• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Aşırı Sinirli Oluşu

ben boşanmayı istedim ama nasıl çirkinleştiğini neler yaptığını tahmin edemezsiniz.benim ailem bile şaşırdı insan bu kadar alçalamaz. sen git ama çocuğu alabildiğine inanma diyor.
üzüntüden sütüm kesildi neler yaparsak yapalım gelmedi. zaten hastalığım söz konusu.
korkum yok yanlış anlamYın beni sadece ne yapacağımı bilmiyorum. ailem zarar görecek kızım bi yandan :KK43:
Allahım yardım eyle diye dua ediyorum

Inan cok uzuldum , ama yalniz degilsin o kadar cok kadinvarki bunlari yasayan, esinin ilac yardimiyla iyilesecegini dusunuyorum. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Bazen kapıya bakıyorum hiç eşya umrumda olmadan evladımı alıp gidesim geliyor sonra bakıyorum kızıma. Daha o kadar küçük ki..
Allah a dua ediyorum en hayırlısını nasip eylesin bizlere. Allah daha zor durumda olan tüm kadınların yardımcısı olsun
Dayak yiyen küfür işiten hakarete uğrayan tüm kadınlarımız için amin

Canım benim çok üzüldüm. Dua et inşallah bir çıkış yolu gösterir sana. Gitsen annende kalsan... Zaten mahkemede verir sana çocuğu.

Merhaba
severek evlendiğim eşim evliliğim boyunca hiç tanıyamadığım bir insan oldu. 3 yıl söz+nişan ve sonunda evlendik yani tanımaya fırsat oldu.
Çok uzun uzadıya yazmıcam zaten hatırlamak daha da üzüyor beni. En ufak bir tartışmada inanılmaz küfürler ediyor, onur kırıcı sözler söylüyor. Arkamdan eşya fırlatıyor. Konu komşu dinlemiyor o kadar yüksek sesle bağırıyor ki sinirlerim harap oluyor ağlayamıyorum bile.
ailemden kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü hasta bir annem var ve onun benim dertlerim yüzünden tansiyonu çıkıp hastanelik olmasını istemiyorum.
Medeni tartışmak yok eşimde, her konuda o haklı çıkmazsa -ki bu inanılmaz yanlışlarını bile hata görmüyor- ortalığı mahvediyor.
Evden kovuyor bazen.
Küçük bir bebeğim var ona bakıp ne yapacağım diyorum. Nereye gideyim en yakınım eşim bana böyle davranıyor?
Anama babama küfrediyor..Şahsıma küfrediyor.
bir kaç kez kendimi kaybettim kendimden geçmişim. Uyanıyorum koltukta buluyorum kendimi ne oldu diyorum numara yapma diyor. :KK43:
Merhamet yok
iyi zamanlar olunca hep iyi inanılmaz. Kibar falan. .
Fakat onun dediği olmazsa ortalık duman.
Psikolojik sorunu aşılması zor boyutta. Televizyon bozulunca tvye küfürler yerlere vurması. . Basit örnekler

Bunu okuyup aklınıza ne gelirse yazın olur mu
Kimseye anlatamadığım bu derdimi sizlerle paylaşmak istedim.
allah yardımcın olsun calışmıyormuusn

Bazen kapıya bakıyorum hiç eşya umrumda olmadan evladımı alıp gidesim geliyor sonra bakıyorum kızıma. Daha o kadar küçük ki..
Allah a dua ediyorum en hayırlısını nasip eylesin bizlere. Allah daha zor durumda olan tüm kadınların yardımcısı olsun
Dayak yiyen küfür işiten hakarete uğrayan tüm kadınlarımız için amin
amın falla

ıyı yıllar ıhrsetyyyesallah bu yıl guzel seyler olur hepimız ıcın ve hersey tersıne donerrr

bu ne yaa kufur edenın zat kendıne saygısı yokkıı karsınsındakıne olsun acızlıkten baska bısey degıl

dua etmekten baska bş
bişey de olmuyor bazenn allahım yardımcınız olsun

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki..konuyu okuyunca sanki beni anlatmissin gibi geldi.esimin sirf bu siniri yüzünden yeni üye oldum.ve bu ilk yazım. Farklı olarak benim eşim aileme küfür filan etmiyor.esya ilkoolarak geçen gün telefonu duvara fırlatıp kirdi. Sürekli affedersin ama ottan b..tan şeylerden tartışma çıkarıyor. Ama sirf benle degil derdi.herkesle ailesi ile bile aynı. Dr gitmesini ben de kac kere söyledim. Tamam demiyor. Ama gitmem de demiyor. Normalde iyi biri.asiri da ilgili bir baba.1,5 yasinda oglumuz var.ama sinirlenince kimseyi gözü görmüyor. Deliriyor.aileme tartismalari belli ermemeye calistimsa da anlayip uyardilar.babam zaten zor duruyo.Allah razi olsun ki bana hep destekler.hem esimin ailesi hem de benimkiler Ama ne onunkiler ne benimkiler psikiyatrist icin onu ikna edemez.cunku esimin hayatta çekindigi bir tek kişi dahi yok.Allah yardimcimiz olsun.cokca dua et

Bana ettiği küfürler ben değilim. Çok ağladım çok üzüldüm ama artık yeter dedim kendime. yine küçük bişeye sinirlendi ve evladımın yanında çıldırdı.
Bana ne dersen de ben onlar değilim dedim. Çok şey oldu anlatamıyorum. evladım için güçlü olmalıyım. kimsenin karşısında eğilmedim onun hakaretlerine kontrolsüzlüğüne de yenilmem daha. ne yapacak canımı mı alacak umrumda değil.

Bana ettiği küfürler ben değilim. Çok ağladım çok üzüldüm ama artık yeter dedim kendime. yine küçük bişeye sinirlendi ve evladımın yanında çıldırdı.
Bana ne dersen de ben onlar değilim dedim. Çok şey oldu anlatamıyorum. evladım için güçlü olmalıyım. kimsenin karşısında eğilmedim onun hakaretlerine kontrolsüzlüğüne de yenilmem daha. ne yapacak canımı mı alacak umrumda değil.

Yanlış oldu kusura bakma. Bence cok zor ama o sinirlenince sessiz kal bir müddet. Psikiyatriste gitmeye ikna edene kadar yani.bu arada da düşünüp düşünüp kendini üzme bence.ben kendim psikologa gidiyorum. En azindan ben neler yapabilirim, yol gostersin diye.hic te takilmiyorum artik.cunku onu tedavi olmasi gereken biri gibi görüyorum. Oyle de zaten.

Back