bende aynı şeyi düşünüyorumCinsel hayatınız iyi ve hala arayış içindeyse sapık bu adam o zaman.
hayır yanlış anladınızzz....yani eşiniz eksik olduğundan bu kötü şeylerı yapıyor demek istedim.ben sizi yanlış anladım offEvet zaten bayan profilinde ters ilişki yapmadığını vs belirmişti demek ki aradığı o da değil fizik olarakta berbat bir kadındı çok şaşırtıcı gerçekten ne istediğini bilmiyor eksiklik hiç hissetmiyorum aksine hatta iyi hissediyorum bugün daha da iyiyim
Tabiki çocuklar bizim en değerli varlıklarımız ancak berbat giden evliliklerde sonu belli değilken çocuksuz hayata tutunmakla çocukla tutunmaya çalışmak cook farklı şeyler..Eğer çocuğunuz olmadan eşiniz eskort kadınlara gitseydi yine de buna dayanır miydiniz? Ben hep çok mutlu giden evliliklerde çocuk doğurmanin doğru olduğunu savunurum eğer birşeyler sorunluysa ki (sizinkiler cook uç boyutta bana göre birçok şeye katılanabilirim ancak aldatmaya veya teşebbüse hayır!)olan her durumda çocuğa oluyor eğer aileniz yanınızda değilse hayatta tek başına çocuk yetiştirmek veya tek başına bebekle çalışmak ev geçindirmek vs çok zor Allah yardımcınız olsun.Ailenizden yardim istemeye çalışın derim.Oğlumu doğurduğum için hiç pişman değilim o benim şansım mucizem her şeyim babası onları yaptı diye çocuğumdan soğumam veya olmasaydı diyemem o sadece onun değil benim de evladım yetiştiren de benim kurtulmaktan Başka çare yok zaten nafaka alabilirsem devlet yardımıyla geçinebilir miyim onların hesabını yapıyorum şu an
Evet anladım bende bu konuda aynı şeyi yazdım yani eksik ve sorunlu olan ohayır yanlış anladınızzz....yani eşiniz eksik olduğundan bu kötü şeylerı yapıyor demek istedim.ben sizi yanlış anladım off
O sürede her şey güzeldi hamilelik haberimi öğrendikten 1 kaç gün sonra yakaladım ilk tabiki de sorunlu gitseydi bebek yokken ayrılırdımTabiki çocuklar bizim en değerli varlıklarımız ancak berbat giden evliliklerde sonu belli değilken çocuksuz hayata tutunmakla çocukla tutunmaya çalışmak cook farklı şeyler..Eğer çocuğunuz olmadan eşiniz eskort kadınlara gitseydi yine de buna dayanır miydiniz? Ben hep çok mutlu giden evliliklerde çocuk doğurmanin doğru olduğunu savunurum eğer birşeyler sorunluysa ki (sizinkiler cook uç boyutta bana göre birçok şeye katılanabilirim ancak aldatmaya veya teşebbüse hayır!)olan her durumda çocuğa oluyor eğer aileniz yanınızda değilse hayatta tek başına çocuk yetiştirmek veya tek başına bebekle çalışmak ev geçindirmek vs çok zor Allah yardımcınız olsun.Ailenizden yardim istemeye çalışın derim.
