- 2 Temmuz 2023
- 8.544
- 23.538
Her şeyi şak şak söyleyen kişiye denir
Ha bizim "löm löm konusur kalçın agizli" dediğimiz kisilerden. Tamam anladim. Densiz ozetle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyi şak şak söyleyen kişiye denir
yedirir içirir gezdirir de varBoyle davranan adamin sevgisine nasıl inanıyorsunuz diyeceğim şimdi ama "eve ne istesem alir" cevabı gelecek diye korkmuyor değilim.
Herseyi söyleyene dom dom demezler, cok dobra lafini hiç esirgemez derlerBen karadenizli degilim duydum.dom dom herşeyi söylüyor derler.
Dört dörtlük olmayabilir elbette ama en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda yanınızda olmayan koca, günlük hatta da duyarlı, ilgili değildir. Sevgisinden nasıl emin olabiliyorsunuz onu anlamamıştım.Bu genel davranış kalıbı değil ki ondan başlık açtım karşımızdaki dört dörtlük olmuyor hoşumuza gitmeyen şeylere de kişiliği öyle karakteri öyle deyip devam ediyoruz benim böyle bişeyi söyleyeceği aklımın ucundan geçmezdi atlatamıyrm bilinçaltında hep o olay geliyormuş aklına
Ben karadenizli degilim duydum.dom dom herşeyi söylüyor derler.
Ha bizim "löm löm konusur kalçın agizli" dediğimiz kisilerden. Tamam anladim. Densiz ozetle.
hiç bir erkek bu kadar derin değildirmeğer o bunu atamamış
İki kadın var zaten yapmasada olur haftada bir brunch hazırlar benim diyetim var reflüyüm menümü o hazırlar haftalık ama ev işi yokTemizliğe yardım ediyor olabilir.
yedirir içirir gezdirir de var
özünde de iyi biri
Arttiriyorum ve buna "Dan dan her seyi soyluyor" dendiğini duydum ben de.
Bende çünkü suçluluk psikolojisine yatkınlık var iş hayatından dikkat gerektiren hata kaldırmayan meslek psikolojisi hayatım da böyle, hemen kusur ararım ben adamın huyu böyle sanıyor ve kabul ediyordum ne olursa olsun ama hınçtansa gerçekten laf olsun diye demediyse yıkılırımDört dörtlük olmayabilir elbette ama en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda yanınızda olmayan koca, günlük hatta da duyarlı, ilgili değildir. Sevgisinden nasıl emin olabiliyorsunuz onu anlamamıştım.
Eşiniz bahane bulmus kendine, ufak yaşlarda yaşadığım dediğiniz olayı.
İnsan sevdiği birine yillarca duyarsız kalamaz. Size inandırıcı geliyor mu bu?
Sizinle ilgilenmeyen kendisi ama faturayı size keserek çıkmış işin içinden. Sizde hemen sucu kabul etmişsiniz.
Sevgiyi anlatamazsınız ki şunu yaptı seviyorum diye bir lafa yapınız varsa üzülürüm sevgi zaten zamanla olur cocukluk aşkıyız biz hastalıkta yanıbaşımda sağlıkta öyle ailesi dışında herkese savunma vs var ailesi de ağlıyor hep ben de ağlarsam onun bugını bulmuş gibi olurum sandım hep ağlamamı tuttum ne zaman ki saldım meğer çfkesi varmış atlatamamış anlayamıyorum ben de çok şaşkınımYOk bunlar degilmiş ama sevgiyi nereden anladığını da yazmadı.
Sevgiyi anlatamazsınız ki şunu yaptı seviyorum diye bir lafa yapınız varsa üzülürüm sevgi zaten zamanla olur cocukluk aşkıyız biz hastalıkta yanıbaşımda sağlıkta öyle ailesi dışında herkese savunma vs var ailesi de ağlıyor hep ben de ağlarsam onun bugını bulmuş gibi olurum sandım hep ağlamamı tuttum ne zaman ki saldım meğer çfkesi varmış atlatamamış anlayamıyorum ben de çok şaşkınım
Sevgiyi anlatamazsınız ki şunu yaptı seviyorum diye bir lafa yapınız varsa üzülürüm sevgi zaten zamanla olur cocukluk aşkıyız biz hastalıkta yanıbaşımda sağlıkta öyle ailesi dışında herkese savunma vs var ailesi de ağlıyor hep ben de ağlarsam onun bugını bulmuş gibi olurum sandım hep ağlamamı tuttum ne zaman ki saldım meğer çfkesi varmış atlatamamış anlayamıyorum ben de çok şaşkınım
Herhalde buradaki kadınlar sevgiyi maddiyata odaklı ölçüyor anladığım bu bizde öyle durum olmaz para ortadadır ihtiyac kadar isteyen alır büyük harcanınca haber verme koşulu var ama bişey almakla sevginin alakası ne anlamadımyedirir içirir gezdirir de var
özünde de iyi biri
Hahahaha kız güldüm he. Ben 20 li yaşları cocuk olarak görüyorum 25 ine kadar beyin gelişimi devam eder çünkü. Eşimle tanışmadan önceki olay kalbim kırılmıştı gidip onu söyledim kalbimden de attım dilimden de eşime de aramızda yalan olmasın diye söyledim taa daha evlenmeden etmedenÇocukluk aski mi? Siz araya reklam almissiniz ama adam da buna takilmis. (Hakli degil, takilacakti madem evlenmeyecekti o ayri mesele)
Ben yanlis mi yorumluyorum birsey mi kacirdim?
Yani o zaman bunca yıl ben samimiyetsiz bişeyin içindeydim ve ruhum duymadı bunu mu çıkarmam gerekiyorSevgi gayet anlatılır ve görülür anlatacak bir şey yoksa o sevgi laftadir ancak anlam ifade etmez bence.
52637373 sene öncenin olayını öne sürüp ağlatan intikam alan insanın sevgisini de samimi bulmazdim.
Hahahaha kız güldüm he. Ben 20 li yaşları cocuk olarak görüyorum 25 ine kadar beyin gelişimi devam eder çünkü. Eşimle tanışmadan önceki olay kalbim kırılmıştı gidip onu söyledim kalbimden de attım dilimden de eşime de aramızda yalan olmasın diye söyledim taa daha evlenmeden etmeden
Yani olabilir hepimiz çok incelikli olacak değiliz ama densiz de değilim bilginizeHa bizim "löm löm konusur kalçın agizli" dediğimiz kisilerden. Tamam anladim. Densiz ozetle.
Yani o zaman bunca yıl ben samimiyetsiz bişeyin içindeydim ve ruhum duymadı bunu mu çıkarmam gerekiyor
meğer o bunu atamamış ondan ben onun huyu böyle derken meğer o tatmin oluyormuş ben üzüldükçe hırsını alır gibi madem o yaptığımı kaldıramadı neden evlendi kafamda bir sürü soru kendini aldatıldı gibi görüp yıllarca bu yüzden beni kimseye savunmamış h
Yani olabilir hepimiz çok incelikli olacak değiliz ama densiz de değilim bilginize