Kendimi küçültmedim.ben eşimle her şeyi açık açık konuşabilirim.bazen ayrı telden çalmak için inat etsek de frekanslarımız uyuşur.o da hediye istedim diye beni küçük görmedi bundan adım gibi eminim.tabi ki eşim aldı demiyorum kendime hediye aldım diyorum.eşim gecen sene aldı istedığım bir yüzüğü.bu sene araba aldık bir tane daha borç oduyoruz o almadı ben de ıstemedim.şart ta değil illa hediye içinden gelerek alınmalı zorla değil .tavır koysun başka konularda eşine ama hediye almadın diyerek kendini küçük düşürmesin verdiği değeri azaltsın bence
Ben o kırılmasın diye hiç beğenmemezlik yapmadım.hatta bi keresinde o kadar çirkin bi kazak almıştı ki (o da yeşildi :)) üni ye giderken sırf o aldı diye giydim.bildiğin anne kazagı gibi bişeydi :)Madem hediye istemissiniz,hem de kaç kere dile getirdiniz,o zaman tam olarak ne istediginizi de soyleseydiniz ya,secip gosterseydiniz bak şunu istiyorum diye(ki en dogal hakkiniz bence istemek)o zaman problem olmayacakti,bir çok erkek secemiyor,bircogusu zevksiz olabiliyor...
Ben nerdeyse 4 sene evliyim,ilk basta ozel gunlerde vs eşim hediye aliyordu,hep gittim iade ettim,ya begenmedim,ya bana olmadi vs vs,sonra da dedim boyle olmaz,adam yapamiyor,ben de hep hayal kirikligina uğruyorum...artik her ozel gun yaklaşınca açık acik bak bunu istiyorum diyorum hediye olarak:)belki bi çok kadin boyle yapamaz hani surpriz olsun isterler,ama ben hep mutlu oluyorum,hediyemi bilsem bile en azindan cok sevdigim bir sey oluyor ve genelde kendi kendime almayi kiyamadigim bi sey oluyor,surpriz olmasa da hep mutlu kaliyorum...bence siz de oyle deneyin:)
Hello happiness :)Okuyunca kendim icin yeniden üzüldüm. Biz de cok zor sartlarla bebek sahibi olduk. Hamileyken anneler gününde kesin bi jest yapar diye bekledim öyle siradan bi “kutlu olsun” bile demedi. Kesin güzel bi dogum hediyesi alir dedim. Lafi bile gecmedi. Gücendim ama dile getirmedim. Yalniz bi de dogum günümde ayni evde yasadigim kocam, sabah evden ayrilip ise giderken dogum günün kutlu olsun diye arayinca hepsinin üstüne tüy dikmis oldu. Evet dogum günümdeki tek kutlama buydu. Ne bi dilim pasta ne de hediye.. Hatta yanaktan bi öpücük bile degil. Bu kez badinin etini yedim. Böyle gecistiremezsin dogum günü kutlamasi istiyorum dedim defalarca. ustunden 1 ay gecti yüzsüzlük yaptigimla kaldim. Mutsuzluktan ölebilirim
Teyze oluyorum diye o kadar sevinip buralara yazmışsınız.anne olsanız kim bilir neler yaparsınız.kim bilir belki kocanızdan bi doğum hediyesi isteyecek kadar çıldırabilirsiniz bile :))Zorla aldırılan hediye bu kadar olur işte. Eşiniz de bu mesajı vermek istemiş olabilir. Öte yandan pek de ufak şeylerle mutlu olan birine benzemiyorsunuz, yoksa buna da mutlu olabilirdiniz.
Israrla, zorla, huzur bozarak hediye aldırılmaz kimseye. O muameleyi ben görsem ben de hediyeden ziyade "sus payı" olarak bir şeyler atıverirdim karşımdakinin yüzüne. Hoş değil yani.
Hay Allah sizden razı olsun :)sanki adamın iş arkadaşı ondan hediye istedi de, adamda zoraki iş olsun diye hediye aldı,kadın kocasından doğum hediyesi istemiş isteyebilir sanki elalem mi .maddi olarakta zor durumda değilsiniz.sevgililer günü geldi geçti her yerde kampanya vardı.hiç mi gözüne ilişmedi.karısı bir şey istiyor kırk yılın başı alması lazımdı.hem adetten değil midir doğum hediyesi alınır benim bildiğim.
Çok iyimser birine benziyorsunuz :)Konu sahibi setin gümüş olduğundan emin misiniz? Bu sene eski model gibi duran rose altın üstüne değerli taşlar,beyaz altın üstüne yakut/safir taşlı setler pek yaygin .Bel ki siz beğenmemişsinizdir ama sonuçta öyle de uyduruk diye düşündüğünüz bir sey değildir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?