Eşimin Aşırı Sinirli Oluşu

canım arkadaşlar tekrar merhaba
son durumu sizin fikirlerinize sunuyorum. evlendiğim kişi birden değişti tedavi olacağım doktora gidiyorum diyor. utanıyorum yaptıklarımdan ben bir hayvanım falan.. özür diliyor.
ama bana sorarsanız hiiiiiç samimi gelmiyor çünkü davacı olmamdan korktuğunu hissediyorum.boşanmayı istemediğini ona bir şans vermemi istiyor.
bende böyle davranıp beni eve geri getirdikten sonra daha beter döveceğini belirttim. size olsa ne yapardınız

Hazır kurtulmuşsun yine başa dönme bence... güveniyorsan o ayrı

Canim bence tedaviye baslasin hemen ondan sonra karar ver, sen kendini nasil hissediyosun , toparllandin mi biraz

sanırım bende sizinle aynı dertten muzdaripim Durumun cinsellikle olabileceğini düşündüğüm için beğenmediği göğüslerimi bile küçülttüm ama şimdilik bir değişme yok

Canim benim de eski sevgilim böyleydi bende haziranda nisan evlilik dusunuyordum tabi eşya fırlatma falan bilmiyorum aynı evde kalmadığı için yumrukla falanda olmaz ama sinirlenen küfür ediyor bana da etti . Iyiyken asiri . cok sevdigim icin ve asiri iyi oldugu icin hatasini fakretti yapma artik Ben psikojik sorunu olduğunu düşünüyorum. Önceden duygulardan dusunemiyordum belki uzaktan mantıkla bakmak iyi geldi . Her neyse henüz cozemedim neyi var obsetif kişilik bozukluğu ,bipolar sanrisal paranaid olabilir diye dusunuyorum .Yada beli benimknin yoktu sinirlendim söyledi ama baktı sesim çıkmıyor Altan alıyorum anlayisliyim bundan yaptı . Eşini al psikiyatr e git o bağırdında sesiz ol üstüne gitme bence . Ama konuşma birkaç gün hatasini anlasin ağlama da korktugunu dusunce daha da yapıyor ise yarıyor psikojisi sanırım.

bakın beyinde depomin bolgesinde bazk salgılarin az salgilanmasi mantığı devre dışarı bırakır kişi ofkelenince sinirlenen ce mutlu olunca vs duygularini asiri yaşar bazen ilaçsız da tedavi mümkün ama ilaçta Grekeblr esiniz kullanmm deyince bişey demeyin bence psikologa değil direk psikiyatr e gidin . çünkü bu adam deprosyan da falan değil . Kontrol edemiyor kendini. Dedigim gibi eski sevgilim den biliyorum benim ki hiç böyle vurma bağırmak saldırma gibi tavırları yoktu ama biz daha sevgiliydik ondan da kaybaklanabilir. Size sabır diliyorum uzmyn çözülür bu sorunlar bunlar normal hastalık gibi kötü düşünmeyin . Doktora giderseniz düzelir .

o galiba doktora gitmeye başlamış ama ne kadar doğru bilemiyorum. Artık yaptıkları bardağı taşırdı o yüzden psikologa da kendi gitsin kızı için. ben boşanma davası açıyorum. Hayatımı hakaret küfür ve şiddet ile geçirmeyeceğim.

Allah yardımcınız olsun inşallah. Ailelerimiz bizi pamuklara sarıp sarmalar, öpmeye kıyamazlar, sonra evlenirsin hayatın boyunca kimseden duymadığın hakaretleri duyar, aşağılamalara maruz kalırsın. Kadın olmak zor. Ailelerin en büyük dualarından biridir evladımız iyi bi insanla evlensin, iyi insanlarla karşılaşsın ama ne yazık ki ata erkil toplum yapısının yarattığı bir sürü handikap var. Saygıdan yoksun, ben merkezli yetiştirilen çocukların topluma faydası olmayacağı gibi eşlerine ve çocuklarına da faydası olamıyor. Evliliğin temel unsurlarından biri olan saygı günümüz evliliklerinde ne yazık ki daha az rastlanır olduğu için aile içi şiddet ve boşanma oranı gün geçtikçe artıyor. Rabbim size ve sizin durumunuzda olan bütün kadınlara yardım etsin. İnşallah en kısa zamanda her şey normale döner ve kızınızla birlikte çok mutlu bi hayatınız olur.

ne yaptn cnm dönme eğrr dönersn yine aynı olur gideceğini düşünsede nede olsa geri döndü tekrar döner der sen bebeğine bak ve ona boşanacağını ikinci bi şandı vermeyeceğini söyle allah yardımcn olsn seni ve bebeğini hiç ayırmasın size hayırlı bi kapı açsn cnm bol bol dua et sabır et ve zalime boyun eğme

aynı şeylerden ben de muzdariptim ayrılma kararı aldım ve terkettim 1 ay sonra baba evime gelip aynen o şekilde agladı ailemin önünde pişmanım ben eşeğim düzelcem vvs.. vs.. 2. bi şansı verdim ve çok daha ileri gittiğini gördüm agzıma ...tı ...tı attı resmen demedigi şey kalmadı. tehdit hakaret küfür el kaldırma. sadece dövmediği kaldı. onu da çok canını sıkarsam yaparmış. tekrar ayrıldım bu sefer kararlıyım inş. bi problem çıkmazsa bi an önce kurtulmak istiyorum ondan,değişmiyolar kendine yazık etme. güvenmediğin adamla sakın aynı yataga girme. O psikolojiyi ben yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…