hayatım böyle bişeye,en azından bu forumda,Sedef'den başka inanacak kimse yok zaten..Sedef kabullenmiş ve çokdaaaaann affetmiş eşini..o yüzden de inanmış gibi yapmak zorunda burda..çünkü bu konuyu günlerdir takip ediyoruz ve merakla bekliyoruz sonuçları..ben bi bardak soğuk su içtim,aldatılmışlığımın ve bunca yalanın üzerine ..affettim gitti diyemiyo kadıncağız..inanmış gibi davranıyo bize karşı..yoksa akıl işi değil eşine inanmak..
hatunumuz belki de işini kaybetmemek için erkek ne derse yapabilecek biridir bilemeyiz ki bakar mısın anlaşılan işten çıkarılması sedefin eşinin elinde.bu yüzden kabullenmiştir herşeyi üzerine almayı.
bu gece yataklarımızı ayırdık ,herşeyi öğrenene kadar da bir araya gelmek istemiyorum .olayı buraya kadar getirmişken bırakamam böylece .yarın ola hayrola ..iyi geceler ..
tabiki boşanıcam yapacak daha mantıklı bişey varmı ?
evet. zaten.,sedef ,kesin ve net bir şekilde yazmıştı,boşanacağını.... daha mantıklı bir şey var mı demişti,.haklısın,Ardayasbu...
canım eşinle konuşma anını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum .sanki kendi başıma gelmiş gibi şok oldum. artık eskisi gibi eşine güvenmen mümkün değil ama çocuğun var ve bunca yılın hatrı var eşin bir anlık hevese gelmiş ve seni aldatmış olabilir eşin belkide gerçekten pişman olmuştur .onunla iyice bir konuş bakalım eğergerçekten pişman olmuş izlenimi verirse sana .onu affet ona bir şans ver derim ben.yuvanızı kurtarmak adına . inşallah düzelir ve sana yönelir eşin ..yuvanız kurtulur. canım allah yardımcın olsun allah böyle kadınlara fırsat vermesin
ben kocamda dahıl hıcbır erkegın pesınden kosacak bırlıkte olmak ıstedıgını soyleyecek helede guzel olacak bır kadına hayır senı ıstemıyorum dıyecegıne ınanmam,ınanamam.madem boyle olmus kadın sureklı esını rahatsız etmıs esınde ıstememıs!nıye sımdıye kadar sana anlatıp o arkadasınla gorusme dememıs.bu durumlar yasanmasaydı hıc soylemıcektı demekkı.baska bır kadınla yemek yıyor ama pesınden kosan kadına yuz vermıyor.hıııc ınanmadım ben kocanın anlattıklarına.keske dogru olsada sende eskı hayatına devam edebılsen kaldıgın yerden.
ben sözlerimi tekrar ediyorum arkadaşlar boşanmasından yana değilim .eşi gerçekten pişmansa ki bu ileriki günlerde belli olur bence bir fırsat daha versin .. tabi en doğru kararı kendisi verir ...
ben sözlerimi tekrar ediyorum arkadaşlar boşanmasından yana değilim .eşi gerçekten pişmansa ki bu ileriki günlerde belli olur bence bir fırsat daha versin .. tabi en doğru kararı kendisi verir ...
Sedefciğim, bana sanki eşine hak vermeye başlamışsın gibi, dahası inanmışsın gibi geliyor.
Elbette haklısın, insan bu durumda inanmak ister, konduramaz.
Ama yazdıklarına dayanarak söyleyebilirim ki eşin maşallah havada çift parende atıp tek ayak üstüne düşüyor yalan konusunda.
Ben söylediklerinin zerre kelimesine inanmadım.
Eşin çok fazla film seyrediyor anlaşılan, seni de çok iyi tanıyor belli.
İleride daha çok mutsuz olmak istemiyorsan lütfen biraz daha temkinli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?