Eşimin çeken tişörtleri.

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.534
208
Yahu problem nerede ben anlayamiyorum. Vallahi yıldım ya.
Lc den polo'ya adamin butun tsortleri 4 5 yikama da cekiyor. Ama benimkiler cocuklarinkiler cekmiyor. 30 derce de yikiyorum ama yine de baş edemiyorum bu durumla.
Esime de tak dedi bu durum. Ee adam bi giyiyor ki tisort gobekte ister istemez geriliyor.
Sen napiyosun benim kıyafetlerime tribine giriyor.
Ee napim elimdemi yıkiyim ?
Bi akıl verin. Bu yaz kacinci alisverisimiz bilmiyorum.

Nasıl engelleyebilirim bunu ?

bende cok sasirdim. polo dan aldigi cok severek giydigi t-shirt u vardi. bildigin gobekte simdi..

bende hala saskinim. renkli ayarim 30. 1200 devirde sıkıyor ama ondan oldu heralde..

bende cok sasirdim. polo dan aldigi cok severek giydigi t-shirt u vardi. bildigin gobekte simdi..

bende hala saskinim. renkli ayarim 30. 1200 devirde sıkıyor ama ondan oldu heralde..
Evet üzülüyorum da artik. Bende simdi devire baktim benim ki 600 yanlis gormediysem.
Marka marka deniyorum ama yok. Defacto da ayni mavi de ayni.

1200 devir çok fazla. Çamaşırlarınız yok yere yıpranır. Renkliler için 30 derece 800 devir yeterli fikrimce. Beyazlarda 60 derece 1000 devir

1200 devir aşırı bence ya ondan oluyordur o kadar sıkınca sağı solu gevşer başta

Evet üzülüyorum da artik. Bende simdi devire baktim benim ki 600 yanlis gormediysem.
Marka marka deniyorum ama yok. Defacto da ayni mavi de ayni.
isin garibi kaliteli kalitesiz benim hicbir esyam cekmedi. kismetsizlik heralde onlarinki

800 de sıktırdım bir kere nasil sulu cikti makina..sizin 600 de normal mi cikiyor?

valla yapilabilcek ne var pek bilemedim..elde yikayin desem hangi biriyle ugrascaksiniz, kuru temizlemeye verseniz yaz gunu cok sık degistirir gene yetisemezsiniz. t shirt alirken dikkat edecek bundan sonra cekmeyen kumas illaki vardir. pamuklular cok cekiyor, polyester pamuk karisim falan bakacak.

1200 devir çok fazla. Çamaşırlarınız yok yere yıpranır. Renkliler için 30 derece 800 devir yeterli fikrimce. Beyazlarda 60 derece 1000 devir

1200 devir aşırı bence ya ondan oluyordur o kadar sıkınca sağı solu gevşer başta
makinamin orijinal ayari bu. 800 alinabiliyor ondada cok islak cikti:/
benim, cocuklarin kucuk kucuk kiyafetleri gram zarar gormeden yikaniyor.

Evet gayet normal cikiyo.
Malina bskicam da yine d3 cekiyo ya.

Ben hassas şeyler hariç 1000 devir kullanıyorum, renklilere de bazen 30 bazen 40 derece. Beyazlara 60 derece.

Ama çekme sorunu yaşamadık şimdiye kadar. Sizin de sadece eşinizin kıyafetlerinin çekmesi ilginç

Tişörtler yakalı penye olmayan ( türünü bilemedim) tişörtler ise bizde de aynı sorun var özellikle Polo olanlarda. Çareyi terziye yogun buharla, çekiştirerek ütülememekte buldum. Ömrü azalıyor ama en azından göbek üstu kalmıyor.

Bizde böyle bir sorun olmadı
Markasız aldıklarım dışında bir iki dandik almıştık onlar çekti attık zaten bildiğin yarım atlet olmuştu

Ben renkliler 40 derece 800 sıkma
Beyazlar 60 800 sıkma bir sorun olmadı ama:/
Deterjandan desem

Ben hassas şeyler hariç 1000 devir kullanıyorum, renklilere de bazen 30 bazen 40 derece. Beyazlara 60 derece.

Ama çekme sorunu yaşamadık şimdiye kadar. Sizin de sadece eşinizin kıyafetlerinin çekmesi ilginç
Evet bi onun ki cekiyo biz de sasirip kaliyoruz. Hersabah bunun tribin de.

Terziye mi ütületeyim yani anlayamadim :)

Kuru temizlemeye götürsün. :) Çekip yenisini almaktan iyidir .

Makinemin hassas çamaşırlar ve elde yıkama programları var onlarda yıkıyorum ben.

Bir de yumuşatıcı bazı kumaşlardan çekme ve solma yapıyor bilginize.

1200 devir çok değil mi ya ben 500 e atıyorum hep hiç sulu çıkmadı daha marka vestel hiçbir kıyafetim çekmedi ama bende de minik delikler oluşuyor çok yıkanan pamuklu tişortlerde ozellikle çocuklarınkinde

Bende hiç böyle bir sorun olmadı ama bir yerde okumuştum ilk yıkamada soğuk suda bir kere yıkatın sonra normal yokayın bir de böyle deneyin isterseniz

Fazla kirli olmayan bu tarz kıyafetleri 28 dakikalık kısa programda, 30 derece ve 600 devirle yıkıyorum. Makineyi de fazla doldurmuyorum ayrıca. Asarken de iyice çırparak kıyafeti formuna getirip o şekilde asıyorum. Bir sorun olmuyor. Hatta düzgünce asıldığı ve o şekilde kuruduğu için ütülemeye bile gerek kalmıyor.
Kıyafeti asmadan önce yani ıslakken iyice çırpar biraz da çekiştirirseniz biraz uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…