Saat 2'den 6'ya kadar uyutamamış ya 6'da uyuyunca da uyandırmayayım diye emzirmemiş. Benim anladığım bu. Üzüldüm bebeğe.Çocuğu neden 4 saat emzirmediniz ben anlayamadım .
Anneniz ve kardeşiniz niye yanınızda? Evlerine gitsinler artık. Kocanız o zaman mecbur ilgilenir.
Küçük bebeği 4 saat emzirmemek çok uzun bir süre. Bi de nasıl uyuyabildiniz, bebeği sizin göğsünüzle emzirirlerken?
Aileniz gitsin bence siz eşinizle kalın evde ilgilenen var nasıl olsa diye düşünebilir birde babalar anneler gibi değil o duygu hemen yüklenmiyor onlara aileniz gidince ona sorumluluklar vermeye çalışın işte duşa giricem bebekle ilgilenir misin? Yada sütünüzü sağıp bugün birşey yemedim sen bunu bebeğe içir bende birşeyler yiyeyim vs tarzı bence oda bebekle vakit gecirdikce alisacaktir, hem bebeğe hem sorumluluk almaya.Esimin ne bebegi ne de ben umrunda degil ise gider gelir para kazanır hastalanır bakarm para su bu herseyini ben alıp evi ben ceviriyordum zaten bebegimiz olunca anladm gercekten dunya umrunda degil 25 gunluk bebegim var esimi seviyorum onlara bisey olucak diye cok korkuyorum dun bebegim 2 den 6 ya kadar uyumadı uyutamadm dayısı geldi kucagna alıp uyuttu oda hemen uyudu bende hic o kadar agladı susturamdm diye 6 dan 10 a kadar emzirmedim uyutmadan once kac defa emzirdim kustu kustu kustu diye bebegimin kan sekeri dusmus 10 gbi uyandramadm cok zorlandm uyandrcm diye bi sekilde uyandi emzrdm annem sabaha kadar her yarm saat 1 saatte 1 emzrmis galiba iyi su an ben uyuya kalmisim lanet olsun bir kere insan oglunu gelir merak eder ya cok kalbim kirilio baba olunca degisir dedim ama yok.
Kocanızla da buraya yazdığınız gibi iletişim kuruyorsanız sizden soğuması gayet normal.Esimin ne bebegi ne de ben umrunda degil ise gider gelir para kazanır hastalanır bakarm para su bu herseyini ben alıp evi ben ceviriyordum zaten bebegimiz olunca anladm gercekten dunya umrunda degil 25 gunluk bebegim var esimi seviyorum onlara bisey olucak diye cok korkuyorum dun bebegim 2 den 6 ya kadar uyumadı uyutamadm dayısı geldi kucagna alıp uyuttu oda hemen uyudu bende hic o kadar agladı susturamdm diye 6 dan 10 a kadar emzirmedim uyutmadan once kac defa emzirdim kustu kustu kustu diye bebegimin kan sekeri dusmus 10 gbi uyandramadm cok zorlandm uyandrcm diye bi sekilde uyandi emzrdm annem sabaha kadar her yarm saat 1 saatte 1 emzrmis galiba iyi su an ben uyuya kalmisim lanet olsun bir kere insan oglunu gelir merak eder ya cok kalbim kirilio baba olunca degisir dedim ama yok.
Kendi evimde degilim anne babamin evine geldim lanet olsun
E kalkıp gidin kendi evinize, orada bulunmaktan rahatsızsınız madem. Zorla tutamazlar.Kendi evimde degilim anne babamin evine geldim lanet olsun
Bence siz kendi evinize gidin 25 günlük çocuğunuza evinizden rahat rahat bakabilirsiniz. Anneniz arada uğrayıp bir kaç günlük yemek ve ev işine yardım etse yeterli.Kendi evimde degilim anne babamin evine geldim lanet olsun
Ailenizin yanında kavga ettiyseniz ondan dolayı böyle sitemkar konuşmuş olabilirler.Ailem biz bakamayacaz etmeyecez diye birakmiyor bizeki esiminde ailesi yok onunlada kavga ediyorum surekli ailem soyle boyle diye babamla annem sanki bizim daha once cocugumuz olmus gibi uzerimize geliolar sizden anne baba olmaz falan filan yakamdan dusmuyorlarda
Esimin ne bebegi ne de ben umrunda degil ise gider gelir para kazanır hastalanır bakarm para su bu herseyini ben alıp evi ben ceviriyordum zaten bebegimiz olunca anladm gercekten dunya umrunda degil 25 gunluk bebegim var esimi seviyorum onlara bisey olucak diye cok korkuyorum dun bebegim 2 den 6 ya kadar uyumadı uyutamadm dayısı geldi kucagna alıp uyuttu oda hemen uyudu bende hic o kadar agladı susturamdm diye 6 dan 10 a kadar emzirmedim uyutmadan once kac defa emzirdim kustu kustu kustu diye bebegimin kan sekeri dusmus 10 gbi uyandramadm cok zorlandm uyandrcm diye bi sekilde uyandi emzrdm annem sabaha kadar her yarm saat 1 saatte 1 emzrmis galiba iyi su an ben uyuya kalmisim lanet olsun bir kere insan oglunu gelir merak eder ya cok kalbim kirilio baba olunca degisir dedim ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?