tövbe est.orda ne demek lazım şimdi.tövbe çekmek en iyisi.uzakkaynen salak kadın benden ew yapımı şeyler istemişşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tövbe est.orda ne demek lazım şimdi.tövbe çekmek en iyisi.uzakkaynen salak kadın benden ew yapımı şeyler istemişşş
ya okadar bozuldum kiii..aaa bunları mı yaptın dedi gülerek..kuru pasta almıştım yaş pasta..ben ew yapımı şeyler yerım dedı..şok oldumtövbe est.orda ne demek lazım şimdi.tövbe çekmek en iyisi.uzakk
Bu kadar açığınıda ilk defa duydum.resmen kavga sebebi.ama bizim gibiler bunu beceremez tabi anca içine atar.küçümsemeler el şakaları konuşurken açığını aramalar birde bu yetmiyormuş gibi alıp sattığımı laf etmeler belki de eşlerinden aynılarını istiyorlardır.bırakalım kendi dünyalarında kalsınlar.eşim beni almadan gitmiyor işte geçmiş olsuna vs.1 kere gitmemizde sinir olmama yetiyorya okadar bozuldum kiii..aaa bunları mı yaptın dedi gülerek..kuru pasta almıştım yaş pasta..ben ew yapımı şeyler yerım dedı..şok oldum
bende içime attım deli gibi yaramaz bı kızı war en sevdgım vazomu krdı bişe demedım kadın poposunu kaldırıp kızına sahıp çıkmadı hep ben koştrdumBu kadar açığınıda ilk defa duydum.resmen kavga sebebi.ama bizim gibiler bunu beceremez tabi anca içine atar.küçümsemeler el şakaları konuşurken açığını aramalar birde bu yetmiyormuş gibi alıp sattığımı laf etmeler belki de eşlerinden aynılarını istiyorlardır.bırakalım kendi dünyalarında kalsınlar.eşim beni almadan gitmiyor işte geçmiş olsuna vs.1 kere gitmemizde sinir olmama yetiyor
konuşmak kolay popo kaldırmak zor
ya okadar bozuldum kiii..aaa bunları mı yaptın dedi gülerek..kuru pasta almıştım yaş pasta..ben ew yapımı şeyler yerım dedı..şok oldum
Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.
eşim en yakın arkadaşlarıyla görüşmüyor iş harici ben eşlerini sevmedim diye
ilk hayırlı olsuna gelmişlerdi evlenince iadei ziyaret yapmadım istemediklerime. Dışarı çağirdılar buluşup gitmedim. şimdi de çağırmıyorlar zaten... Onlar da kendi aralarında dargınmışlar şimdi
Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.
Sonradan katilmak zaten zordur bosver tatlim dert etme sevmiyosan gorusmezsinn cok mecbur kalirsan git mrb mrb yalandan gull o kdar :)Aynen zorla güzellik olmaz.akraba gibi davranıyorlar.bu ne rahatlık.mesafe iyidir.hem arkadaşlarımızı kendimiz seçme özgürlügümüz varken neden bu mecburiyet.esimiz bizim için hangi arkadaşımızın eşiyle buluşup kahve içiyor tarzı olmadığı halde.şahsen benim yok.bizimkiler birde iyi anlaşıyor bizden de bekliyor.ben aralarına sonradan katıldım ayrıntıya girmeyeyim diyorum.yasam şeklin farklı geldi onlara oysa ben ne zorluklar yaşadım kim nerden bilecek.
Bir salçalı ekmek yapsaydınız. Ev yapımı bak salçayı kendim sürdüm diye
hahahahah:)))aynen dıcektmGülme kız öyle tepkiye böyle cevap. Ya da yap makarna dök üstüne yoğurt al sana el yapımı
hahahahah:)))aynen dıcektm