Yani kuzen direk eşinizin yüzüne dememiş bunlar karının lafları diye ? Kusura bakmayın ama ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz doğru düzgün anlatamamışsınız kendinizi. Anlatımınızdan dolayı konunuzun tam anlaşılamadığını düşünüyorum. Şimdi anladığım kadarıyla, ilk başta kuzen kaza gibi önemli bir olayı mesaj olarak size duyurmuş. Eşiniz buna kızmış böyle mi söylenir diye. Bunun üzerine araları bozuşmuş. Bu varan 1
Varan 2: Kuzenin, sizin arkanızdan konuştuğunu bilen bir arkadaşınız bunu size söylemiş. Sizde o kuzenle ilişkinizi tamamen kesmişsiniz ve eşinizede bunları söylemişsiniz. Eşinizde zaten onunla (kuzeniyle) görüşmüyorum demiş.
Varan 3: Bu akşam tekrar sordum bir iletişiminiz oldu mu diye demişsiniz. Yani işsiz gibi eşinize sürekli tekrar tekrar kuzeniyle konuşup konuşmadığını soruyorsunuz. Adam da bu sefer konuştum deyince hayal kırıklığına uğramışsınız. E peki sormadın mı hesabını demişsiniz. Eşinizde sormadığını belirtmiş. Hayal kırıklığı devam...
Ağız aramalar, dedikodular, densizlikler, iletişimsizlik ve netsizlikler hep bir arada.
Eşim aklandı ben kötü oldum demişsiniz. Hayır öyle bir durum yok. Çünkü kuzen kendisinin konuştuklarını sizin bildiğinizden bile haberi yok. Sonuçta arkadaşı ben senin dediklerini belgisiz zamire ispiyonladım diyecek hali yok. Eşinizde arkadaşı zor durumda bırakmamak adına kuzene söylememiş mantıklı olarak tabiki.
Şimdi gelelim sorunuza... siz ve eşinizin ikinizinde bunlardan haberi var, evet eşinizin mesafeyi korumaya devam etmesi gerekir. Fakat ilişkiyi koparacak boyutta bir olay yok. Mesafe olsa yeter.
Üç bilinmeyenli denklem çözsem bu kadar yorulurdum