bu gece yataklarımızı ayırdık ,herşeyi öğrenene kadar da bir araya gelmek istemiyorum .olayı buraya kadar getirmişken bırakamam böylece .yarın ola hayrola ..iyi geceler ..
merhaba arkadaşlar ;
en son sise yazıktan sonra eşim aradı ve konuşmak istiyorum dedi.çektiğim mesajı o da öğrenmiş olmalıki bunu söyledi..ben artık herşeyi anladım konuşmak istemiyorum akşama eve gelme dedim gelsende almıycam..sen ne yapmaya çalışıyorsun ne demek bu x e mesaj atmışsın ben sana bişey yok demedimmi niye kurcalıyorsun dedi.bende niye kurcalamıyım peki verdiği cevap ne bu herşeyi anlatıyor işte hadi açıkla bakalım dediğimde o başka bişeyden bahsetmiş bana anlattı ağladı dedi izin verdik gitti dedi..ve ben seninle konuşmak istiyorum acil dedi.neymiş peki dedim ne anlamış benim mesajımdan .ortada bişey yokken bana böyle bi mesaj gelse hemen arar sorarım ne demek istiyorsun bu mesaj da ne derim ,ama o ne yaptı hemen düştü dedim.bana telde bağırmaya başladı kes ve dinle dedi.telde olmaz madem gel eve o da evdeymiş yüzleşicez dedim ne olursaa olsun .ortalığı bulandırma gelicem ve konuşucaz çocuğu aysuna götür ben 1 saate ordayım dedi..ben apar topar aysuna gittim ,o gün araba ile takip ettiğimiz arkadaşa kısaca anlattım ve kızı bıraktım .onunda 10 yaşında oğlu var oynatıyo benim kızı canı sıkılmaz diye rahattım.eve geldim başladım beklemeye .40 dakika filan sonra geldi bu altında araba ile ,bankadan birinin arabasını almış ,cepten aradı dışarı çık dedi,çıktım baktım el ediyo gittim bin dedi bindim ,yolda hiç konuşmadı ,ben birsürü şey sordum ,konuşucaz konuşucaz diyip durdu.çekti sakin bi yere şimdi anlat dedi.dedim benim anlatacağım bişey yok sen anlatacaksın.nedir dedim dün akşam ağladın sızladın başka kadın dedin ,daha kaç kişi var söyle dedim.anlattığına göre arkadaş düşmüş peşine bu onu hep uyarmış defalarca konuştum dedi mesajlar atıyomuş sürekli bi yerlere davet ediyomuş en sonunda söylemiş ben sana karşı bişeyler hissediyorum demiş,sende eğer istersen bişeyler başlatabilir demiş..eşimde deli olma ne söylediğinin farkındamısın sedef duysa mahvolur yapma demiş..tabi kadın dinlermi bırakmamış peşini ,eşim sürekli sedefe anlatıcam diyomuş kadın takmıyomuş yapamassın sana inanmaz diyomuş ruh hastası..en son eşimin izmire iş seyahati çıkınca ne yapmış ne etmiş kendisinin de listeye eklenip seminere katılımını sağlamış,bunu duyan eşim çok sinirlenmiş ve adını listeden çıkartırmış o gelmyecek demiş bankada bi husumet olmuş o gün aralarında ,akşamda servise binmemiş eşim arkadaşıyla dönmüş arabadayken mesaj gelmiş ,bugün yaptığından pişman olacaksın diye ,eşimde seni işe ben aldım çıkarttırmasını da bilirim doğru dur diye cevap yazmış ,o gün bana söylemeyi düşünmüş eşim ondan uzak dur bitir arkadaşlığını bende ne yapıp edip işten kovulmasını sağlıycam diycekmiş .ama söyleyememiş,ertesi gün kadına sedef de biliyo artık seninle bir ilişkisi kalmadı onunda arayıp sorma demiş .yani arkadaş benim bildiğimi sandığı için mesajıma o şekilde cevap vermiş..
dün söyledikleri doğruymuş .ben başka bişeyi çıkarmaya çalışırken başka şeyler öğrendim ,o bir iki kez yemeğe çıktım dediği kadın doğru ,ama arkadaşla herhangi bir ilişkisi yokmuş arkadaş eşimi takmış kafaya ,hatta bugün arabada tartışırken o....pu dedi onun için.yarın cumartesi ,öğleden sonra yüzleştircem sizi ama bana söz ver taşkınlık yok.sadece benim bir kabahatim olmadığını öğreneceksin ve sileceksin onu hayatından ,seni arayamayack bir daha sende onu aramıycaksın konu kapanack.en kısa zamanda ya şubesini değiştirticem yada kökten çözücem dedi..
ben bir kadının bir erkek istemediği halde bu kadar peşinden koşacağını,rahatsız edeceğini düşünemiyorum.
bir film vardı,glen close ve michael douglas ın, oynadığı....öldüren cazibe.... o filmden enstantaneler gördüm,eşinizin söylediklerinde...hoş o filmde bile,adam ,kadınla bir gece beraber olduğundan kadın takmıştı adama. peşini bırakmıyordu... bunda o da yok...
bana resmen ,uyduruyor gibi geldi... kadını ruh hastası yaptı..yok,eşinizin anlattığı hiçbirşeye inanmadım ben...
peki yazmışsınız,bakalım ,karşı karşıya geldiklerinde,bu anlattıklarını söyleyebilecek mi... sen ruh hastasısın diyebilecek mi,kızın yüzüne... .
ha,aklıma geldi,farzedelim kız takmış,dedikleri uydurma değil ,ki,....ben asla inanmıyorum....kızda paşa paşa bugün öğleden sonra ,gelecek mi... yani adamı rahatsız edecek,adam istemese de, adamın peşini bırakmayacak zihniyetteki,şeytan ruhlu kadın,adamın karısıyla arasını düzeltmek için gelip,ben suçluyum,onun ,hiçbir suçu yok der mi.. tam tersi,biz bir ilişki yaşıyoruz der. yok. hiç inandırıcı değil,eşinizin anlattıkları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?