- 28 Ağustos 2024
- 48
- 14
-
- Konu Sahibi Kediliyimben
Başka arkadaşım yok böyle samimi olduğum. O yüzden bilemiyorum ama kız kardeşimle de böyle. Kızlara mı zaafı var diye düşünmeye başladım.Eşin sadece bu arkadaşa karşı mi böyle ?
Kizkardesinizi aynı kefeye koymayın şimdi o başka yöne çekilir. Size tavsiyem kızla aranıza mesafe koyup görüşmeleri azaltmaniz geç saate kadar ne alaka yani ? Siz samimi oldukça eşiniz de normallestirmis. Biraz gözlemleyin eşinize rahatsız olduğunuzu soylediginiz an sizi suçlayacak nasıl böyle dersin diye bir de üste çıkacak.Başka arkadaşım yok böyle samimi olduğum. O yüzden bilemiyorum ama kız kardeşimle de böyle. Kızlara mı zaafı var diye düşünmeye başladım.
Bu kadar gevşek olduğunu daha önce farketmedim çünkü çevremde yakın kız arkadaşım yoktu. Son 1 yıldır var bu kız..Kız çok saygılı davranıyor ona. Kız,ona iyi davranan erkekleri yanlış anlayıp, aşk besliyor platonik. Korkuyorum böyle durum olur diye.Size sorun yok, yanlış yapmıyorum diyor arayarak. Bence sadece cinsiyet seçmeden samimi.
Dondum kaldım öyle yapınca. Kız hemen çekti elini zaten. Benim herifte mallık var. Zaten bizim aile kadınları aldatıldı. Bu yüzden korkum var.Yani size uzatilan ele dokunmasi disindakileri normal buldum. Ama temas kurmasi dogru degil bence. Belki bosluguna gelmistir. Bilemedim.
Bence aldatilmaktan korkmayin. Aldatabilecek bir adamla sansa kadere aldatilmayip omur harcamak daha kotu bir secenek bence. Sonucta insan hayat arkadasina guvenebilmeli ve bu guven bosa cikmamali. Ben arada bir eslerin birbirine her turlu firsati vermelerini gercekten de bazen dogru buluyorum ki herkes gercek yuzunu gostersin.Dondum kaldım öyle yapınca. Kız hemen çekti elini zaten. Benim herifte mallık var. Zaten bizim aile kadınları aldatıldı. Bu yüzden korkum var.
Kızla ben salonda tek oturuyordum. Saat ilerlediğini farkedince kalkmak istedi. Kapıya doğru gittik, eşim çalışma odasından çıkıp noldu niye kalktın kahve içseydik vs dedi. Kız geç oldu vs. Eşim ısrar etti. Ben geç saatte içemem uyku problemim yüzünden. Eşim kendilerine kahveleri yaptı geldi salona geri döndük. Sohbet ettiler okulla ilgili vs. Ben uyukluyorum aralarında. Eşim giden bir kızı geri çevirip ısrarla niye kahve diye diretiyor? Ben buna takıldım.Siz kiz arkadasinizla evde takilirken adam olaya nasil kahveyle dahil olup sizi safdisi birakti ki? Zaten kizla oturuyormussunuz, kizi alıp başbasa kahve içip sizinle niye konusmadilar, olay nasil gelisti yani anlayamadim
Yaninizda hic oturmadı da ayip oldu diye mi düşündü acaba?Kızla ben salonda tek oturuyordum. Saat ilerlediğini farkedince kalkmak istedi. Kapıya doğru gittik, eşim çalışma odasından çıkıp noldu niye kalktın kahve içseydik vs dedi. Kız geç oldu vs. Eşim ısrar etti. Ben geç saatte içemem uyku problemim yüzünden. Eşim kendilerine kahveleri yaptı geldi salona geri döndük. Sohbet ettiler okulla ilgili vs. Ben uyukluyorum aralarında. Eşim giden bir kızı geri çevirip ısrarla niye kahve diye diretiyor? Ben buna takıldım.
Biz kızkıza konuşulacak şeyler konuşuyorduk. O yüzden yanımızda durmadı. Onun işleri vardı pc de. Saat gece 1 olmuştu. Paranoyak mı oldum bilmiyorumYaninizda hic oturmadı da ayip oldu diye mi düşündü acaba?
Ben hiç sınırlamazdım,kıskanmazdım. Ama sevmediğim anlamına gelmezdi. Güveniyordum. Beni gerçekten sevdiğine ikna etmişti evlenirken. 5 yıllık evliyiz ve son 1 yıldır oldu bu olaylar.Bence aldatilmaktan korkmayin. Aldatabilecek bir adamla sansa kadere aldatilmayip omur harcamak daha kotu bir secenek bence. Sonucta insan hayat arkadasina guvenebilmeli ve bu guven bosa cikmamali. Ben arada bir eslerin birbirine her turlu firsati vermelerini gercekten de bazen dogru buluyorum ki herkes gercek yuzunu gostersin.
Bilemiyorum da ben killanmadim yani, belki de gevşekleşesi geldi azicikBiz kızkıza konuşulacak şeyler konuşuyorduk. O yüzden yanımızda durmadı. Onun işleri vardı pc de. Saat gece 1 olmuştu. Paranoyak mı oldum bilmiyorum
Kız kardeşime de aynı da. Arada bi mesafe yok. Ve kız kardeşim aykırı biri. Çok sevgilisi oldu. Dekolte giyinmeyi sever. Eşlerimizin yanında dikkat etmez.Uyarınca bizi suçlar. Ahlaki yapım bir değil kardeşimle. Erkek milleti diyip işkilleniyorum olaylar üst üste geldiği içinBilemiyorum da ben killanmadim yani, belki de gevşekleşesi geldi azicikkiz kardesinizi falan da atmissiniz ortaya, bence sakin olun ve hamile hamile uzmeyin kendinizi.