• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşı ve arkadaşının eşi evimize gelecek, ikisini de tanımıyorum?

Birde benim babam geldi 10 gün kaldı onun anası etkini bırakıp gelemiyor kocası askerde diye sanırım aklınca senin gelenin oluyorsa benimde gelenim olsun modunda. Benim kız kardeşlerim var onlarda gelmek istiyor ben ona sordum hani nasıl olur diye oda gelsinler dedi şimdi de diyor ki kardeşlerin gittikten sonra ablam ile annem gelip kalsınlar 1 ay bende dedim ben kenesi annemi bile 1 ay tahammül edemem abartma istersen
zaten siz huzursuzluk içindeyken ne diye gerekli gereksiz bu kadar insan size yatılı gelme derdinde
Ev ev değil pansiyon mübarek
Arkadaşlar bile mesken tutmuş

Durumunuza uzuldum esinizin size davranislari hic hos degil ama suan yapmaniz gereken misafirlerinizi en guzel sekilde agirlamak..Stres yapmayin siz sinava giderken birlikte cikin evden onlar bir iki saat bir cay bahcesinde otururken sizde isinizi bitirir onlara katilir birlikte gezmeye baslarsiniz. Guzel planlar yapin anladigim kadariyla gezmek icin geliyorlar. Aksam yemeklerini disarida yiyin..Eve geldiginizde cay yada meyve ikram edin..Herseyden onemlisi guler yüzlu olun kimse icin degil eve gelen misafir icin simdi onlar diger sıkıntılarinizi bilmedikleri icin sizin yuzunuz asik oldugunda direk kendi üzerlerine alinacaklar. Gerci bence yatili misafirlik bir iki geceyi gecmemeli 4 5 gün uzun birsure ama belki cok guzel vakit gecirerek esinizlede araniz duzelir arkadaslar size iyi gelebilir..

Kendini doldurma bi relax.
En yakin 15 yillik arkdsim esimin arkadasiyla 9 aylik bir iliski yasadilar sonra ayrildilar. Simdi ikisi de baska insanlarla evli ve biz ikisini dr ayri ayri evimiz de agırladik. Hatta esimin arkadsinin esi cok tedirgin gelmis eski sevgilinin en yakin arkadsi nasil olucak diye. Hic sorun yasamadik biz ne ben bunun tribine girdi ne o arkadasimiz.

Yalniz ne dedikocular ha. Kv de de dikkat etsin demis ya sanki kral in soyundan aman kusur etmeyesin. Ne munasebet ya. Sen pozitif ol gül eglen muhabbet et. Hem arkadas ortamina girmek sizin de iliskinizi yumisatr belki biz de hep öyle olur.

Normalde eşim de bana sorar, işte atıyorum X’ler bi gün size gelelim diyo rakı balık yapalım ayarla çağıralım der. Bazen de direkt gün verir çarşamba gelmek istiyorlar diye, arkadaşına da tabi gelin konuşuruz yine haberleşiriz der. Genelde eşim benim için sorun olmayacağını bildiği için böyle söyleyebiliyor. Bence arada olur böyle emrivakiler. Sorun etmeyin.
Herkesin yiyebileceği standart bildiğimiz yemeklerden yapın. Pilav,çorba,fırında patates köfte gibi.. Belki iyi anlaşırsınız sürekli görüşebileceğiniz arkadaşlarınız olurlar. Evliyken kafa dengi çift arkadaş iyi oluyor, iki kişi gidip sıkılacağın aktiviteler, kalabalıkta zevkle yapılır. Eşinizle gerginliğinizi bir kenara bırakın ve hoş vakit geçirmeye çalışın. Eğer köpeği sorun etselerdi gelmezlerdi zaten. Bir odaya kapatma fikri hoşunuza gitmiyor ama olabilir bu da. Benim de kedi fobim var,arkadaşıma gidince kedisini odaya kapatır,maalesef birkaç saat dayanıyor hayvancık da.
Rahat olun,güzel geçsin,tabu filan alın grup oyunları oynayın,eğlenceli bir akşam geçirin.

Daha önce akrabalarla arkadaşlarla yaşanan sorunlarla bu arkadaşların ne alakası var? yani eşler kimseyi davet edemeyecek mi hep ön yargıyla falan olmaz ki tanışmıyorsanız tanışırsınız işte kim dedi size eski sevgilisi kız diye. Hem adam eşimin arkadaşı dediniz hem kız eşimin eski sevgiliysiymiş diyorsunuz anlamadım ki ben. Birkaç gün ağırlarsınız dışarı çıkarırsıız eşinizde ilgilenir kız kocasıyla geliyor yani

Back