- 8 Eylül 2014
- 180
- 58
- 53
- Konu Sahibi Broomhilda_87
-
canım arkadaşlar tekrar merhaba
son durumu sizin fikirlerinize sunuyorum. evlendiğim kişi birden değişti tedavi olacağım doktora gidiyorum diyor. utanıyorum yaptıklarımdan ben bir hayvanım falan.. özür diliyor.
ama bana sorarsanız hiiiiiç samimi gelmiyor çünkü davacı olmamdan korktuğunu hissediyorum.boşanmayı istemediğini ona bir şans vermemi istiyor.
bende böyle davranıp beni eve geri getirdikten sonra daha beter döveceğini belirttim. size olsa ne yapardınız
Canim bence tedaviye baslasin hemen ondan sonra karar ver, sen kendini nasil hissediyosun , toparllandin mi birazcanım arkadaşlar tekrar merhaba
son durumu sizin fikirlerinize sunuyorum. evlendiğim kişi birden değişti tedavi olacağım doktora gidiyorum diyor. utanıyorum yaptıklarımdan ben bir hayvanım falan.. özür diliyor.
ama bana sorarsanız hiiiiiç samimi gelmiyor çünkü davacı olmamdan korktuğunu hissediyorum.boşanmayı istemediğini ona bir şans vermemi istiyor.
bende böyle davranıp beni eve geri getirdikten sonra daha beter döveceğini belirttim. size olsa ne yapardınız
ailem çok destek veriyor moral olarak iyiyim Elhamdülillah. kızıma yoğunlaştım. siz nasılsınızCanim bence tedaviye baslasin hemen ondan sonra karar ver, sen kendini nasil hissediyosun , toparllandin mi biraz
sanırım bende sizinle aynı dertten muzdaripimYaşadıkların bana çok tanidik geldi. Esimde ayni şekilde hep kendi hakli iş canımı yakmaya vardı artık bunun sorumlusu da benmisim sinirlendiriyir musum onu biz ayrılık asamasina geldik ben duzelir diye umdum olmadi...
Cok sukur iyi olmaya calisiyorum , ailenin destegi olmasi cok onemli , rabbim yar ve yardimcin olsunailem çok destek veriyor moral olarak iyiyim Elhamdülillah. kızıma yoğunlaştım. siz nasılsınız
Canim benim de eski sevgilim böyleydi bende haziranda nisan evlilik dusunuyordum tabi eşya fırlatma falan bilmiyorum aynı evde kalmadığı için yumrukla falanda olmaz ama sinirlenen küfür ediyor bana da etti . Iyiyken asiri . cok sevdigim icin ve asiri iyi oldugu icin hatasini fakretti yapma artik Ben psikojik sorunu olduğunu düşünüyorum. Önceden duygulardan dusunemiyordum belki uzaktan mantıkla bakmak iyi geldi . Her neyse henüz cozemedim neyi var obsetif kişilik bozukluğu ,bipolar sanrisal paranaid olabilir diye dusunuyorum .Yada beli benimknin yoktu sinirlendim söyledi ama baktı sesim çıkmıyor Altan alıyorum anlayisliyim bundan yaptı . Eşini al psikiyatr e git o bağırdında sesiz ol üstüne gitme bence . Ama konuşma birkaç gün hatasini anlasin ağlama da korktugunu dusunce daha da yapıyor ise yarıyor psikojisi sanırım.Merhaba
severek evlendiğim eşim evliliğim boyunca hiç tanıyamadığım bir insan oldu. 3 yıl söz+nişan ve sonunda evlendik yani tanımaya fırsat oldu.
Çok uzun uzadıya yazmıcam zaten hatırlamak daha da üzüyor beni. En ufak bir tartışmada inanılmaz küfürler ediyor, onur kırıcı sözler söylüyor. Arkamdan eşya fırlatıyor. Konu komşu dinlemiyor o kadar yüksek sesle bağırıyor ki sinirlerim harap oluyor ağlayamıyorum bile.
ailemden kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü hasta bir annem var ve onun benim dertlerim yüzünden tansiyonu çıkıp hastanelik olmasını istemiyorum.
Medeni tartışmak yok eşimde, her konuda o haklı çıkmazsa -ki bu inanılmaz yanlışlarını bile hata görmüyor- ortalığı mahvediyor.
Evden kovuyor bazen.
Küçük bir bebeğim var ona bakıp ne yapacağım diyorum. Nereye gideyim en yakınım eşim bana böyle davranıyor?
Anama babama küfrediyor..Şahsıma küfrediyor.
bir kaç kez kendimi kaybettim kendimden geçmişim. Uyanıyorum koltukta buluyorum kendimi ne oldu diyorum numara yapma diyor.
Merhamet yok
iyi zamanlar olunca hep iyi inanılmaz. Kibar falan. .
Fakat onun dediği olmazsa ortalık duman.
