- 24 Mart 2023
- 9
- 6
- 32
Merhaba.Eşimle 9 yıllık sevgililik 3 yıllık da evlilik olmak üzere 12 yıllık bir ilişkimiz var.Sevgililikte cinsel anlamda bi şeyler yaşıyorduk ve herşey yolundayken evlendikten sonra (ki evlilikten sonra iş değişikliği yaptı aşırı yoruluyor) cinsellik ikinci hatta üçüncü planlara atıldı.haftada bir olan seks zamanla iki üç haftada bire düştü.derken bebek istedik o zaman bile bir ayda bir kere yapıyorduk.neyseki bi kaç ay sonra tuttu da gebe kaldım.hamilelik boyunca ben istememe rağmen o istemedi karnında bebek var korkuyorum kötü oluyorum falan dedi hiç birlikte olmadık.Doğum yaptım lohusalığım bittikten sonra bi defa teklif etti onda da misafir geldi diye yapamadık bi daha da bahsetmedi.derken bebeğim 4 aylık oldu baktım o bahsetmiyor ben dedim “ neden cinsellik yaşamıyoruz “ O da olur bugün boşum akşama yaparız dedi şakalaştı falan.Akşam bebeğim uyuduktan sonra o da uyuyakaldı.Çok sinirlendim ama ses çıkarmadım.10 gün sonrası “ canım bi sorun mu var canın seks yapmak istemiyor mu” diye sorduğumda da “ göğsünden süt akması bebeğimizi emziriyor olman beni etkiliyor yapmak istemiyorum “ dedi .Peki dedim ama çok şaşırmıştım.Neyse bebeğim 6 aylık olduğunda bi gün kendi bebeği uyuttu ve geldi yanıma sokuldu falan o zaman bi kere oldu ve sonra da bir ay sonra bi defa daha oldu.Şuan bebeğim 8 aylık ve biz hepi topu 2 kere yapmış olduk.Bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var