• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin bizden para istemesinden bıktım...

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.816
123.232
1.123
eşimle biribirimizi severek nişanlandık ve nişanlıyken onun aldatmasıyla o pembe dünyam karardı neyse zaten ailem yüzünden ayrılmadım onun ailesi hiç birşey yokmuş gibi dvrandı evlenirken sadece bana 5 bilezik taktılar ve hiçbirşeye karışmadılar bız evlendikten sonra abart topar kendi memleketlerine taşındılar evlendigimizin 6. ayında geldiler ve evimde 1 hafta kaldılar ve benımle hiç muhatap olmadılar çok gücüme gitti sonra aradan 1 ay sonra para istediler bende eşimle tartıştım göndermedi.akşam yine aradılar para diye
5 milyar yahu bu yine istediler kendi evleri var arabaları var emekliler zaten kaynana ve kayınpedrin ailesi zengin mirasda kalıcak ben kiradayım ve evde calışıyorum suan zaten elimde sinir sıkışması var 3 ay bişey yapamıcam..eşimde borcum var dedi kapattı kzıdım konuş ben bir aileyim artık ev alıcam diye demedi:(( böyle dese bizi rahatsız etmezler biliyorum sırf 5 bilezik verdik diye araıyorlar .. ne yapıcam ben ...

o bilezikleri istiyorlar işte..vermeyin..gönüllerinden kopmamıştı madem,takmasalardı..gösteriş için tak,sonra geri iste..

Nişanlıyken sizi aldatmış olması evlenmenize engel olmadıysa, evlendikten sonra 3 - 5 bileziği ailesinin istemesinin hiç bir önemi olmamalı.. Kaldı ki bu sizin iddianız, eşiniz zaten veremem deyip kapatmış..

cnmm eşin vermemiş işte bence daha fazla kendine eziyet etme üzme kendini bu kadar ev alacağız derseniz sizde para var diye daha çok isterler (bnm amcamlara biz öyle demiştik tüm birikimimizi allem edip kallem edip babamdan almışlardı ve hiçbirini geri vermediler :19:)
bu yüzden sadece borcumuz var deyin ev alacağızı karıştırmayın kesinlikle :20::20::20:

Şu aldatılma ve kabullenip evlenme faslını merak ettim açıkcası.

Muhtemel çok pişman oldu, ağlayıp ayaklarınıza kapandı değil mi ? Bazen yaşadıklarını kadınlarımız gerçekten hak ediyor diye düşünüyorum.

Adam size aldatmayı kabullendirmiş, ailesine para vermeyi mi kabullendirmeyecek ? O isterse verecek, istemezse vermeyecek sizde sadece dertleneceksiniz. Yanılıyor muyum ?

Muhtemel çok pişman oldu, ağlayıp ayaklarınıza kapandı değil mi ? Bazen yaşadıklarını kadınlarımız gerçekten hak ediyor diye düşünüyorum.

Adam size aldatmayı kabullendirmiş, ailesine para vermeyi mi kabullendirmeyecek ? O isterse verecek, istemezse vermeyecek sizde sadece dertleneceksiniz. Yanılıyor muyum ?

:46::46::46::46::46:

bastan hata yapmissin aslinda guzelim, icine sinmeye sinmeye evlenmissin. sanada yazik gunah...eninde sonunda kopar bu ipler sanki :26:

evvet baştan çok hata yaptım ailemi zor ikna ettim evlenebilmek için ve nişanlandık aileme söyleyemedim aldattıgını çok agladı yalvardı anlatamam bende zaten zor günler geçirdim ailemle ayrılsaydım başta babam ve annem zor ve gecimsiz insanlardır çok daha kötü olurdu benim için

cnmm eşin vermemiş işte bence daha fazla kendine eziyet etme üzme kendini bu kadar ev alacağız derseniz sizde para var diye daha çok isterler (bnm amcamlara biz öyle demiştik tüm birikimimizi allem edip kallem edip babamdan almışlardı ve hiçbirini geri vermediler :19:)
bu yüzden sadece borcumuz var deyin ev alacağızı karıştırmayın kesinlikle :20::20::20:

evvet sanırım biz burada hata yaptık ev alıcaz diye herkes duydu ve doğal olarak istiyorlar ? peki babanız istemedi mi kardeşinden

bastan hata yapmissin aslinda guzelim, icine sinmeye sinmeye evlenmissin. sanada yazik gunah...eninde sonunda kopar bu ipler sanki :26:

insan mutluyken bazı şeyleri göremiyor kör oluyor.evvet başta hata yaptım onunla nişanlandım eşimde zaten çok degişti bilmiyorum ama yinede erkek yapar mı yapar. zaten 2 yıl oldu evleneli ve çocukta düşünmüyoruz doğal olarak eşim iplerin kopmaması için herşeyi yapıyor bakalım artık

Nişanlıyken sizi aldatmış olması evlenmenize engel olmadıysa, evlendikten sonra 3 - 5 bileziği ailesinin istemesinin hiç bir önemi olmamalı.. Kaldı ki bu sizin iddianız, eşiniz zaten veremem deyip kapatmış..
evlenmeme tabiki engeldi ama ailem malesef arkamda degilidi çok daha kötü olucaktı benim için hayat zaten beni zor ikna etti evlenmeye tekrar allah kimseye yaşatmasın

