- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Evet üzülüyorum da artik. Bende simdi devire baktim benim ki 600 yanlis gormediysem.bende cok sasirdim. polo dan aldigi cok severek giydigi t-shirt u vardi. bildigin gobekte simdi..
bende hala saskinim. renkli ayarim 30. 1200 devirde sıkıyor ama ondan oldu heralde..
1200 devir çok fazla. Çamaşırlarınız yok yere yıpranır. Renkliler için 30 derece 800 devir yeterli fikrimce. Beyazlarda 60 derece 1000 devirbende cok sasirdim. polo dan aldigi cok severek giydigi t-shirt u vardi. bildigin gobekte simdi..
bende hala saskinim. renkli ayarim 30. 1200 devirde sıkıyor ama ondan oldu heralde..
1200 devir aşırı bence ya ondan oluyordur o kadar sıkınca sağı solu gevşer baştabende cok sasirdim. polo dan aldigi cok severek giydigi t-shirt u vardi. bildigin gobekte simdi..
isin garibi kaliteli kalitesiz benim hicbir esyam cekmedi. kismetsizlik heralde onlarinkiEvet üzülüyorum da artik. Bende simdi devire baktim benim ki 600 yanlis gormediysem.
Marka marka deniyorum ama yok. Defacto da ayni mavi de ayni.
1200 devir çok fazla. Çamaşırlarınız yok yere yıpranır. Renkliler için 30 derece 800 devir yeterli fikrimce. Beyazlarda 60 derece 1000 devir
makinamin orijinal ayari bu. 800 alinabiliyor ondada cok islak cikti:/1200 devir aşırı bence ya ondan oluyordur o kadar sıkınca sağı solu gevşer başta
Evet gayet normal cikiyo.isin garibi kaliteli kalitesiz benim hicbir esyam cekmedi. kismetsizlik heralde onlarinki
800 de sıktırdım bir kere nasil sulu cikti makina..sizin 600 de normal mi cikiyor?
valla yapilabilcek ne var pek bilemedim..elde yikayin desem hangi biriyle ugrascaksiniz, kuru temizlemeye verseniz yaz gunu cok sık degistirir gene yetisemezsiniz. t shirt alirken dikkat edecek bundan sonra cekmeyen kumas illaki vardir. pamuklular cok cekiyor, polyester pamuk karisim falan bakacak.
Evet bi onun ki cekiyo biz de sasirip kaliyoruz. Hersabah bunun tribin de.Ben hassas şeyler hariç 1000 devir kullanıyorum, renklilere de bazen 30 bazen 40 derece. Beyazlara 60 derece.
Ama çekme sorunu yaşamadık şimdiye kadar. Sizin de sadece eşinizin kıyafetlerinin çekmesi ilginç
Terziye mi ütületeyim yani anlayamadim :)Tişörtler yakalı penye olmayan ( türünü bilemedim) tişörtler ise bizde de aynı sorun var özellikle Polo olanlarda. Çareyi terziye yogun buharla, çekiştirerek ütülememekte buldum. Ömrü azalıyor ama en azından göbek üstu kalmıyor.
Benim bulduğum tek çare bu. Birkaç tişört çöp olduktan sonra... Çekenleri götürün terziye şöyle altlarını çekiştire çekiştire bir ütülesin :)Terziye mi ütületeyim yani anlayamadim :)
E 1 beden büyük alın bariEvet bi onun ki cekiyo biz de sasirip kaliyoruz. Hersabah bunun tribin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?