğumu babalarına bırakıp gitmeye gönlüm elvermiyor.Sonuçta sapkın davranışları ortada ve ona güvenip kız çocuklarımdan ikisini bırakamam.Onları da yanıma alsam baba baba diye ağlanıp tepinmeleri yüzünden sığınma evi de bizi kapı dışarı eder mi korkusu var.Şimdi siz hanımlardan benim akıl edemediğim varsa başka çözüm yolları önermenizi rica ediyorum.Teşekkürler