- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
eşimle biribirimizi severek nişanlandık ve nişanlıyken onun aldatmasıyla o pembe dünyam karardı neyse zaten ailem yüzünden ayrılmadım onun ailesi hiç birşey yokmuş gibi dvrandı evlenirken sadece bana 5 bilezik taktılar ve hiçbirşeye karışmadılar bız evlendikten sonra abart topar kendi memleketlerine taşındılar evlendigimizin 6. ayında geldiler ve evimde 1 hafta kaldılar ve benımle hiç muhatap olmadılar çok gücüme gitti sonra aradan 1 ay sonra para istediler bende eşimle tartıştım göndermedi.akşam yine aradılar para diye
5 milyar yahu bu yine istediler kendi evleri var arabaları var emekliler zaten kaynana ve kayınpedrin ailesi zengin mirasda kalıcak ben kiradayım ve evde calışıyorum suan zaten elimde sinir sıkışması var 3 ay bişey yapamıcam..eşimde borcum var dedi kapattı kzıdım konuş ben bir aileyim artık ev alıcam diye demedi( böyle dese bizi rahatsız etmezler biliyorum sırf 5 bilezik verdik diye araıyorlar .. ne yapıcam ben ...
5 milyar yahu bu yine istediler kendi evleri var arabaları var emekliler zaten kaynana ve kayınpedrin ailesi zengin mirasda kalıcak ben kiradayım ve evde calışıyorum suan zaten elimde sinir sıkışması var 3 ay bişey yapamıcam..eşimde borcum var dedi kapattı kzıdım konuş ben bir aileyim artık ev alıcam diye demedi( böyle dese bizi rahatsız etmezler biliyorum sırf 5 bilezik verdik diye araıyorlar .. ne yapıcam ben ...