Kabullenemeseydin boşanırdın. 1 değil 5 değil adam yapıcağını yapıyo hala da bu çirkin evlilik sürüyo.. İlginçMrb bayanlar 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım eşimle severek evlendik yalnız sayısız şekilde cinsel içerikli videolar izlediğini yakaladım çeşitli arkadaşlık sitelerine üyeliklerini yakaladım cinsel yaşamımız renklidir neden yapıyor bilmiyorum sosyal medya hesaplarımızdan birini kapatmıştım onu açmış arkadaşlar duruyor oradan malum bayanları takibe almış herkes görmüş rezil oldum kendimi kötü hissediyorum soğudum ondan yetersiz görmüyorum kendimi çirkin değilim pis bir kadın değilim bu durum beni çok yaralıyor yorucu bir iş hayatı var demek ki rahat olsa neler yapar ki nitekim 2 sene önce bir eskort yakalamıştım yine bu durumu kabullenemiyorum sizlerden fikir bekliyorum iyi akşamlar
Kötü niyetle yazmadim bu mesaji ,sizi uzmek için de yazmadim.Dilerdim ki ,kimsenin haberi olmadan iş video izlemekle kalsaydı.Allah yardimcıniz olsun.Gercekten ne yapmak istiyorsaniz onu yapin.Affetmiyorum zaten sadece video izleseydi diye eleştirip durmayın allah aşkına başlığa takılmış gidiyorsunuz
Postu takip etmeden yazıyorsunuz açıklama yapmayacağım çok mutluyum ben aldatılıyorum oleeeeeyyyy şimdi evden çıkarım ev tutarım bakıcı tutarım bol maaaşlı iş bulurum her şey çok kolay size göre öyle değil mi ???Kabullenemeseydin boşanırdın. 1 değil 5 değil adam yapıcağını yapıyo hala da bu çirkin evlilik sürüyo.. İlginç
İş omlarla kalmıyor ve ben Zengin bir adam olsa neler yapabileceğini düşündüm yüzüne de söyledim tehdit etmeye başladı şimdi de yaptıklarını kabul etmediğim için bilmiyorum nasıl olacak?İyi değilim kendimi tutamayıp ona zarar vermekten korkuyorumKötü niyetle yazmadim bu mesaji ,sizi uzmek için de yazmadim.Dilerdim ki ,kimsenin haberi olmadan iş video izlemekle kalsaydı.Allah yardimcıniz olsun.Gercekten ne yapmak istiyorsaniz onu yapin.
Tüm yorumları okuyamam kusura bakmayın ama yıllar önce yakaladığınızda çocuk yapmak yerine iş bulsaydınız belki şu an iyi bi işiniz iyi bi maaşınız olurdu. Bakıcıya da ihtiyacınız olmazdı.. O yüzden seçimlerinizin sonucu olarak böyle bi hayattayken "size göre çok kolayy dimi yaaa" diye bi cümle kurma hakkınız olduğunu düşünmüyorum.. Bana göre kolay olması için hayatımı kendi ellerimle kurup tırnaklarımla kazıyarak inşaa ettimPostu takip etmeden yazıyorsunuz açıklama yapmayacağım çok mutluyum ben aldatılıyorum oleeeeeyyyy şimdi evden çıkarım ev tutarım bakıcı tutarım bol maaaşlı iş bulurum her şey çok kolay size göre öyle değil mi ???
Yakaladığımda hamşleydim okumuşsunuz amaç anlayamamışsınız herkes öyle ve ben o olaydan sonra okula yazıldım okuyorum yan gelip yatmak kelimesini sizin söyleme hakkınız yok aslında üslubunuza dikkat edin olayları anlamak istediğiniz gibi anlamayın mükemmel insan çok imrendim şimdi size hatasız insanTüm yorumları okuyamam kusura bakmayın ama yıllar önce yakaladığınızda çocuk yapmak yerine iş bulsaydınız belki şu an iyi bi işiniz iyi bi maaşınız olurdu. Bakıcıya da ihtiyacınız olmazdı.. O yüzden seçimlerinizin sonucu olarak böyle bi hayattayken "size göre çok kolayy dimi yaaa" diye bi cümle kurma hakkınız olduğunu düşünmüyorum.. Bana göre kolay olması için hayatımı kendi ellerimle kurup tırnaklarımla kazıyarak inşaa ettimKeşke siz de biraz çaba gösterseydiniz yan gelip yatmak yerine
Ona zarar vermek degil de,mümkün oldugunca ondan uzaklasma planı yapmak sanirim daha mantikli olacak.Bi sure bisey de belli etmeyin gerekirse.Maddi olarak kendinize bir yol cizin.Malesef calismiyorsaniz bu işler cok zor oluyor.Cocugunuz icin gayretli olun.İş omlarla kalmıyor ve ben Zengin bir adam olsa neler yapabileceğini düşündüm yüzüne de söyledim tehdit etmeye başladı şimdi de yaptıklarını kabul etmediğim için bilmiyorum nasıl olacak?İyi değilim kendimi tutamayıp ona zarar vermekten korkuyorum
