Sedef konuyu baştan sona okudum. Ben olaya başka bir açıdan yaklaşmak istiyorum. Bu arkadaşınızın boşanma nedeni neydi acaba? Ve davayı kim açtı eski eşi mi kendisi mi? Belki ne alaka diyeceksin ama cevaba göre yorum yapacağım.
Canım bence eşini karşına al ve .......... ile seni aldattığından şüphelendiğini söyle. Eğer böyle birşey varsa ayrılalım de. De çünkü eşin eminim o kadını sadece cinsellik olarak seviyo. Seni boşamayı asla göze alamaz o kadın için. Çünkü o kadına o da güvenmez. Ve böylelikle ondan ayrılmak zorunda kalır. Ve o kadının artık bizden uzak olmasını istiyorum de. Açık açık söyleki eşinin gözü korksun. Böyle bir şeyi anladığım anda bu evde bir dakika durmam benim yüzümü aasla göremezsin bir daha de. Ben aklıma sadece bu geliyo. Hem böylelikle eşine 2. ve son şansı verdiğini anlatmış olursun, bence kesinlikle gözünün korkması gerek. :1no2: Ayrıca evet böule birşey yaptım demez eminim ama o kadından ancak böyle uzaklaşır. kötükedihüso
şimdiye kadar yazılmış en mantıklı öneri bence..
Canım bence eşini karşına al ve .......... ile seni aldattığından şüphelendiğini söyle. Eğer böyle birşey varsa ayrılalım de. De çünkü eşin eminim o kadını sadece cinsellik olarak seviyo. Seni boşamayı asla göze alamaz o kadın için. Çünkü o kadına o da güvenmez. Ve böylelikle ondan ayrılmak zorunda kalır. Ve o kadının artık bizden uzak olmasını istiyorum de. Açık açık söyleki eşinin gözü korksun. Böyle bir şeyi anladığım anda bu evde bir dakika durmam benim yüzümü aasla göremezsin bir daha de. Ben aklıma sadece bu geliyo. Hem böylelikle eşine 2. ve son şansı verdiğini anlatmış olursun, bence kesinlikle gözünün korkması gerek. :1no2: Ayrıca evet böule birşey yaptım demez eminim ama o kadından ancak böyle uzaklaşır. kötükedihüso
emin olduktan sonramı eşin itiraf ettikten sonramı???
bana düşmez belki ama haddim olmayarak söylüyorum daha kesin bişey yok belki olacak ortam hazır ama daha net değil neden kalıp savaşmak yerine hemen boşanmayı düşünüyorsun???
küçük bir kızın var eşinide seviyorsun (bilmiyorum)
neden o kadına yar edeceksin senin olan senindirkötükedihüso
evet eşinin cep telinin dökümünü al ya da akşam eve geldiğinde bi ara çaktırmadan mesajlara bak ve hatta bazı marka cep telefonlarında gönderilen mesajlara ve silinen mesajlara da bakılabiliyor onlara da bak.aranan numaralara ve arayan numaralara bak mutlaka.aslında bir gün işyerine git ve masasının yanında otururken o zaman al bak cep telefonuna yani eve gelirken silebilir çünkü cep tel.ini..
ama tüm bunlar çok yorucu olur meral arkadaşımızında dediği gibi kocasıyla konuşsun sorsun.hatta vicdanını rahatsız edecek bir konuşma yapsın..erkek milleti bu zaman zaman kendilerini unutabiliyorlar vicdani yönden hatırlatırsa ve biraz da gözünü korkutursa eğer öyle birşey varsa ne kadar adi bir kadınla adice bir ilişki yaşıyor olduğu yönünde görüş te bildirirse belki en azından adam o kadını bırakabilir.yani sanmıyorum ki gidip daha dikkatli olmalıyız diceni...ve eşin mesaiye kaldıı bir akşam git kadına çat kapı yap ve cep telinden eşini ara.eğer sesini kısmadıysa çalacaktır o evde kıstıysada ev de olma saatine yakın o kadının evinden kalk ve kapıda bekle eşinin çıkmasını o evden..böylelikle şüphelerini gidermiş olursun..
evet katılıyorum sıze...
boşanma yada eşin vefatı halınde kadın potansıyel olarak görülüyor..
bu herkesın başına gelebılır...
bencede cnmmCanım bence eşini karşına al ve .......... ile seni aldattığından şüphelendiğini söyle. Eğer böyle birşey varsa ayrılalım de. De çünkü eşin eminim o kadını sadece cinsellik olarak seviyo. Seni boşamayı asla göze alamaz o kadın için. Çünkü o kadına o da güvenmez. Ve böylelikle ondan ayrılmak zorunda kalır. Ve o kadının artık bizden uzak olmasını istiyorum de. Açık açık söyleki eşinin gözü korksun. Böyle bir şeyi anladığım anda bu evde bir dakika durmam benim yüzümü aasla göremezsin bir daha de. Ben aklıma sadece bu geliyo. Hem böylelikle eşine 2. ve son şansı verdiğini anlatmış olursun, bence kesinlikle gözünün korkması gerek. :1no2: Ayrıca evet böule birşey yaptım demez eminim ama o kadından ancak böyle uzaklaşır. kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?