Esimin annesinin uygunsuz davranislari

Yok esim bu konularda katidir bilmiyor gibi davranamaz evet haklisiniz ama esim cok iyi biri bana bebek gibi davranir yani onlardan farkli esimle bir sorunum olsa ayrilirdim emin olun

Yok esim bu konularda katidir bilmiyor gibi davranamaz evet haklisiniz ama esim cok iyi biri bana bebek gibi davranir yani onlardan farkli esimle bir sorunum olsa ayrilirdim emin olun
Eşinizle ilgili geçmişte sizi kısıtladığı, insanlara güvenmediği bir dönemden bahsetmişsiniz. Eşiniz bu durumu bildiği için, o dönemde bir güvensizlik krizi yaşamış olamaz mı ?

Bi insan tesadüfen nasıl mesajları görür?
Demekki karıştırıp bakmışsınız.
Karışmayın ama mesafenizide koruyun.

8 senelik mevzuymuş şimdiye kadar nasıl devam ettiyseniz şimdi de öyle yapacaksınız. Ayrıca emin olun herkes her şeyin farkındadır. İnsanların ahlak anlayışı bir olmayabiliyor.

Söyleseniz iftira derler, ortaya dökülünce çenenizi tutamayıp bildiğinizi söyleseniz niye söylemedin derler…keşke hiç bakmasaydınız.insana yük oluyor böyle şeyler.

Amaan banane ayol kim ne zıkkım yerse yesin. Yapan düşünsün ben ne düşünüp iğreneceğim. Yok yüzüne bakamamak falan, sizlik bir konu bile değil kaldıki 2016 yılından bu yana o adam salak değildir herhalde illaki bi falso yakalamıştır. O kadın bi yolunu bulur kılıfını hazırlar sende ortaya attığınla ara bozduğunla kalırsın.
Burnunuzu sokmasanız daha iyi..

Soylemeyin devam edin boyle hayatiniza hic gormemis gibi. Ben olsam kesin dilimi tutamaz gordugum anda soyler hatta gosterirdim ama tabi bu yanlis olan davranis. Zaten sizde 8 senedir susuyormussunuz boyle devam

Aynen katılıyorum.

Mesajları delil olarak saklamadıysanız hiç konuyu açmayın iftira atıyor der sıyrılır aradan.

Ortada bir mal kacırma veya kayınbabanızın canına kast durumu yoksa hiç karışmayın, aile faciasına sebep olabilirsiniz. Olay sizlik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…