Merhabalar benim eşim çok cimri yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. O da bana senin gözün doymuyor diyor bir türlü ortak yol bulup anlaşamıyoruz Allah aşkına bi fikir verin. Biz 2 sene önce ev aldık eşyaları yeniledik ilk başta alırken ihtiyac olanlara eşim bisey demiyordu aldık salon takımı yatak odası çocuk odası neyse şu 1 senedir artık bisey almak istemiyor sürekli bir para biriktirme hırsı var alcaksan kendin al diyor. Yani hesaplarımız da ayrı ben biriktircem diyor. Cimriligine gelirsek bir özel gün bilmez doğum günümdü bu hafta fincan takımı alıp gelmiş bende teşekkür ederim flan dedim ama üzüldüm de yani en azndan bi bileklik bari alsaydı diye tabi bisey demedim ama. Maddi durumumuz da iyi bu arada ikimiz de çalışıyoruz memuruz. Balkon yaptırdık mesela yarı parasını verirsen öyle kapatırız diyor. Balkona takim alalım diyorum yarısını ver yoksa kendim almam diyor. Ama benim istediğim bisey olsa diyelim robot süpürge o gereksiz diyor istersen kendin al diyor tamam kendim alıyorum almasına ama o kendine para biriktiriyor bana da söylemez zaten ne biriktirdi ne yaptı. bende eve bisey alıyorum sürekli. en son bugün yine kavga ettik ben hali almak istedim mutfağa. almam senin gereksiz harcamalarına para veremem dedi. alacağımız balkon takımını iptal etmiş bende 1 haftadır onu araştırdım neden iptal ettin dedim. Sabah sinirle alma bisey demiştim o yüzden iptal etmiş bende sinirli biseyler söyledim. O da bana bağırdı ben senin doğum günün için uğraştım onu görmedin bile doyumsuz birisin isteklerin bitmiyor flan dedi çok zoruma gitti.