Eşimin doğum hediyesi!

Sef34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
112
121
103
Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?

Ben birinden hediye istenmesini doğru bulmuyorum(eş bile olsa). İçinden gelse zaten alırdı size. Demek ki kendisi de almak istememiş,gönülsüz olunca anca bu kadarı olmuş. Madem çalışıyorsunuz bence gidin seçin,kendinize en iyisini alın. Kadınlar kendilerini şımartabilirler. Şımarmak için başkasına ihtiyacınız yok ama bundan sonra ederinden fazla değer vermeyin.

Gönlünüzü hoş tutsaymış iyiymiş.
Ama sizin de ısrarınız şık değil. Adam sonundan sizi susturmak için almış. Hediye anlamlı olsun istemişsiniz ama zorla yaptırmaya çalışmışsınız.

Doğru söylüyorsunuz.bence de kaba bi davranış.ben de şimdiye kadar bunu yapmış biri değilim.eşim de sağolsun doğum günüm de olmasa hiç hediye almaz.ama ne bileyim doğum yapmak anne olmak aile olmak.hepimizle alakalı olduğu için bi de dediğim gibi zor bi doğum yaptım acılar çektim.öyle bi hatıra istemeyi hak bildim kendime.zaten bi daha asla istemem.dediğiniz gibi şımarmak için başkasına ihtiyaç duymamalı insan.

bu sene kadınlar günüyle aynı gün olan doğum günü hediyemi kendi kendime kendim aldım zevkime göre ne var ki madem almayı akıl etmiyor gidin kuyumcuya en begendığınız takıyı alın çıkın.Ha aldığınıza tek laf söylerse o zaman çirkefleşin asıl almadı diye değil

bu sene kadınlar günüyle aynı gün olan doğum günü hediyemi kendi kendime kendim aldım zevkime göre ne var ki madem almayı akıl etmiyor gidin kuyumcuya en begendığınız takıyı alın çıkın.Ha aldığınıza tek laf söylerse o zaman çirkefleşin asıl almadı diye değil
Ama eşim aldı demiyorsunuz değil mi? Sonuçta eşiniz almış olmuyor.

Acaba neden almak istemedi? Ben bunu merak ettim. Sonuçta durumunuz var ve hamilelik de kolay bir şey değil, ki siz de söylemişsiniz hediye diye. İnatla almaması bana çok tuhaf geldi.
Aranız nasıldır normalde?
Aramız çok şükür iyidir.ama eşim biraz tuhaftır.cimri desem değil cömert desem değil.bişey alması için onun gerekli görmesi lazım.o hediye almayı gerekli bulmaz.ama kendi gerek gördüğü konularda parayı görmez.hep mantık çerçevesinde hareket ettiği için

