Eşimin Annesini İdare Etmelimiyim Sizce.. ?

Milan'a sence Büyük'lerin yetiştirdiği çocukları sessiz mi oluyor ?
Annesin tecrübelisin diye sana sordum yanlış anlama .
Babanneyle büyüyenler özellikle

Valla benim koca olmamis.
Ben de istemiyorum kaynanamın bakmasını
Ama saniri m o bakacak.
Kalan sürede ben ilgilenirim

Okula gidip gelicem

Kv ne de anne telefonla bazen arıyorum ama telefonun hep meşgul çalıyor
Endiseleniyorum de.

Milan'a sence Büyük'lerin yetiştirdiği çocukları sessiz mi oluyor ?
Annesin tecrübelisin diye sana sordum yanlış anlama .
Babanneyle büyüyenler özellikle
Kuzum ben buyuklerin cocuk bakmasina karsiyim
Hem yas itibariyle dinlenmeleri gerekrn yastalar , hem enerji olarak zamane cocuklarina ayak uydurmalari mumkun degil
Ayrica eskiler ne guzel cocuk yetistiriyormus kismi da tamamen safsata , biz turk halki olarak cocuk yetistirmeyi bilmiyoruz o yuzden kendine guvensiz , birey olamamis , kendi ayaklari uzerinde duramayan , cesitli cesitli psikolojik sorunlari olan bir toplumuz
Zamane anneleri de muhtesem demiyorum tabi ki simariklikla kendine guvenem birey yetistirmeyi karistiran , ufacik cocuklari kafalarina cikaran da tonlarca anne var
Ama yine de zamanimizda kadinlar doktorlarin ve internetin de etkisiyle daha bilincli cocuk yetistiriyor
Yani duzgun genc akli basinda bir bakiciyi her zaman anneanne ve babaanneye yeglerim
Benim oglana 2 sene bakici , 2 sene de annem bakti
Bakici bin kat daha basariliydi
Anneme de ben uzun uzun anlatiyordum sagolsun dedigim herseyi yapiyordu ama yemek konusunda oyle buyuk hata yapti ki cocuk 10 yasinda hala toparlayamiyoruz
Annem de der zaten benim hatam , ben yaptim cocuga buni diye
Neyse kisacasi hele ki babaanneler hic bakmamali cocuga cunku anneleri hic dinlemiyorlar , anneyle aralarinda gorunmez bir rekabet var , insan kendi anasina yine soz geciriyor da babaanneye gecireni hic gormedim

Çocuk bakmak sadece karnını doyurup,altını temizleyip,uyutmaktan ibaret değil.
Tabiki telefonla da konuşsun ama saatlerce o telefonla konuşurken çocuğunuz ne yapıyor bu önemli bence.
Telefonla konuşma deseniz bozulacak muhtemelen ama sizde bilabedel baktırmıyorsunuz çocuğunuza,bir bedel ödüyorsunuz anladığım kadarıyla.
Bu sebeple anne evde sıkılıyor,parka inin birlikte hem yorulur,acıkır hem enerjisini atar hemde d vitamini alir güneşten diyin,her gün sabahtan öğlene kadar çıkarsin yakında park varsa ve öğleden sonra (akşamüzeri)parka çıkarmasını teşvik edin. Eve gelince yemek yedirir uyutur.
Evde kapalı sürekli telefonda bir babaanne ile olmaz.

Aradığınızda mesgulse eğer; bir sonraki aramanızda telefonu açtığında -anne sürekli meşguldü. Birsey mi oldu? gibisinden laf dokundurun.Hergun aradığımda meşgul telefonda bir sorun mu var?gibi anlamamis gibisinden söyleyin bakalim açıklaması ne olucak.

Telefonla konuşurken yemeğini yedirebilir, oyun oynayabilir, mesela kulaklık vs gibi bişi kullanıyorsa?

Ama çocuğu tvnin karşısına bırakıp kendi başka odada konuşuyorsa sıkıntı olabilir tabi.

Nasıl konuştuğunu az çok biliyor musunuz?

Çocuğun mutluluğu herşeyin üstünde bence.

Yavru kelimesini ne kadar cok kullanmissiniz valla istemsizce takildim.

Neyse..

Yavrunuza iyi bakiyormus kv.
Siz de yavrunuz.da bu durumdan memnunsunuz anlasilan

Kv konusasa konussa ne kadar telde konusur gun icerisinde?

Bence yavrunuzu ihmal etmez
Dua edin de yavrunuza kv bakiyor
Kiymetini bilin.

Bakıcı bulun ve evin heryerine kamera koyun cepten evi izleyin.arkadaslarim hep öyle yapiyor.bakicida biliyor kamera oldugunu.yok annem baksin diyosanizda ayni ücreti verip anlatin isteklerinizi yoksa tınlamaz

Siz arıyorum fakat ulaşamıyorum dein. Direkt söylemek hoş olmayabilir. Çocuk ağlasa karşı taraf duyar ve rahatsiz olur. O sebeple ağlattığını sanmam. Tv başına oturtup kendi konuşuyor olabilir.

Seni çok iyi Anlıyorum . Çok Haklısın .
Annem çalışıyordu babannem bakıyordu gerçi iç içe oturuyorduk o Yüzden annem işe gidiyordu bizde gündüz babanneyle kalıyorduk .
Annemde çok şikayet ediyordu şimdi ki Aklım olsa para verir bakıcı tutardım diye çünkü babanne gercekten annem şöyle olsa daha güzel olur dese hemen yanlış anlıyor ben senin çocuğuna bakıyorum baskası olsa asla bakmaz moduna giriyordu . Devamlı da söyleniyordu ben yıllarca baktım işte senin çocuklarına vs va diye .
Şimdi muhtemelen bu konu sahibinin Kv si de kızı Büyüyünce en ufak birşeyde çok baktım çok baktım moduna gececek . Bakmasını inkar etmiyoruz elbette ki ama söylenince hiçbir anlam ifade etmiyor.

E baştan bunları yazsaydınız ya.cocuk bahçe de tavukların peşinde en güzel etkinliği yapıyormuş.her şeyi doğal yoldan öğreniyor ne güzel.kitap okuma işini da baba ya da siz akşamları yaparsınız. Ben de zannettimki kadıncağız.aksama kadar sizin çocuğu televizyon7n önüne atıp kendisi telefonla konuşuyor. Ha bir de bu kadın evdevyalniz mi,kayınpeder falan varsa,arada o göz kulak oluyordur.kadin telefonla konuşurken.

Ama şimdi olmamış adamı neden aldınız bir de üzerine çocuk yaptınız denmez mi =)

bence hayır. eşinizle kibar bir dille konuşun, anlayışlı biriyse belki annesini o uyarmayı tercih edebilir

bakıcıdan yana çok çektik çok yıprandık aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok cocugumuda düzeni allak bullak oldu birine alışıyor o bırakıyor hadi başkası o çekiyor gidiyor hadi başkası
kusura bakmayın konuyla alakasız belki ama neden bırakıp gittiler. yakın zamanda bakıcıya ihtiyacım olacak böyle bir durumla karşılaşmayı ben de hic istemiyorum,acaba neden bu sekilde davranıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…