• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin en sevdiği kazağı artık bana oluyor..

o zaman söyleme sende bulamıorum evde nereye koyduğumu dee canım

aman canım bende iki defa yaptım eşimin kazağına o şeyi kaydirigubbakcemile3
biri abisinin hatırasıydı
biride benim babamın ona doğum gününde aldığı acayip pahalı bi kazaktı :gitme:
ama ne yapayım bilerek olmadı ki
benimki üzülmedi valla ben ondan daha çok üzüldüm :gitme:

sende kızacaksa şua n için söleme kışlıkları kaldırdım yaz geldi dersin bulursanda alırsın olumunekankayizsmile

aman canım bende iki defa yaptım eşimin kazağına o şeyi kaydirigubbakcemile3
biri abisinin hatırasıydı
biride benim babamın ona doğum gününde aldığı acayip pahalı bi kazaktı :gitme:
ama ne yapayım bilerek olmadı ki
benimki üzülmedi valla ben ondan daha çok üzüldüm :gitme:

sende kızacaksa şua n için söleme kışlıkları kaldırdım yaz geldi dersin bulursanda alırsın olumunekankayizsmile

aynı kadei paylaşıorus desene:içelim:
bende yumuşatıcıya bastım bugün ama 1 saat sonra baktım ki suyun rengi değişmiş
bu seferde rengi açar die çıkardım sıkmadan mandalla astım
belki ağırlığından biras daa uzar diebilmiyorumkismile
yarından sonrada havalar bozuomuş Allahım inş. aklına gelmez:Saruboceq:

canım üzülme bu kadar amannn senden gıymetlimi :)))

ay zaten kütahyayı bilirim soğuk olur oralar sen galiba sölemek zorunda kalıcan canım

??????????????????????????

Son düzenleme:
ben hiç öyle özel ilgi gerektiren şeyler almam, ütü gerektiren şey bile almıyorum:9: evlenince eğer benimkinin bir şeylerini böyle böyle kazaya kruban verirsem yapacağım şeyi yazıyorum: o ufalan şeyi üzerime giyer, üzerine de eşofman ceketi giyerim önü fermuarlı, sonra en şirin halimle karşılarım :23: bir öpücük,pardon kazak olduğuna göre önceden giymemek lazım, güzel bir akşam yemeğinin ardından odaya gidip içime giyerdim ufalan şeyi ve sonra fonda en sevdiğimiz müzik çalarken çok sıcak oldu diyip fermuarı açardım, benim ki gülme ve ağlama krizine girer de böyle bir durumda, tabii ki kaderine ağlama:9:

ben hiç öyle özel ilgi gerektiren şeyler almam, ütü gerektiren şey bile almıyorum:9: evlenince eğer benimkinin bir şeylerini böyle böyle kazaya kruban verirsem yapacağım şeyi yazıyorum: o ufalan şeyi üzerime giyer, üzerine de eşofman ceketi giyerim önü fermuarlı, sonra en şirin halimle karşılarım :23: bir öpücük,pardon kazak olduğuna göre önceden giymemek lazım, güzel bir akşam yemeğinin ardından odaya gidip içime giyerdim ufalan şeyi ve sonra fonda en sevdiğimiz müzik çalarken çok sıcak oldu diyip fermuarı açardım, benim ki gülme ve ağlama krizine girer de böyle bir durumda, tabii ki kaderine ağlama:9:
iyi fikir aklımın bir köşesine yazacam bunu benm nişanlmnda kıyafetlerş çok kıymetlidir :)

Son düzenleme:
iyi fikir aklımın bir köşesine yazacam bunu benm nişanlmnda kıyafetlerş çok kıymetlidir :)

aksi bir tip değilse, her türlü öfkeyi böyle şirinliklerle atlatmak mümkün, işe yarıyor, e tabii ama ben de kızacağım bir olay da o bana böyle yaklaştığında aynı tepkiyi veriyorum gülme-ağlama krizi:9:

Back