8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Bu 8 yılda çok şey yaşadım oraları geçiyorum sizide çok yormadan konuya geleyim. 8 senedir yaşadıklarımızdan ötürü ben eşimden bazı sebeplerden dolayı cnsel anlamda uzaklaşmstim zamanla oda benden soğudu biz ayrıldık. Ben 2 çocuğum var diye tekrar barışmak istedim ve barıştım duzeltecegimi söyledim.. eşim uzakta çalışıyor gelmesinede 4 5 ay var.
Sürekli beni kötü anne olmakla suçluyor o çocuklara birsey dediğinde koruyormusum diye dünyanın en kötü annesiymisim gibi davranıyor. Geçenlerde amcamlara gittim küçük kızım yeğeninin flütunu almis görüntülü konuşurken gördü bir ton hakaret etti ne biçim anneymisim milletin flütünü almış ses etmemişim.. büyük kızım hasta oldu hastaneye gittik yok bu soğukta dedikodu yapicam diye amcalara gitmisim kızı hasta etmişim annesi olarak ben acimiyosam onu ilgilendirmezmis.
Benimle mutlu değilmiş 8 yıldır çocuklar hariç iyi ki dediği hiçbir şey yokmuş beni aramak bile istemiyormuş her aradığında yeter artık ne zaman geleceksin diyomusum ondan bile bıkmış .
Bakın size konusmalarin bir kismini gostericem.
Artık gerçekten dayanamıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum sabahtan beri sadece ağlıyorum.
Telefonumu sevmiyordum geçenlerde bana sürpriz yapmış samsungun s21fe serisinin 2.nesil olanı çıkacaktı onu istiyordum almis yollamış mesela kendimi avutuyorum sevmese almazdı falan ama kendimi kandırıyorum başka biesey degil
( yazma bana demisti bende su saatten sonra senin gibi birine edecek bir kelimem yok dedim bir daha da yazmadim. 1 saat geçti şimdide yalandan çocuklar napiyor yemek yediler mi sıcak birseyler yap vs demiş. )
Gerçekten artık kendimi oraları değersiz oraları kötü hissediyorum ki