• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana karşı soğukluğu

Esmerim8153

sevgi bir güne değil bir ömre sığmalı.
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
72
20
3
27
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir buçuk yıllık evliyim eşim bana karşı hep soğuk ilgisiz ve bwn bu durumdan çok rahatsızım hatta sinir oluyorum diyebilirim. Sanki ben evde sadece hizmetçiymişim gibi davranıyor hep sülalesi ön planda ben hiç umrunda bile değilim başımağrısına neyin var diye sormaz bana bir kere bile tatlı ni söz söylemez nişanlıyken böyle değildi sürprizler yapardı sevdiğini belli ederdi bi şekilde. Evlendikten sonra ne ilgi kaldı ne aşk ne saygı sürekli telefonundan oyun oynuyor kız kuzeniyle konuşuyor canımlı cicimli. Sinir ediyor beni beni kimseye vunmuyor arkamda durmuyor evlendiğimiz günden beri evdeyim çıkıp birlikte hiç bir şey yapmıyoruz ya işte ya arkadaşşarıyla takılıyor 1 aydır da yaklaşmıyor bana koltukta uyuya kalıyor üşürse yanıma geliyor ne yapabilir im nasıl onu eskisi gibi ilgili hale getirebilirim neden benden uzak duruyor acaba? Lütfen bana yardımcı olun çok seviyorum eşimi yuvam yıkılsın istemiyorum böyle de olsun istemiyorum nasıl istekli hale getirebilirim onu ilgisini çeebilirm değerimi almasını istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar :(

Bu adamlar evlendikten sonra neden degişir ki?

Neden evleniyorlar ki bu kadar sade yaşamayı istiyorlarsa?

Evliligi hazır piş agzıma düş olarak gördüklerinden muhtemelen,zihniyetini degiştirmeli.

Bu adamlar evlendikten sonra neden degişir ki?

Neden evleniyorlar ki bu kadar sade yaşamayı istiyorlarsa?

Evliligi hazır piş agzıma düş olarak gördüklerinden muhtemelen,zihniyetini degiştirmeli.
Çok basit aslında cevabı nasıl olsa artık elimin altında köprüyü geçtik.. eşim yüzüme bile söylüyo bunu rahat köprüyü gwçinceye kadardı diye ama ben onun düzelmesini istiyorum uyku uyuyamıyorum sinirden stresten o sanki hiç bişey yokmuş gibi camış gibi uyuyoyo boğasım geliyo o umursamadıkça

Köprüyü geçene kadar falan da ama bu durum farklı.
Sevmeyen bi insanın davranışları bunlar.. Seninle bir şey yapmaktan zevk almıyo demek ki.. Ne demek evde hizmetçisi gibi davranmak. Severek mi evlendiniz?

Köprüyü geçene kadar falan da ama bu durum farklı.
Sevmeyen bi insanın davranışları bunlar.. Seninle bir şey yapmaktan zevk almıyo demek ki.. Ne demek evde hizmetçisi gibi davranmak. Severek mi evlendiniz?
Evet severek evlendik hatta o çok istiyordu evlenmeyi benimle

Sürekli tartışarak değilde güzel bi dille sevgini belli et sakın tartışıp onu dışarıya doğru yöneltme sen bi iki süpriz yapsan sevdiğini söylesen eskileri hatirlatsan oda zamanla görünce düzelir inşallah kardeşim sadece sabırlı ol ve eşini kazan kimseye bırakma uyuyunca aşkım uyan yatagimiza geçelim falan söyle hakkında hayırlısı canm

Öyleyse onun sana davrandığı gibi davranacaksın canıms. Kendi keyfine bakacaksın. Evde neşeli enerjik kahkahalı bir kadın olacaksın ama onunla ilgilenmeyeceksin. Yemek yapıyorsan sevdiğin bir müziği açıp kapıyı kapatıp neşeyle dans ederek bir sağa bir sola kıvırarak yapacaksın. Ona trip atmayacaksın ama sana ihtiyacım yok sensiz de mutlu bir kadınım mesajını vereceksin. Her geldiğinde seni evde bulamayacak arkadaşlarınla takılacak eve mutlu bir şekilde geleceksin vs.

Ben erkek olsam şahsen böyle enerjik pozitif mutlu danslı renkli bir kadına ilgisiz kalamazdım. Taş olsan çatlarsın ama bunlar da olmazsa o zaman benden sevgisini esirgeyen bir kocayla yaşayamaz ömür çürütemez ve alternatifleri düşünürdüm.

