• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum günü yardım edin!!

Tuttuğu takımın orjinal forması
Güzel bir kalem seti
Kol saati
Kazak, gömlek, ceket, mont...
Fotoğraflarınızın olduğu bir albüm
Sevdiği sanatçının albümü
Sinemaya 2 bilet
Istanbuldaysanız tuttuğu takımın kombine bileti
Değişik osmanlı erkek yüzükleri var çok şıklar ilgisini çekiyorsa onlar
Kehribar tesbih...
Zippo

Ben şu an eşim için ellerimle 365 gün aşk/sevgi kavanozu yapıyorum canım ama 100 küsür tane not yazıyorum. 365 çok fazla geldi bana, aldığım kavanoza da sığmazdı zaten ama senin daha çok süren var yapabilirsin. Benim 5 günüm var yapmak için.

Aslında bayanlar ve sevgililer günü için daha uygun el yapımı bir hediye ama ben eşime ögretmenler gününde vereceğim. Sevginin zamanı olmaz mâlum :)

İlgilenirsen resim atabilirim canım. Çok özel bir hediye bence. Tüm sene boyunca her gün için bir not, yani tüm senelik bir hediye :) ve çokta uygun fiyat olarak. Bir kavanoz, kağıt, makas, kurşun kalem, tükenmez kalem ve kavanoz için kurdele lazım sadece.

Benim eşim pek öyle şeylere ilgi duymaz biraz öküzdür zaten hevesim kırıldı vazgeçtim :KK43:

Öküzse, hevesini kırdıysa hiç bir şey alma canım sende. Önce karısının aldığı/yaptığı şeylere ilgi duymasını öğrensin. Kendini hiç yırtmana gerek yok. Burada konu açacak kadar umursamışsın eşini, o da senin hevesini mi kırdı?

Ya konu açtıktan sonra zaten gelişti olaylar ondan önce olmuş olsaydı böyle onemsemezdim zaten vazgeçtim umrumda değil böyle duyarsız kalıyorsa bnde artık önemsemem. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

Ya konu açtıktan sonra zaten gelişti olaylar ondan önce olmuş olsaydı böyle onemsemezdim zaten vazgeçtim umrumda değil böyle duyarsız kalıyorsa bnde artık önemsemem. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

Can sıkmaya değmez canım boşver :) estağfirullah, ne demek. Yardım ederim tabi :)

yeni fikirlere iihtiyacı olan bir kızçeyimm.:KK54:
bana hediye önerisi değilde süpriz önerisi lazım kızlarrr
.nişanlımın doğumgünü. hafta içine denk geliyor akşam ne yapabilirim??? :halay:

yeni fikirlere iihtiyacı olan bir kızçeyimm.:KK54:
bana hediye önerisi değilde süpriz önerisi lazım kızlarrr
.nişanlımın doğumgünü. hafta içine denk geliyor akşam ne yapabilirim??? :halay:
Merhaba canım ne yaptın acaba sen Doğum gününde. Şimdi benim ihtiyacım var da belki yardımcı olabilirsin :KK49:

Kızlar benim eşimin doğumgünü de cumartesi bende sürpriz yapmak istiyorum ama neyapacağımı bilemedim cts ben çalışıyorum öğlen 2.30 gibi geliyorum eve ama o bu hafta ailemin yanına gitcem zannediyor işten çıkınca ama gitmeyip çıkınca direk eve gideyim diyorum o evde olcak çünkü ama öyle kazak falan hediye almam pasta yaptırsam dedim ama elimde pasta eve mi geleyim yoksa pastayı mesela kapıya bırakıp aşağı inip zili çalsam

Back