Benim uslubumda sorun yok da siz isterseniz biraz dikkat edin "mikemmel insan" falan filan.. Sizin gibilerin zoruna gidiyo dimi güçlü kadınlar olması etrafta.. Her kadın güçsüz olsun, her kadın aldatılsın, dayak yesin ama sussun istiyosunuz.. Kendinizden parçalar görmek istiyosunuz ama göremeyince de böyle saldırıya geçiyosunuz.. Konunuzu açarken biraz detay verip sanki biz sizi daha önce tanıyomuşuz gibi açmazsanız biz de durumunuza daha uygun yorumlar yaparız.. İyi bari okuyomuşsunuz.. Sonra iş bulun da kurtulun inşallah aldatılmaktan ne diyim.Yakaladığımda hamşleydim okumuşsunuz amaç anlayamamışsınız herkes öyle ve ben o olaydan sonra okula yazıldım okuyorum yan gelip yatmak kelimesini sizin söyleme hakkınız yok aslında üslubunuza dikkat edin olayları anlamak istediğiniz gibi anlamayın mükemmel insan çok imrendim şimdi size hatasız insan
Okul bitseydi rahat edeceğim de bitmedi daha aslında başka bir mesleğim de var ama bunun için biraz sermaye gerekli bilemiyorum belki kredi çeker ufaktan yaparım bişeyler okul bitene kadar bebekte büyümüş olur uzak durmak adına evden kovdum zaten ama sürekli arıyor normal davranıyor çocuğu bahane ediyor aradığında da sonra tehdit edip kapatıyorOna zarar vermek degil de,mümkün oldugunca ondan uzaklasma planı yapmak sanirim daha mantikli olacak.Bi sure bisey de belli etmeyin gerekirse.Maddi olarak kendinize bir yol cizin.Malesef calismiyorsaniz bu işler cok zor oluyor.Cocugunuz icin gayretli olun.
Sizi neden kıskanayım saçmalamayın isterseniz neden rahatsız olayım ben güçlü bir kadınım zaten çaresiz olmak güçsüz olmak değildir evlat sahibi olmak güçsüzlük değildir belki evladım verecek 1 Bardak suyumu yaşlanınca kınamayın başınıza gelir her şeyi anlatamadım çok uzun olacaktı son yaşadığım durumları anlattım o kadar soruldukça da döküldü her şey ayrıca ben dayak yiyen bir Kadın da değilim bana el kaldırdı ben ona vurdum ondan önce evden çıkardım güçsüz olduğumu söyleyip motivasyonumu düşüremezsiniz mükemmelsiniz güçlüsünüz işte kötü bir şey demedimBenim uslubumda sorun yok da siz isterseniz biraz dikkat edin "mikemmel insan" falan filan.. Sizin gibilerin zoruna gidiyo dimi güçlü kadınlar olması etrafta.. Her kadın güçsüz olsun, her kadın aldatılsın, dayak yesin ama sussun istiyosunuz.. Kendinizden parçalar görmek istiyosunuz ama göremeyince de böyle saldırıya geçiyosunuz.. Konunuzu açarken biraz detay verip sanki biz sizi daha önce tanıyomuşuz gibi açmazsanız biz de durumunuza daha uygun yorumlar yaparız.. İyi bari okuyomuşsunuz.. Sonra iş bulun da kurtulun inşallah aldatılmaktan ne diyim.
Bu konuyla alakalı daha açıklama yapmayacağım postu biraz okuyun zamanınız varsa2 sene once eskort yakalayip birsey yapmaman garip..adama yuz vermissin yakinda daha cok aldatir seni...tavrini koy once.
Arkadaşım ben sana kıskanıyosun diye bişey mi dedim.. Olmasın istiyosunuz kendiniz gibi olsun herkes istiyosunuz dedim (kendi güçsüzlüğünüzün normal olduğunu düşünebilmek için). Ben sizin motivasyonunuzu düşürmek değil yükseltmeye çalışıyorum. Böyle olmayın yapmayın diyorum.Güçlü olun diyorum.Olmadığınız için kızıyorum.Çünkü herhangi bi hemcinsimin böyle şeyler yaşaması beni sinirlendiriyo. Algıda bi sorun mu var acaba?Sizi neden kıskanayım saçmalamayın isterseniz neden rahatsız olayım ben güçlü bir kadınım zaten çaresiz olmak güçsüz olmak değildir evlat sahibi olmak güçsüzlük değildir belki evladım verecek 1 Bardak suyumu yaşlanınca kınamayın başınıza gelir her şeyi anlatamadım çok uzun olacaktı son yaşadığım durumları anlattım o kadar soruldukça da döküldü her şey ayrıca ben dayak yiyen bir Kadın da değilim bana el kaldırdı ben ona vurdum ondan önce evden çıkardım güçsüz olduğumu söyleyip motivasyonumu düşüremezsiniz mükemmelsiniz güçlüsünüz işte kötü bir şey demedim