Son düzenleme:
On
Öyleyse onun sana davrandığı gibi davranacaksın canıms. Kendi keyfine bakacaksın. Evde neşeli enerjik kahkahalı bir kadın olacaksın ama onunla ilgilenmeyeceksin. Yemek yapıyorsan sevdiğin bir müziği açıp kapıyı kapatıp neşeyle dans ederek bir sağa bir sola kıvırarak yapacaksın. Ona trip atmayacaksın ama sana ihtiyacım yok sensiz de mutluyum mesajını vereceksin. Her geldiğinde seni evde bulamayacak arkadaşlarınla takılacak eve mutlu bir şekilde geleceksin vs.

Ben erkek olsam şahsen böyle enerjik pozitif mutlu danslı renkli bir kadına ilgisiz kalamazdım. Bunlar da olmazsa benden sevgisini esirgeyen bir kocayla da yaşayamaz farklı alternatifleri düşünürdüm
Onu öyle daha çok kaybeder bnce kazanmaya çalışsın herkes değişir

Öyleyse onun sana davrandığı gibi davranacaksın canıms. Kendi keyfine bakacaksın. Evde neşeli enerjik kahkahalı bir kadın olacaksın ama onunla ilgilenmeyeceksin. Yemek yapıyorsan sevdiğin bir müziği açıp kapıyı kapatıp neşeyle dans ederek bir sağa bir sola kıvırarak yapacaksın. Ona trip atmayacaksın ama sana ihtiyacım yok sensiz de mutluyum mesajını vereceksin. Her geldiğinde seni evde bulamayacak arkadaşlarınla takılacak eve mutlu bir şekilde geleceksin vs.

Ben erkek olsam şahsen böyle enerjik pozitif mutlu danslı renkli bir kadına ilgisiz kalamazdım. Bunlar da olmazsa benden sevgisini esirgeyen bir kocayla da yaşayamaz farklı alternatifleri düşünürdüm
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için bende bugün öyle davranmaya başladım gülüp eğleniyorum takmıyorum bile onu normaşde geç saatşere kadar tv izlererkenden uyudu bu akşam. Evim yol kenarında ve da onun sülalesinden başka ev yok bende onun akrabalarından uzak duruyorum açıkçası dedikoducular o yüzden. Hep tek olduğum için hep takmıyorum kafama zaten

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için bende bugün öyle davranmaya başladım gülüp eğleniyorum takmıyorum bile onu normaşde geç saatşere kadar tv izlererkenden uyudu bu akşam. Evim yol kenarında ve da onun sülalesinden başka ev yok bende onun akrabalarından uzak duruyorum açıkçası dedikoducular o yüzden. Hep tek olduğum için hep takıyorum kafama zaten

On

Onu öyle daha çok kaybeder bnce kazanmaya çalışsın herkes değişir
Ben üzerime düşülse daha da itilirdim açıkçası. Boğa burcuyum belki ondan.. sana ihtiyacım var duruşu ve sevgi dilenmekten ziyade böyle kendi halinde duran insanlar beni daha çok cezbediyor. Erkek olsam böyle anlattığım gibi bir kadına ilgi duyardım. Bu çizdiğim kadın kocasına surat asan trip atan bir kadın değil ki kocayı kaybetsin(!).

Konu sahibi sen eşini tanırsın ona göre bir yol çiz. Her taktik herkese de sökmeyebilir tebi. Ki taktik olsun diye de değil belki böyle daha da mutlu yaşayabileceğin için bu yolu denenmeye değer görüyorum ben. Yine de sen bilirsin tabii ki.

Son düzenleme:
Üzerine düşme. Ilgisiz kal sen de. Kendini çok önemsemesin. Sen kendini mutlu et. Sen kendine değer ver. Unutma.. birilerinin sana değer vermesini istiyosan önce sen kendine değer vermelisin. Senin kendine vermediğin değeri kimse sana vermez. Rahat ol. Kitap oku. Müzik dinle. Film izle. Kendine ortam yarat. Onunla ilgilenme. Bu şekilde biraz yürü bakalım ne olacak.

Ben üzerime düşülse daha da itilirdim açıkçası. Boğa burcuyum belki ondan.. sana ihtiyacım var duruşu ve sevgi dilenmekten ziyade böyle kendi halinde duran insanlar beni daha çok cezbediyor. Erkek olsam böyle anlattığım gibi bir kadına ilgi duyardım. Bu çizdiğim kadın kocasına surat asan trip atan bir kadın değil ki kocayı kaybetsin.

Konu sahibi sen eşini tanırsın ona göre bir yol çiz. Her taktik herkese de sökmeyebilir tebi. Ki taktik olsun diye de değil belki böyle daha da mutlu yaşayabileceğin için bu yolu denenmeye değer görüyorum ben. Yine de sen bilirsin tabii ki.
Teşekkür ederim canım denicem

Üzerine düşme. Ilgisiz kal sen de. Kendini çok önemsemesin. Sen kendini mutlu et. Sen kendine değer ver. Unutma.. birilerinin sana değer vermesini istiyosan önce sen kendine değer vermelisin. Senin kendine vermediğin değeri kimse sana vermez. Rahat ol. Kitap oku. Müzik dinle. Film izle. Kendine ortam yarat. Onunla ilgilenme. Bu şekilde biraz yürü bakalım ne olacak.
Eve gelince kumanda ona geçer geri kafalı ya ne bileyim tavırları sanki babamın yaptıkları gibi. Bağırıp çağıran hep ben tavırlı bi insan. Ben kendi halimdeyim hep kitap vs. Okur başka şeylerle ilgilenirim ama biraz fazla belli ediyorum taktığımı sanırım somurtuyorum ister istemez.

