Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla geçen yıl 1 aylık evliydik bizde şey yaptım işte pasta yemek mumlar falan evde bide süslendim ama normal şeyler bunlar tabi bende 1 ay sonra böyle bir konu açacaktım muhtemelen teşekkürler :)
Eşin romantik midir? Yani şirin şeyler yapsan hoşuna mı gider yoksa çocukça bulup kenara mı atar.
Sevgili Kitabı diye bir şey var gir google a bir bak çok güzel bir şey kendi kitabını oluşturuyorsun animasyonlarla kendi hikayeni oluşturuyorsun benim çok hoşuma gidiyor yapıcam, verecek günü bekliyorum :)
Eşin romantik midir? Yani şirin şeyler yapsan hoşuna mı gider yoksa çocukça bulup kenara mı atar.
Sevgili Kitabı diye bir şey var gir google a bir bak çok güzel bir şey kendi kitabını oluşturuyorsun animasyonlarla kendi hikayeni oluşturuyorsun benim çok hoşuma gidiyor yapıcam, verecek günü bekliyorum :)
romantikliği eh işte şöyle böyle:)
evet evet biliyorum evlilik yıldönümümüzde yaptırdım ve kutuyu açtığında gözleri doldu öylece kalakaldı çok etkilendi ve paha biçilmez bir hediye dedi:)