ayrıca arkadaşın evi bana çok yakın bir kere yine şüphelendiğimde eşimi aradım işyerinde yine mesai olayı vardı ,çıkıyorum şimdi dedi ,arkadaşı aradım evdeyim dedi ,bende çıktım kızımı alıp evine gittim kapıyı çaldım açan olmadı ,çıkarken o telaşla cebimi evde unutmuşum arayıp kapıyı aç da diyemedim .eve dönüp aradım hem evdeyim diyosun hem geldim yoksun dedim,ayy canım kapıda mı kaldın haber verseydin bende üst kata kadar çıkmıştım dedi.aradan yarım saat geçti eşim geldi ,yarım saate karşıdan eve nasıl geldi ..yani bu gibi şeylerden dolayı şüpheleniyorum haksızmıyım..
ayrıca arkadaşın evi bana çok yakın bir kere yine şüphelendiğimde eşimi aradım işyerinde yine mesai olayı vardı ,çıkıyorum şimdi dedi ,arkadaşı aradım evdeyim dedi ,bende çıktım kızımı alıp evine gittim kapıyı çaldım açan olmadı ,çıkarken o telaşla cebimi evde unutmuşum arayıp kapıyı aç da diyemedim .eve dönüp aradım hem evdeyim diyosun hem geldim yoksun dedim,ayy canım kapıda mı kaldın haber verseydin bende üst kata kadar çıkmıştım dedi.aradan yarım saat geçti eşim geldi ,yarım saate karşıdan eve nasıl geldi ..yani bu gibi şeylerden dolayı şüpheleniyorum haksızmıyım..
peki bu arkadaşınla hiç konuşmuyor musun özel hayatını onun ,biri var mı ,yok mu diye sor ,hatta eşinin ona bilmem kimi ayarlayalım dediğini söyle mesela ve tavrını incele bakış ve ifadelerini....şaka yaptım da çık işin içinden ...aynı şeyi eşinede yap X e bunu ayarlayalım vs die vb ..amaç yüz ifadelerindeki anlam........
yada şüko nun dediği msj olayını da yapabilirsin atıyorum annem e attım da ayşeye fatmaya vs die ve cvp ı bekle..ama öyle bişi yazmalısınki msj da ortada olmalı anneye arkadaşa da sevgiliye de gidebilecek...mesela atıyorum 'yarın ne giyeyim canım '' bu gibi vs.belki özel bir yere gideceksin annene yada ayşaye fatmaya soruyor gibi?? bu tip küçük oyunlarla nabız ölçebilirsin...sen bilirsinnn tabii...kolay gelsin ve geçmiş olsun cnmumarım şüphelerin doğru çıkmaz..
arkadaşım benden iki yaş küçük ben de zaten 28 yaşındayım henüz ..bekarken de arkadaştık eşim o ve ben yani eşim onu biz bekarkenden beri tanır..beraber takılmışlığımız vardır ,hatta eşimin arkadaşlarıyla tanıştırıp onunda mutlu bir evliliği olsun istedik hep..ama olmadı biriyle evlendi ve 2 yıl sonra boşandı çocuğu yok benimse 2 yaşında bi kızım var...e tabi evliykende görüştük ,bizim burası site ,bize çok yakın bi sitede oturuyordu ve sürekli görüşürdük..boşanınca çok sık gelmesini istemedim açıkçası çünkü güzel bir kadın ..daha sonra işsiz kaldı filan evinin kirası var ailesi kayseride o burda yalnız ,eşimde onu işe aldırdı hemde bu krizde millet işçi çıkarırken.o işe giridiği günden beri eşim ilgisiz ,alakasız biri oldu sanki..aralarında bişey olduğundan daha öncede şüphelenmiştim şimdi iyice arttı..iş yok bunlar mesai ye filan kalıyo ..nasıl oluıyor anlamıyorum.birkaç kez telefon oyunları yaptım yanılmadığımı anladım ..şimdi ben ne yapayım .bunu nasıl ortaya çıkarayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?