Eşimin arkadaşlarının eşleri

ya okadar bozuldum kiii..aaa bunları mı yaptın dedi gülerek..kuru pasta almıştım yaş pasta..ben ew yapımı şeyler yerım dedı..şok oldum
Bu kadar açığınıda ilk defa duydum.resmen kavga sebebi.ama bizim gibiler bunu beceremez tabi anca içine atar.küçümsemeler el şakaları konuşurken açığını aramalar birde bu yetmiyormuş gibi alıp sattığımı laf etmeler belki de eşlerinden aynılarını istiyorlardır.bırakalım kendi dünyalarında kalsınlar.eşim beni almadan gitmiyor işte geçmiş olsuna vs.1 kere gitmemizde sinir olmama yetiyor

Bu kadar açığınıda ilk defa duydum.resmen kavga sebebi.ama bizim gibiler bunu beceremez tabi anca içine atar.küçümsemeler el şakaları konuşurken açığını aramalar birde bu yetmiyormuş gibi alıp sattığımı laf etmeler belki de eşlerinden aynılarını istiyorlardır.bırakalım kendi dünyalarında kalsınlar.eşim beni almadan gitmiyor işte geçmiş olsuna vs.1 kere gitmemizde sinir olmama yetiyor
bende içime attım deli gibi yaramaz bı kızı war en sevdgım vazomu krdı bişe demedım kadın poposunu kaldırıp kızına sahıp çıkmadı hep ben koştrdum

Siz eşinizin arkadaşlarının eşleriyle sorun yaşıyormuşsunuz ben kendi iş arkadaşlarımla yaşıyorum. Ben ne yapayım? Sürekli bir tripler, laf çarptırmalar kendilerince. Ben de bir kaç okkalı laf söylüyorum hooop küsüyorlar 1-2 hafta. Sonra yine laf sokmalar. Benim yine okkalı laflarım. Bu kısır döngü böyle sürüp gidiyor. 8 saat dayanıyoruz ne yapalım. Hiçççç kafama takamam. Bir kulağından girsin öbüründen çıksın. Bir kaç kere bozarsan bir ikisini akıllanırlar.

Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.

eşim en yakın arkadaşlarıyla görüşmüyor iş harici ben eşlerini sevmedim diye :KK66:
ilk hayırlı olsuna gelmişlerdi evlenince iadei ziyaret yapmadım istemediklerime. Dışarı çağirdılar buluşup gitmedim. şimdi de çağırmıyorlar zaten... Onlar da kendi aralarında dargınmışlar şimdi

Domates seçerken bile arkadaş seçiminden daha seçici davranıyoruz. Mecbur değilsiniz hayat sizin hayatınız.Bir de zamanla eşler zamanla birbirine benzer,o kadınların eşleri de çekilmezdir.Muhabbet değil eziyet olur, eşinizle konuşup uzaklaşın bence.

eşim en yakın arkadaşlarıyla görüşmüyor iş harici ben eşlerini sevmedim diye :KK66:
ilk hayırlı olsuna gelmişlerdi evlenince iadei ziyaret yapmadım istemediklerime. Dışarı çağirdılar buluşup gitmedim. şimdi de çağırmıyorlar zaten... Onlar da kendi aralarında dargınmışlar şimdi

Bu durum bende de oldu. Ben de bir ben mi cekiyorum böyle seyleri diye düsünüyordum. Hemcinsimle anlasamayacaksam gercekten yalniziz demektir bu.
Benim anlamadigim bu cok iyi anlasan arkadaslar da birbirinin arkasindan konusmayi cok seviyorlar. Benim hatam onlara benzememek onlarin istedikleri cevaplari vermemek.

ayyy bendede var böyle bir arkadaş!
benim eşimin yakın arkadaşının birlikte yaşadığı hanımefendi
iyiliğine iyi ama olmuyor yahu uyuşamıyoruz
ben 29 yaşında kendisi 46 yaşında
pot kırcam diye şekilden şekile giriyorum
bigün yanıldık evlerine gittik çifte kumruların
bildiğiniz liseliler gibi sevgilisine küsüyor alınıyor süzülüyor
ya bunu yalnızken yap bari biz varken yapma nasıl davranacağımızı şaşırdık
ne desen yanlış anlamaya meyilli bir hatun sanki
eşimle göz göze geldik patlayacaktım kendimi tutmaktan
çünkü bir gülersem arkasını getiremem kendimide susturamam
eşim geçen gün gidelimmi falan lafları etti
yok dedim ya
sonrada eşim bana kızıyor
adam insan içine çıkma sen bi arkadaş ziyareti yapmayalımmı biz
bende deim ya senin arkadaşların normal insanlar değil ki ben ne yapayım
tamam bul bir çocuklu normal halinde arkadaş başım üstünde görüşeyim
gidersem bişey yemem diyorum bu kezde eşim kızıyor
bi köpekleri var dışardan eve evden dışarıya terasa mutfağa heryere giriyor
tiksiniyorum arkadaşım yeminlen zorla bir iki lokma alıyorum diyetteyim ben diyorum geçiştiriyorum
off be

böyle durum benimde başıma geldi bi kaç arkadaşının eşiyle,hepsiyle değil hamd olsun..takmıyorum takmadımıda belli ediyorum ..ama esasında çok üzülüyorum neyseki kendilerini okadar belli ediyolarki eşleri bile ortamda farkediyo...en önemlisi eşimde farkediyo benim için önemli olan o,uyumsuz gibi görünmek istemem çünkü..en dikkat ettiğim şeylerden birisi nezaket güleryüz misaifirmi iyi ağırlamaktır çünkü...herkes kendine yakışanı yapıyor insanlar artık kalbinde sevgiye küçük yer veriyo kocaman alana küçük sevgi koyup az seviyolar sonuç bu..yüreğinde kocaman sevgi olanla karşılaştırsın Allah c.c inşallah.

Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.

insanlara biarz sans verin.sizi tanımak için sorular soruyor olabilirler.bir de çok takmayın kendiniz olun

Aynen zorla güzellik olmaz.akraba gibi davranıyorlar.bu ne rahatlık.mesafe iyidir.hem arkadaşlarımızı kendimiz seçme özgürlügümüz varken neden bu mecburiyet.esimiz bizim için hangi arkadaşımızın eşiyle buluşup kahve içiyor tarzı olmadığı halde.şahsen benim yok.bizimkiler birde iyi anlaşıyor bizden de bekliyor.ben aralarına sonradan katıldım ayrıntıya girmeyeyim diyorum.yasam şeklin farklı geldi onlara oysa ben ne zorluklar yaşadım kim nerden bilecek.
Sonradan katilmak zaten zordur bosver tatlim dert etme sevmiyosan gorusmezsinn cok mecbur kalirsan git mrb mrb yalandan gull o kdar :)

X