Merhaba
severek evlendiğim eşim evliliğim boyunca hiç tanıyamadığım bir insan oldu. 3 yıl söz+nişan ve sonunda evlendik yani tanımaya fırsat oldu.
Çok uzun uzadıya yazmıcam zaten hatırlamak daha da üzüyor beni. En ufak bir tartışmada inanılmaz küfürler ediyor, onur kırıcı sözler söylüyor. Arkamdan eşya fırlatıyor. Konu komşu dinlemiyor o kadar yüksek sesle bağırıyor ki sinirlerim harap oluyor ağlayamıyorum bile.
ailemden kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü hasta bir annem var ve onun benim dertlerim yüzünden tansiyonu çıkıp hastanelik olmasını istemiyorum.
Medeni tartışmak yok eşimde, her konuda o haklı çıkmazsa -ki bu inanılmaz yanlışlarını bile hata görmüyor- ortalığı mahvediyor.
Evden kovuyor bazen.
Küçük bir bebeğim var ona bakıp ne yapacağım diyorum. Nereye gideyim en yakınım eşim bana böyle davranıyor?
Anama babama küfrediyor..Şahsıma küfrediyor.
bir kaç kez kendimi kaybettim kendimden geçmişim. Uyanıyorum koltukta buluyorum kendimi ne oldu diyorum numara yapma diyor.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Merhamet yok
iyi zamanlar olunca hep iyi inanılmaz. Kibar falan. .
Fakat onun dediği olmazsa ortalık duman.
Psikolojik sorunu aşılması zor boyutta. Televizyon bozulunca tvye küfürler yerlere vurması. . Basit örnekler
Bunu okuyup aklınıza ne gelirse yazın olur mu
Kimseye anlatamadığım bu derdimi sizlerle paylaşmak istedim.