- Konu Sahibi melek_dincer
-
Umursamamayı öğrenmen lazım..
Bu tip insanlar önemsendikçe üstüne gelirler..
Yok saymalısın.. Onların seni tartışmaya çektiği konularda kendini savunmak, görüşünü açıklamak yerine susup gülümsemeyi dene..
Böyle bir konuda konuşmak bile anlamsız havasına gir..
Bir sonraki aşama onlara tepeden bakmak ( eğer yapabilirsen )
Lüzumsuz saatte geldiklerinde densizce bir hareket yaptıklarını anlatacak bir tavır içine gir..
Ama bunu sözcüklerle değil beden diliyle, mimiklerle anlatmalısın
Bu konuda sağa sola laf yetiştirirlerse.. Yanlış anlamışlar.. Zaten her şeyi büyütüyorlar der çıkarsın işin içinden
Kısaca politik ol.. Baskın ol..
Bunu yapabildiğin an değerli, övülen, önemsenen olacaksın..
boş ver takmamaya çalış lafmı sokuyorlar hiç cevap verme hatta daha da rahat bir tavır sergile kendini kasma gül geç bak o zaman nasıl sinir olurlar.madem eşin yanında umursama kim ne demiş diye .eltinler senimi taklit ediyor bırak etsinler bu durumda sen kendini daha da özel hisset taklitler asıllarını yaşatır iyi tarafını düşün mesela kayınvalidende yanında olsaydı allah tan uzakmış bak
her şeyi kafana takarsan bir bakmışsın hayat geçmiş sen kendini yıprattığınla kalmışsın
madem hem sevmiyorlar, hem arkandan konuşuyorlar, hem laf çakıyorlar ,hem kıskanıp taklit ediyorlar ve de hem evine geliyorlar sende tavrını koy be arkadaşım. hadi görümce eşin kardeşidir ,kv eşin annesidir , kp babadır ama eltileri hiç çekmek zorunda değilsin , ne demek ya... hem kuyunu kazacak hem evine gelip baş köşeye kurulacak. EĞER 'ONLARLA İYİ OLMAYA ÇALIŞTIM' demeseydin 'SEN YAKINLIK KUR,İYİ OLMAYI DENE' diyecktim ama madem güzellikten anlamamışlar anladıkları dilden konuşmak gerek o zmn. ör/ çat kapı geldilermi 'bende tam çıkacktım , işim vardı benimde v.s' deyip anlatmaya çalış öyle de olmuyor otursunlar sen git işlerini yap falan ama tepkini belli et.şu kendini çok akıllı zanneden ama aslında içi boş hiç bişey bilmeyen insanların kurnazca davranışlarından nefret ediyorumneden kardeş gibi oyurup muhabbetleşmek ,dertleşmek,gezmek varken bu tür davranışlar içersine giriyorlar anlamıyorum
Madem durumun farkındasın onların oyununa gelip ağızlarına laf verme.
Eltilerine bırak taklit etsin seni özenip kıskanıyorlar demekki.
Sen mesafeni hep koru, fazla yüz verme.
Karşısndaki insanlar art niyetliyse ağzınla kuş tutsan ne memnun edebilirsin nede uğraşabilirsin.
Sen eşinle huzurunu korumaya bak.
eşin yanında oluyorsa sorun yok. anlat eşine, as suratını geldiklerinde. hiç çekemem ben ne o öyle ya. anlamıyorum ben bu tarz insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?