Yoo gayet başımdan geçti. 7 ay önce erkek kardeşim evlendi. Kız tarafı değil servis istemedi, takı dahi istemedi. Özellikle sorduk adetiniz nedir, ne yapmamızı istersiniz diye. Annesi asla maddiyatla ilgili bir beklentimiz yok, ben kızımı para için evlendirmiyorum, huzuru olsun öz kızınız gibi görün yeter dedi. İstemede çikolata götürdük, sözde sakın çikolata getirmeyin yazık masraf dediler. Nişanında sadece elbise aldırdı. Ayakkabım var ne gerek var 1 kez giyeceğim dedi. Çanta bile aldırtmadı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek ki. Niyeti geçinmek olan onu aldı, bunu almadı hesabı tutmaz zaten. Kaldı ki çeyiz hazırlarken her iki tarafta pahalı bulduğu şeyleri dile getirdi. Ayıp mı yani? Sizin gibi dile düşeceğini bilse kadın eminim pahalı demezdi. Babanız yapınca gönlünden koptu ne hoş davranış oluyor da erkek tarafı yapınca yapacak tabi görevi bu deniliyor. Ayrıca altınları erkek tarafı aldı demişsiniz. Bizim düğünde de takıdan sonra kızın tarafından kimse gelmedi gelin odasına ben gittim. Çantaya koyarken sayıp koyalım dedim. Bizzat bizim gelin ne sayması abla, olur mu öyle şey dedi. Balayından dönünce aldılar altınlarını. O yüzden sizinle ilgili düşüncem aynı hala sizi haklı göremiyorum.