• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin doğum günü için önerilerinizi bekliyorum:)

sadevehuzurlu

Evvela huzur! Gerisi sonradan gelir.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.222
3.582
133
Arkadaşlar eşimin doğum günü için orijinal, ilginç, etkileyici, unutulmayacak bir sürpriz önerisi arıyorum.

Evde olacak ama... :)

Valla geçen yıl 1 aylık evliydik bizde şey yaptım işte pasta yemek mumlar falan evde bide süslendim ama normal şeyler bunlar tabi bende 1 ay sonra böyle bir konu açacaktım muhtemelen teşekkürler :)

Arkadaşlar eşimin doğum günü için orijinal, ilginç, etkileyici, unutulmayacak bir sürpriz önerisi arıyorum.

Evde olacak ama... :)
Eşin romantik midir? Yani şirin şeyler yapsan hoşuna mı gider yoksa çocukça bulup kenara mı atar.
Sevgili Kitabı diye bir şey var gir google a bir bak çok güzel bir şey kendi kitabını oluşturuyorsun animasyonlarla kendi hikayeni oluşturuyorsun benim çok hoşuma gidiyor yapıcam, verecek günü bekliyorum :)

Eşin romantik midir? Yani şirin şeyler yapsan hoşuna mı gider yoksa çocukça bulup kenara mı atar.
Sevgili Kitabı diye bir şey var gir google a bir bak çok güzel bir şey kendi kitabını oluşturuyorsun animasyonlarla kendi hikayeni oluşturuyorsun benim çok hoşuma gidiyor yapıcam, verecek günü bekliyorum :)
romantikliği eh işte şöyle böyle:)
evet evet biliyorum evlilik yıldönümümüzde yaptırdım ve kutuyu açtığında gözleri doldu öylece kalakaldı çok etkilendi ve paha biçilmez bir hediye dedi:)

yoo niye olsun çocuksu olsunki.. ama artık herkes yapıyor daha değişik fikirler olsun bence :KK43: kimsede birşey yazmıyor :)

ya cidden kafayı yoruyorum ama bişey çıkartamıyorum her fikir birbirinin aynı:S napıcaz kızlar her yıl her yaş:(

ya cidden kafayı yoruyorum ama bişey çıkartamıyorum her fikir birbirinin aynı:S napıcaz kızlar her yıl her yaş:KK43:
Bende eşim askerdeyken tanıştıgımızdan bu güne yaşadıklarımızı özetlemiş ve kitap yapmıştım askerde arkadaşları senin karı manyak lan demişler :)))))

Back