Eve gelince kumanda ona geçer geri kafalı ya ne bileyim tavırları sanki babamın yaptıkları gibi. Bağırıp çağıran hep ben tavırlı bi insan. Ben kendi halimdeyim hep kitap vs. Okur başka şeylerle ilgilenirim ama biraz fazla belli ediyorum taktığımı sanırım somurtuyorum ister istemez.
Bence tam tersi somurtmadan güleryüzle yapmalısın ne yapıyosan. Trip atmak pek işe yaramıyor. Yani köprüyü geçene kadar demiş ya köprüyü tam da geçemediğini ona muhtaç olmadığını cepte olmadığını, onsuz da mutlu bir çevren ve hayatın olduğunu göstermelisin. Bunu da istikrarlı şekilde yapmalısın canom. Senin gibi bir kadını, karısını kaybetmekten korkmalı.

canım ben derim ki git kuaföre hiç yaptırmadığın sana en yakışan saçı yaptır giyimini kuşamını değiştir kendini sev kendine değer ver öz güvenin tavan olsun ve evini temizle yemeğini en güzelinden yap önüne koy kısaca evinin hanımı olarak yapman gerekenleri en iyi şekilde yap hatta sürekli gül kadınlar hiçbir şeyi takmayan gülen özgüveni yüksek kadınlara bayılırlar (bunu bizzat deneyip gördüm) onun da çok üstüne düşme. demek istediğim ayağına gitme ama ayağına getir.

Merhaba arkadaşlar.
Ben bir buçuk yıllık evliyim eşim bana karşı hep soğuk ilgisiz ve bwn bu durumdan çok rahatsızım hatta sinir oluyorum diyebilirim. Sanki ben evde sadece hizmetçiymişim gibi davranıyor hep sülalesi ön planda ben hiç umrunda bile değilim başımağrısına neyin var diye sormaz bana bir kere bile tatlı ni söz söylemez nişanlıyken böyle değildi sürprizler yapardı sevdiğini belli ederdi bi şekilde. Evlendikten sonra ne ilgi kaldı ne aşk ne saygı sürekli telefonundan oyun oynuyor kız kuzeniyle konuşuyor canımlı cicimli. Sinir ediyor beni beni kimseye vunmuyor arkamda durmuyor evlendiğimiz günden beri evdeyim çıkıp birlikte hiç bir şey yapmıyoruz ya işte ya arkadaşşarıyla takılıyor 1 aydır da yaklaşmıyor bana koltukta uyuya kalıyor üşürse yanıma geliyor ne yapabilir im nasıl onu eskisi gibi ilgili hale getirebilirim neden benden uzak duruyor acaba? Lütfen bana yardımcı olun çok seviyorum eşimi yuvam yıkılsın istemiyorum böyle de olsun istemiyorum nasıl istekli hale getirebilirim onu ilgisini çeebilirm değerimi almasını istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar :KK43:

Canım ya üzülme sorun sende değil .
Yani o yapmiyorsa sen yap ne bileyim böyle yanına otur sarıl öp.
Uzak duruyorsa sen yaklas.
Yok buna rağmen odunluk yapmaya devam ederse ist o zaman gerçekten sorun var demektir.
Eşin sonuçta öyle surat asip soğutma kendinden.
Baktın hala ayni al karşına konuş evliligimiz mutlu değil de bana kadın olduğumu hissettir de kizmadan kavga etmeden güzelce konuş

Kocana ederi kadar deger vereceksin cnm..sende onu umursamiyormus gibi yap.. ilgilenme..

Çok basit aslında cevabı nasıl olsa artık elimin altında köprüyü geçtik.. eşim yüzüme bile söylüyo bunu rahat köprüyü gwçinceye kadardı diye ama ben onun düzelmesini istiyorum uyku uyuyamıyorum sinirden stresten o sanki hiç bişey yokmuş gibi camış gibi uyuyoyo boğasım geliyo o umursamadıkça
Hizmetcilik yapma camis gibi uyu bence. Bazi erkekler sirf ihtiyactan evleniyor. Su an devam ettigin sekilde ilgisini cekemeyecegin asikar. Kopruyu gectikten sonra huy degistiren adami sevmek ve ilgisini cekmek icin yardim istemek de ilginc ama bence.

Back
X