Bu dert hemen hemen herkesin basinda var herhalde.... Bende evlendigimde esimin ailesi kurus odemedi yol paralarina kadar ondan istediler.... Dugunum oldu bir yuzuk bile takmadilar takilan ailemin istedikleri takilardi omuda hepsini esim aldi son kurusuna kadar.. Evlendik zirt pirt para istediler eeee esim bekarken alistirdi sonrada kurtulamadik bu konu hep tartisma konusu oldu esimle.. Onlar zor zamaninda esime yardim etmediler ama en ufak sikisikliklarinda istediler buda zoruma gitti haliyle imkanlarimi yoktu dugunumde bir hediye alacak kadar cok sukur artik para isteme muhabbetlerini zamanlada olsa ortadan kalkti ama bu sonsuza kadar oldugunu zannetmiyorum.....ne yaparsan et birgunde baska bahanedende olsa isterler.....

evvet sanırım biz burada hata yaptık ev alıcaz diye herkes duydu ve doğal olarak istiyorlar ? peki babanız istemedi mi kardeşinden

benim babam erkek kardeşlerine ve babasına o kadar para akıttı ki hangi birini isteyelim :14: neyse yeni yeni aklı başına geliyor GİBİ AMA..... :14::14::14::14:

katılıyorum size acı ama gerçek aldatmayı kabullendirdigine göre para vermeyide kabul eder degil mi olan bana olur

Bu dert hemen hemen herkesin basinda var herhalde.... Bende evlendigimde esimin ailesi kurus odemedi yol paralarina kadar ondan istediler.... Dugunum oldu bir yuzuk bile takmadilar takilan ailemin istedikleri takilardi omuda hepsini esim aldi son kurusuna kadar.. Evlendik zirt pirt para istediler eeee esim bekarken alistirdi sonrada kurtulamadik bu konu hep tartisma konusu oldu esimle.. Onlar zor zamaninda esime yardim etmediler ama en ufak sikisikliklarinda istediler buda zoruma gitti haliyle imkanlarimi yoktu dugunumde bir hediye alacak kadar cok sukur artik para isteme muhabbetlerini zamanlada olsa ortadan kalkti ama bu sonsuza kadar oldugunu zannetmiyorum.....ne yaparsan et birgunde baska bahanedende olsa isterler.....
işte aynı bizim gibi bizde aynısı oldu sadece bana bilezik taktılar eşim 2 kardeş başka cocukta yok görseniz dünya yıkılsa umurlarında degil borçları varken gezerler yerler içerler yaşamayı iyi biliyorlar..hatta eşime kızarlar çok fazla çalışıyorsun diye zihniyetleri bu eşimin işi iyi çok şükür akşam eve gelincede bana yardım eder evde süs eşyası yapıyoruz 2 tanede elamanız var yanımıazda işte bunlarda bize göz diktiler

benim babam erkek kardeşlerine ve babasına o kadar para akıttı ki hangi birini isteyelim :14: neyse yeni yeni aklı başına geliyor GİBİ AMA..... :14::14::14::14:

umarım akıllanmıştır babanız çok kötü bir durum sen yeme gezme çalış biriktir sanki kendileri koymuş gibi isterler parayı buraya geldiklerinde hava atıyorlar insanlara birde yaptıgım yemekleri yemezler dışardan söylerler...

Eşinizi affetmişsiniz, konu kapanmış zaten. Bu para meselesi de erkeklerde genel bir özellik, evlendikten sonra ailelerine daha bağlı oluyorlar. Bizde eşimin ailesine o kadar zor durumda olmamıza ragmen destek veriyoruz. Ben bunu sorun etmiyorum, mutluluğumu bozacağını biliyorum, bizde ev almak istiyoruz, kendisi 500 TL fazla kalsa çok mu farkı olacak diyor. Ben elbette fark olacak, o bizim neredeyse kira paramız diyorum:) Sizin eşiniz hayır demiş zaten, bence uzatmayın...Ailesinin tavrı çirkin, evinize misafirliğe geldiğinde ilgisiz davranmaları vs. Ama uzaktasınız en azından, sürekli diyalogta değilsiniz...

Eşinizin ailesi size pek sık gelmiyorlarmış, tersi olsa onada
şikayet edecek birseyler bulurdunuz.

Bırakında yaşlı insanlar sürekli borc düşünmeden biraz gezip hayatlarının kalanını
keyigli gecirsinler!

Para konusunda eşiniz zaten veremem demiş, siz daha bizi
rahatsız etmesinler diyorsunuz.

Aldatılma konusunu daha nişanlıyken kabullenmişsiniz, bize diyecek birşey
düşmez.

Yalnız eşinizin ailesine sadece 5 bilezik taktılar diye kin besliyorsunuz bu cok yalnış.

Şu zamanda siz çocuğunuzun ilerde evlenmesi icin
birikim yapabiliyormusunuz?
Belki ilerde sizin 1 bilezik bile takacak durumunuz olmayacak .

Back