Şu aldatılma ve kabullenip evlenme faslını merak ettim açıkcası.
Muhtemel çok pişman oldu, ağlayıp ayaklarınıza kapandı değil mi ? Bazen yaşadıklarını kadınlarımız gerçekten hak ediyor diye düşünüyorum.
Adam size aldatmayı kabullendirmiş, ailesine para vermeyi mi kabullendirmeyecek ? O isterse verecek, istemezse vermeyecek sizde sadece dertleneceksiniz. Yanılıyor muyum ?
cnmm eşin vermemiş işte bence daha fazla kendine eziyet etme üzme kendini bu kadar ev alacağız derseniz sizde para var diye daha çok isterler (bnm amcamlara biz öyle demiştik tüm birikimimizi allem edip kallem edip babamdan almışlardı ve hiçbirini geri vermediler)
bu yüzden sadece borcumuz var deyin ev alacağızı karıştırmayın kesinlikle
bastan hata yapmissin aslinda guzelim, icine sinmeye sinmeye evlenmissin. sanada yazik gunah...eninde sonunda kopar bu ipler sanki :26:
evlenmeme tabiki engeldi ama ailem malesef arkamda degilidi çok daha kötü olucaktı benim için hayat zaten beni zor ikna etti evlenmeye tekrar allah kimseye yaşatmasınNişanlıyken sizi aldatmış olması evlenmenize engel olmadıysa, evlendikten sonra 3 - 5 bileziği ailesinin istemesinin hiç bir önemi olmamalı.. Kaldı ki bu sizin iddianız, eşiniz zaten veremem deyip kapatmış..
evvet sanırım biz burada hata yaptık ev alıcaz diye herkes duydu ve doğal olarak istiyorlar ? peki babanız istemedi mi kardeşinden
katılıyorum size acı ama gerçek aldatmayı kabullendirdigine göre para vermeyide kabul eder degil mi olan bana olurŞu aldatılma ve kabullenip evlenme faslını merak ettim açıkcası.
Muhtemel çok pişman oldu, ağlayıp ayaklarınıza kapandı değil mi ? Bazen yaşadıklarını kadınlarımız gerçekten hak ediyor diye düşünüyorum.
Adam size aldatmayı kabullendirmiş, ailesine para vermeyi mi kabullendirmeyecek ? O isterse verecek, istemezse vermeyecek sizde sadece dertleneceksiniz. Yanılıyor muyum ?
katılıyorum size acı ama gerçek aldatmayı kabullendirdigine göre para vermeyide kabul eder degil mi olan bana olur
işte aynı bizim gibi bizde aynısı oldu sadece bana bilezik taktılar eşim 2 kardeş başka cocukta yok görseniz dünya yıkılsa umurlarında degil borçları varken gezerler yerler içerler yaşamayı iyi biliyorlar..hatta eşime kızarlar çok fazla çalışıyorsun diye zihniyetleri bu eşimin işi iyi çok şükür akşam eve gelincede bana yardım eder evde süs eşyası yapıyoruz 2 tanede elamanız var yanımıazda işte bunlarda bize göz diktilerBu dert hemen hemen herkesin basinda var herhalde.... Bende evlendigimde esimin ailesi kurus odemedi yol paralarina kadar ondan istediler.... Dugunum oldu bir yuzuk bile takmadilar takilan ailemin istedikleri takilardi omuda hepsini esim aldi son kurusuna kadar.. Evlendik zirt pirt para istediler eeee esim bekarken alistirdi sonrada kurtulamadik bu konu hep tartisma konusu oldu esimle.. Onlar zor zamaninda esime yardim etmediler ama en ufak sikisikliklarinda istediler buda zoruma gitti haliyle imkanlarimi yoktu dugunumde bir hediye alacak kadar cok sukur artik para isteme muhabbetlerini zamanlada olsa ortadan kalkti ama bu sonsuza kadar oldugunu zannetmiyorum.....ne yaparsan et birgunde baska bahanedende olsa isterler.....
benim babam erkek kardeşlerine ve babasına o kadar para akıttı ki hangi birini isteyelimneyse yeni yeni aklı başına geliyor GİBİ AMA.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?