Çok mutsuzum bayanlar.3ay önce doğum yaptım.ikinci bebeğim.bi şımarıklık yapıp eşimden doğum hediyesi isteyim dedim.8-9aylık hamileyken başladım söylemeye"aşkım bu sefer ben de doğum hediyesi istiyorum beni şımart hadi bakalım "gibi laflar etmeye :) ben ufak tefek seylerle mutlu olmayı bilen biriyim hep de öyle oldum.ne tekrarım oldu ne pahalı takılarım.ben de çalışıyorum.alamayacağımızdan değil ama pek gerek görmüyoruz diyelim.eşim de ben de.ama ne bileyim bi kere de ben şımarıklık yapmak istedim doğum hediyesi istedim.aklımdan geçen de ya bi küpe ya da yüzük.o tarz bişey.bebeğim doğalı 3ay oldu eşimden hala tık yok.yüzsüzlük yapıp istemeye devam ettim.biraz da gıcık oldum doğrusu bu kadar istediğimi bile bile niye almıyor diye.bozuldum da.şimdiye kadar hiç bi şey beklemedim istemedim.ama oğlumla beraber o da bana bi hediye verseydi hatta aynı gün doğum yaptığım gün ben o hediyeyi saklayıp gelinime verecektim.öyle kendimce duygusal bişey hayal etmiştim.belki çoğunuza komik gelebilir ama neyse.istedim işte.dün yine dedim.kızarak değil amA hep şakayla karışık söyledim.sen almazsan ben de gider kendime hediye alırım dedim.neyse.bugün dışarı çıkmıştı.geldiğinde bi hediye paketi.ay ne kadar da ısmarlama olsa da çok mutlu oldum sarıldım.paketi açınca beynimden vurulmuşa döndüm.çok dandik bi küpe kolye ve yüzük seti.gümüş.çok eski bi model.basit.yeşil taşı var ortasında.pazarda satılan takılar gibi.eşim kesinlikle zevksiz biri değil.istese en güzelini bulur beğenir.ilk şok oldum kabalık yapmak da istemedim ama beğenmediğimi gizleyemedim.eşim de farketti.zaten beğenmeyeceğimi de adı gibi biliyordu."aman rol yapamayacağım kusura bakma evet beğenmedim"dedim.o anı öyle buruk bi şekilde kapattık sonra o salona geçti ben yatak odasındaydım.öyle üzüldüm ki.değer vermez gibi.40 yılın başı bişey istedim.şimdiye kadar hep kanaatkar oldum.9ay bebeğimizi taşıdım.zor da bi doğum yaptım.karşılığı bu mu olmalıydı.dedim keşke o kadar ısrar etmeseydim de bana bu saçma şeyi almak zorunda kalmasaydı.sonra mesaj attım eşime."Düşündüm taşındım.ben bunları takmam.takmak da istemem.hatta görmek de.şu an mutlu olmaktan çok üzüldüm.aslında kabahat de benim.ne diye ısrar ettim ki.gönülsüz ve özentisiz bi şekilde sırf beni susturmak için aldığın o kadar belli ki.verirken bile.sen götür bunları geri ver.ne zaman içinden bişey almak gelirse o zaman al."dedim.şimdi o da bana küsmüş.ben de çok kırgınım.sizce ben haklı mıyım ya da çok mu kabalık etmişim?
Yanı ne diyeyim bilemedim. Maddi sorun da yokmuş. Senin istemeni yadırgamadım. Bu eşinle senin arandaki ilişki. Kaldı ki evet kadınlar bazen simartilmak ister ve bazı erkekler bunu algılayacak kapasitede değildir. Yani kadının söylemesi gerekir. Genelde bu kadar öküz değilse kocan konuş bakalım neden bu kadar gonulsuzmus bu işte.

Haklisiniz ama kırgınlığı uzatmayın bence..Ama gercekten haklsiniz

Ama eşim aldı demiyorsunuz değil mi? Sonuçta eşiniz almış olmuyor.
tabi ki eşim aldı demiyorum kendime hediye aldım diyorum.eşim gecen sene aldı istedığım bir yüzüğü.bu sene araba aldık bir tane daha borç oduyoruz o almadı ben de ıstemedim.şart ta değil illa hediye içinden gelerek alınmalı zorla değil .tavır koysun başka konularda eşine ama hediye almadın diyerek kendini küçük düşürmesin verdiği değeri azaltsın bence

Zorla aldırılan hediye bu kadar olur işte. Eşiniz de bu mesajı vermek istemiş olabilir. Öte yandan pek de ufak şeylerle mutlu olan birine benzemiyorsunuz, yoksa buna da mutlu olabilirdiniz.
Israrla, zorla, huzur bozarak hediye aldırılmaz kimseye. O muameleyi ben görsem ben de hediyeden ziyade "sus payı" olarak bir şeyler atıverirdim karşımdakinin yüzüne. Hoş değil yani.

Aramız çok şükür iyidir.ama eşim biraz tuhaftır.cimri desem değil cömert desem değil.bişey alması için onun gerekli görmesi lazım.o hediye almayı gerekli bulmaz.ama kendi gerek gördüğü konularda parayı görmez.hep mantık çerçevesinde hareket ettiği için
Ama sizce o hediye size gerekli değil midir ki? Evladını taşımış doğurmuşsunuz. Ama madem eşinizin huyu da böyle boşverin. Boş yere huzursuzluk olmasın.

Oglum oldugunda hic dogum hediyesi denen seyden haberim yoktu hicde umursamadim zaten
Ama kizima hamileyken esime zen pirlanta katalogunda yuzugumun aynisinin bilezigino gosterdim bunu dogum hediyesi olarak istiyorum , ogluma tek tasimi kizima da yuzugumle bu bilezifi hediye olarak verecegim ileride dedim
Dogum yaptigim gun geldi takti bilezigi koluma
Bu arada benim de 40 yillik omrumde bir erkekten istedigim ilk ve son seydir
Ama ayni sizin dusundugunuz gibi dusundum , cocuklarima annelerinden hatira kalsin istedim , simdi takmiyorum bile bilezigi cunku bilezik takan bir insan degilim :) kutusunda kizimin buyumesini bekliyor

Back