- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
Yoruluyorum onunla savaşmaktanİnanın üzüldüm durumunuza. İnşallah halledersiniz problemlerinizi. Ama bu durumda sizin suçunuz yok.Güçlü durun ki sizi ezemesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoruluyorum onunla savaşmaktanİnanın üzüldüm durumunuza. İnşallah halledersiniz problemlerinizi. Ama bu durumda sizin suçunuz yok.Güçlü durun ki sizi ezemesin.
Kabul ettiklerine göre sıkıntı olmaz herhalde size geldiklerinde köpeğe karşı nasıl tepki vereceklerini görür ona göre bi yol bulursunuz.Eşimin memleketinde hiç besleyen de çocuklar dışında dokunan da görmedim ona istinaden Böyle söyledim
zaten siz huzursuzluk içindeyken ne diye gerekli gereksiz bu kadar insan size yatılı gelme derdindeBirde benim babam geldi 10 gün kaldı onun anası etkini bırakıp gelemiyor kocası askerde diye sanırım aklınca senin gelenin oluyorsa benimde gelenim olsun modunda. Benim kız kardeşlerim var onlarda gelmek istiyor ben ona sordum hani nasıl olur diye oda gelsinler dedi şimdi de diyor ki kardeşlerin gittikten sonra ablam ile annem gelip kalsınlar 1 ay bende dedim ben kenesi annemi bile 1 ay tahammül edemem abartma istersen