eşimin doğum günü ve ailesi hakkında

Ne yapacaginiz ortada. Cagirmayacaksiniz o kadar. Memnun kalmamissiniz gecen sene neden bu sene yine ayni seyi yapasiniz ki?

Adam istemiyor çağırmayın hiç.

Esiniz istemem diyor siz ben masa dolusu sofra severim diyorsunuz da doğum günü esinizin.. Yani onun istediğini yapmak gerekmez mi?

Esinizin sevdiği yemekleri yapin yiyip guzel canli müzik yapan bir yer varsa gidip sarkilar söyleyin dans edin ... Ama canli müzik istemezse güzel bir mekanda hoş bir yemek tamamdir

Yuh yaa. Nezaket olur insanda. Ben kim olursa olsun aniden akşam bile davet edilsem hemen gidip birşey alırım. Hediyesiz olurmu bu işler. Hadi onu geçtim. Böyle durumlarda ztn tabak hazırlanmaz ki herkes istedini alsın yesin sonra tabakta kalıyor.
Bu sene baş başa geçirin. Tabiki dışarda. evde durmayın basarlar.

Bence eşiniz ailesi ile aranız iyi değil size tepkilerinden eşinizin doğum günü güme gitmiş...Eşinizde çağırmayalım demiş ne gerek var ya dışar da eglenerek kutlayın ya da evde illa masa donatmaksa niyetiniz donatın masayı kutlayın...Masanın dolu dolu olmasını da sanki kv inat olsun diye istiyorsun gibi geldi.

Ay hediyesiz doğumgünü mü olur? Çok üzüldüm eşine yaa çağırma kimseyi çıkın daha eğlenceli olur eminim

Sen deli misin ne diye cagiriyorsun milleti esinin dogum gunune.
Adam da istemiyormus zaten.
Yaranicam diye ugrasiyorsan anneye, akrabalara falan, hic ugrasma yaranamazsin.
Basbasa kutla, evde kutla.
Ben evde kendim hazirladim her seyi, sonra oturup beraber kutladik, yedik ictik dans ettik cok guzeldi.
Milleti maydanoz etme kendi isine.

madem öyle özeniyorsun aynı şekilde hazırla birlikte vakit geçirmwkten hoşlandığın arkadaşlarını çağır :) hwm onlar açık büfe olayını anlarlar :)
aynen açık büfe ne işlerıne gelmıyor önlerıne beklıyorlar hay yarabbbım

eşinizin doğumgünü ve kimsenin gelmesini istemiyor.adam besbelli sizinle başbaşa kalmak,yemek yemek istiyor.
çağırmayın kimseyi.en güzel gününüzde sinirlendirmesinler sizi ki zaten gelince burnunuzdan getiriyorlar herşeyi.
doğum gününe gelen hediye getirmelidir kesinlikle.büyük,küçük,pahalı,ucuz farketmiyor.sonuçta doğum gününe geliyorlar ve birşey getirmeleri şarttır bence.:)

Ayy bence de bosver mis gibi esinle vakit gecir :) nasilsa akrabaları hep agirliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…