- 15 Haziran 2021
- 3
- 17
- 3
- 34
- Konu Sahibi Damdakikiz
Merhaba bayanlar, ben 31 yaşında bir gıda şirketinde operatörlük yapıyorum. 6 senelik bir evliliğim var ve 2 tane oğlumuz var. Eşim benden 10 yaş büyük ama oldukça genç gösteren birisi. Konum şu çoğu kişi beni över beğenir hatta kayınvalidem bundan dem vurur eşimin yanında ama eşim duymamış gibi kimsenin bunu bana söylemesini bile çekemez ve katlanamaz. Bu yalnızca güzellik için değil, herhangi bir beceri ve başarı için de geçerli. Bende sürekli onu öven ve sayan biriyim ama hal böyle olunca artık bende o bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranmaya başladım. Aramızda ilgisizlik VS kesinlikle yok ve oturup konuştum bunu da pek hatrı sayılır bir cevap alamadım. Kaç kez başka bayanları koruma adı altında örnek veriyorum geçen gün evimizin girişinde sitede bir bayan eşimle birlikte içeri girmiş güvenlik ona bir şey söylemiş anlamdım diyor ama bayan güvenliğe yemek yapmadım daha deyip başından savmış bana gördüysen o bayanı tanıyor musun dedi bende ne alaka dedim anlattı olanı bu durumda bende sanane sana ne oluyor Allah aşkına dedim, bu tarz şeyleri sürekli oluyor. Bir de dışarı çıktığımız zaman bir çift görüyoruz diyelim kadın güzel eşi ona göre daha çirkin hemen hiç olmuş mu şimdi diyor ama erkek bayandan daha üstün olunca görsel olarak onda sesi çıkmıyor. Son olarak çalıştığı iş yerinde yeni sayılır ve üstlerinde çalışan bayanlardan bir kaçına ismi ile hitap ettiğini fark ettim bu duruma da el attım çünkü ben iş yerimde iş verdiğim işçime bile kesinlikle ismi ile hitap etmiyorum ve öyle bir durum olsa zaten eşim bunu da problem eder. Bu durumda ben aynısını yapsam kabul etmezsin ama kendin ne için gereksiz bir samimiyet kuruyorsun hemen cevabı herkes öyle diyor ama sen herkes değilsin. Onlar söylesin sen söyleme dedim benim yanımda artık demiyor telefonda VS. Fakat iş yerinde nasıldır bilmiyorum. Bana önereceğiniz bir şey var mıdır? Onunla nasıl konuşmalıyım? Veya ona nasıl davranmalıyım? Belki çok büyük sıkıntılar değil ama bu durumlar beni hayli rahatsız ediyor. Önerilerinizi bekliyorum..