Psikolojik sorunu aşılması zor boyutta. Televizyon bozulunca tvye küfürler yerlere vurması. . Basit örnekler
Bunu okuyup aklınıza ne gelirse yazın olur mu
Kimseye anlatamadığım bu derdimi sizlerle paylaşmak istedim.
bakın beyinde depomin bolgesinde bazk salgılarin az salgilanmasi mantığı devre dışarı bırakır kişi ofkelenince sinirlenen ce mutlu olunca vs duygularini asiri yaşar bazen ilaçsız da tedavi mümkün ama ilaçta Grekeblr esiniz kullanmm deyince bişey demeyin bence psikologa değil direk psikiyatr e gidin . çünkü bu adam deprosyan da falan değil . Kontrol edemiyor kendini. Dedigim gibi eski sevgilim den biliyorum benim ki hiç böyle vurma bağırmak saldırma gibi tavırları yoktu ama biz daha sevgiliydik ondan da kaybaklanabilir. Size sabır diliyorum uzmyn çözülür bu sorunlar bunlar normal hastalık gibi kötü düşünmeyin . Doktora giderseniz düzelir .teşekkür ederim yazınız için. Psikiyatriste gitmeyi kabul etti ama ilaç kullanmam diyor. inşallah doktor bu duruma müdahale eder. Bazen çocuğumu alıp uzaklaşasım geliyor ama gidecek kimsem yok. Yanlış bir hareketim çok şeye sebep olabilir.
o galiba doktora gitmeye başlamış ama ne kadar doğru bilemiyorum. Artık yaptıkları bardağı taşırdı o yüzden psikologa da kendi gitsin kızı için. ben boşanma davası açıyorum. Hayatımı hakaret küfür ve şiddet ile geçirmeyeceğim.bakın beyinde depomin bolgesinde bazk salgılarin az salgilanmasi mantığı devre dışarı bırakır kişi ofkelenince sinirlenen ce mutlu olunca vs duygularini asiri yaşar bazen ilaçsız da tedavi mümkün ama ilaçta Grekeblr esiniz kullanmm deyince bişey demeyin bence psikologa değil direk psikiyatr e gidin . çünkü bu adam deprosyan da falan değil . Kontrol edemiyor kendini. Dedigim gibi eski sevgilim den biliyorum benim ki hiç böyle vurma bağırmak saldırma gibi tavırları yoktu ama biz daha sevgiliydik ondan da kaybaklanabilir. Size sabır diliyorum uzmyn çözülür bu sorunlar bunlar normal hastalık gibi kötü düşünmeyin . Doktora giderseniz düzelir .
Merhaba
severek evlendiğim eşim evliliğim boyunca hiç tanıyamadığım bir insan oldu. 3 yıl söz+nişan ve sonunda evlendik yani tanımaya fırsat oldu.
Çok uzun uzadıya yazmıcam zaten hatırlamak daha da üzüyor beni. En ufak bir tartışmada inanılmaz küfürler ediyor, onur kırıcı sözler söylüyor. Arkamdan eşya fırlatıyor. Konu komşu dinlemiyor o kadar yüksek sesle bağırıyor ki sinirlerim harap oluyor ağlayamıyorum bile.
ailemden kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü hasta bir annem var ve onun benim dertlerim yüzünden tansiyonu çıkıp hastanelik olmasını istemiyorum.
Medeni tartışmak yok eşimde, her konuda o haklı çıkmazsa -ki bu inanılmaz yanlışlarını bile hata görmüyor- ortalığı mahvediyor.
Evden kovuyor bazen.
Küçük bir bebeğim var ona bakıp ne yapacağım diyorum. Nereye gideyim en yakınım eşim bana böyle davranıyor?
Anama babama küfrediyor..Şahsıma küfrediyor.
bir kaç kez kendimi kaybettim kendimden geçmişim. Uyanıyorum koltukta buluyorum kendimi ne oldu diyorum numara yapma diyor.
Merhamet yok
iyi zamanlar olunca hep iyi inanılmaz. Kibar falan. .
Fakat onun dediği olmazsa ortalık duman.
Psikolojik sorunu aşılması zor boyutta. Televizyon bozulunca tvye küfürler yerlere vurması. . Basit örnekler
Bunu okuyup aklınıza ne gelirse yazın olur mu
Kimseye anlatamadığım bu derdimi sizlerle paylaşmak istedim.
Selam canim nasilsin bebegin nasil
aynı şeylerden ben de muzdariptim ayrılma kararı aldım ve terkettim 1 ay sonra baba evime gelip aynen o şekilde agladı ailemin önünde pişmanım ben eşeğim düzelcem vvs.. vs.. 2. bi şansı verdim ve çok daha ileri gittiğini gördüm agzıma ...tı ...tı attı resmen demedigi şey kalmadı. tehdit hakaret küfür el kaldırma. sadece dövmediği kaldı. onu da çok canını sıkarsam yaparmış. tekrar ayrıldım bu sefer kararlıyım inş. bi problem çıkmazsa bi an önce kurtulmak istiyorum ondan,değişmiyolar kendine yazık etme. güvenmediğin adamla sakın aynı yataga girme. O psikolojiyi ben yaşadımcanım arkadaşlar tekrar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?