• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin deri ceketi yırtıldı.acaba tamir olurmu biliyormusunuz.

eşimin deri ceketi yırtıldı.acaba tamir olurmu biliyormusunuz.

benim eşiminkiler de yırtıldı hemde iki tanesi ikisini de 2 ay içinde yırtı bizim tanıdığımız var firmaya göndericez ama idarelik ayakkabı tamircisi bir abimize getirdik ama getirmeden biz mudahale etmiştik yapıştırmaya felan çalıştık buna rağmen çok güzel tamir etti hiç ellemeden bir deri giysi diken tamir eden veya iyi bir ayakkabı tamircisine getirin bizim tamirci abi deriyiaynı yırtılan yere göre kesip dövüp inceltti ve belliöolmuyo işini iyi yapan birini bulumak lazım

Canım; deri tamir eden bir mağazaya götürürseniz hiç belli olmayacak şekilde tamir ederler. Hatta deri ceketlerimizin bakımı için yılda bir deri mağazalarında bakım yaptırırsak hem daha şık durur hem ceketlerimizin ömrü uzar.

bende ikikere tamir ettirdim,eğer işin ehlini bulursan hiç belli bile olmuyor.....

arkadasım derıcılere goturursen tamır edılır hatta yenı gıbı yaparlar derı zaten zamanla yıpranıyor onları bıle kesıp bıcıp boyayıp yenı modellere cevırıyolar kolay gelsın...

:4:slm bende aynı şikayetten yanaydım ama fenıceye başvurdum eşimin deri ceketı sankı yenı alınmış gıbı bana gerı geldı süper bır şey aklım durdu bence sızde fenıceye başvurun
benim eşiminkiler de yırtıldı hemde iki tanesi ikisini de 2 ay içinde yırtı bizim tanıdığımız var firmaya göndericez ama idarelik ayakkabı tamircisi bir abimize getirdik ama getirmeden biz mudahale etmiştik yapıştırmaya felan çalıştık buna rağmen çok güzel tamir etti hiç ellemeden bir deri giysi diken tamir eden veya iyi bir ayakkabı tamircisine getirin bizim tamirci abi deriyiaynı yırtılan yere göre kesip dövüp inceltti ve belliöolmuyo işini iyi yapan birini bulumak lazım

Son düzenleme:
deri ceketim yırtıldı ayakkabıcıya götürdüm mafetti ceketimi kemer altına götürdüm yapmak istemediler. bir arkadaşımdan öğrendim balçovada töre deri diye bir yer var diye.
ve oraya götürdüm yaptırdım. almaya gidince inanamadım okadar güzel yapmışlar eskisinden daha sağlam ve şık görünümlüydü. ayrıyetten estetik olarak bedenime daha iyi ayarlattırdım :) kocamın çok hoşuna gitti :) töre deri.ye götürün yapmadıkları şey yok:)

arkadaşlar deri ceketinizi tamire gittiginizde muhakkak izmir balcovadaki tore deriye gidin
tamir işlemi yaptırdıgınızda aynı anda muhakkak estetik ayarı yaptırın harika birşey ve daha hesaplı oluyor.:)) ben tamamen benim ustumde çuval gibi duran ceketi bedenime göre ayarlattım şimdi arasam magazalarda boyle ceket bulunmaz ...
tek sorun eşim her akşam eve geldiginde deri ceketimle onu karşılamamı istiyor:))))):47:

Konu 2008 de açılmış ama belki başka ihtiyacı olanlar olur, bildiği bir yer var benim. Ben geçen sene cep kısmında büyük bir yırtık olan deri ceketimi yaptırmıştım, çok da memnun kaldım. Nihayetinde ucuz bir şey değildi. Tavsiye ederim kesinlikle. E-Terzi diye bir site, harika bir iş çıkardılar sağolsunlar.

deri ceket tamiri

Back
X