kızlar böle bir başlıkla actım belkı dıkkat ceker de okursunuz diye....konuma geceyım hemen..eşimin anneannesi salı gunu vefat etti...öncesınde de 3 hafta yogun bakımda kaldı yanı bu durum maalesef beklenıyordu zaten...yalnız bu süreç içinde evım de 1.5 aydır mısafır agırlıyorum anlayacagınız yorgun,stres ,sıkıntı hepsı bıraradaydı...son 2.5 haftamı eşimin ailesı ile gecırdım kardesı ve ablası gelmişti.memlekete 9 saatlık bır mesafedeyız.onlar haber gelır gelmez dönduler..eşim izin alamayınca gidemedi.bende vefat etmeden önce acaba vefat ederse ben gıdermıyım dıye düşünuyordum.gitmek de isterdım aslında ama yol gözumde cok buyuyordu.cunku bilen bılır antalya ile mersin arası berbat bır yola sahıptır,mide bulantıları tavan yapar ınsanda.velhasıl ben gıtmedım cunku hastalandım.görumcem bana şimdi gelmıyosun ama 7 yemegıne gel dedı.bana çok sacma gelıyor 9 saatlık mesafeden 7 sıne gıtmek eşimle tartısıyoruz süreklı bu konu yuzunden.o gitmemı ıstıyor sırf annesının gönlu olsun diye...ama tam ramazan gelmısken bu sıcaklarda benım hıc gözum kesmıyor.bu arada anneannelerını de pek sevmezlerdı kadın felclı halıyle düğünümüze gelmıstı.sanırım vicdan yapıyor...ama onun vıcdanı rahatlıcak dıye ben bu ezıyete katlanmak ıstemıyorum.bılıyorum gıtmek en dogrusudur ama mesafe cok uzak....sizce ne yapmam lazım...