- 12 Nisan 2022
- 24
- 11
- 22
-
- Konu Sahibi ciceklerotesi_
dedim inan ki onu da dedim benim alem de onu istemiyor ayrılalım dedim tamam dedi sonra vaz geçtik çok seviyorm dayanamyorum çok kötü bir insan oldugunun farkındayımNe bicim uslup eve kiz atiyor sanki ne demek birlesme icin cagiriyor
Ondan once sizin demeniz gerekiyor ya ev ayarlarsin ya ayrilalim
Hic bisey bilmiyorsa o gelsin babanin evine gelsin disini siksin bir kac Ay
diğer konumu okursanız anlarsınızİçki meselesini ve kaynana ve babannenin sana neden bu kadar kinli olduklarını anlayamadım ben, mevzu ne?
Sevmeni anlayabilirim ama bu konuda kendini harcama ailen arkandaysa bu kadar ugrasma farkindaysan adam senin icin bir caba harcamiyor birde seni iliski icin eve cagiriyordedim inan ki onu da dedim benim alem de onu istemiyor ayrılalım dedim tamam dedi sonra vaz geçtik çok seviyorm dayanamyorum çok kötü bir insan oldugunun farkındayım
Gidip araştırıp eski konu bulamayacağım, her neysediğer konumu okursanız anlarsınızben de bilemedim bana neden bu kadar kinli olduklarını istemiyorlarmış beni ben ne yaptım diyorum kocaman bi hiç cevabı
harcamamalıyım o kadar tükendm ki her şey üst üste geliyor sadece allaha havale ediyorm herkesi ailem arkamda ama ben onlara da durun diyorm kocamın ailesi de benm ailemmdiyorm annesinin degl babannesinin babannesiile yaşıoSevmeni anlayabilirim ama bu konuda kendini harcama ailen arkandaysa bu kadar ugrasma farkindaysan adam senin icin bir caba harcamiyor birde seni iliski icin eve cagiriyor
Hayir o evde annesigilin ev degilmi
Kötü insanlar onlar anladigima göre ailesi de kötü kendi de. Kossun dursun pesinden bos ver.seviyorsa sana hayat kursun.Vur kac ne o oyleMerhabalar diğer konularımı okursanız eşimle bazı sorunlar yaşamıştım sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim 1 aylık falandı öğrendigimde düsük yaptım malasef aşırı stresten kaynaklıymış iki ay boyunca kendimle kaldım kafamı dinledim evden dışarıya adımımı atmadım eşim bana iki buçuk ayın sonrasında mesaj attı hiç aramayan sormayan adam özledim seni dedi çok şaşırdım tedaviye başlamış kendisi borçlrını da ödüyormuş çok sevindim birlikte olma kararı aldık yeniden fakat kayınvalidem hiç bir suçum olmamasına rağmen sırf eşim ile kayınbiraderimin evde içki içtiklerini ona söyledim diye eşime sen gelirsen kapım açık ama o kız adımını atamaz vs şeyler söylüyormuş şu an eşim babannesi ile kalıyormo büyüttü o da aynı şekilde eşini seviyorsan git oglum ama buraya kabul etmem onu diyormuş hiç bir suçum olmamasına rağmen allaha havale ettim eşim de şu an ayrı eve çıkamayız benim askerligim var gidip geleyim birikim yapalım çıkalım diyor nasıl birikim yapcak bilmiyorum iki bucuk aydır ayrıyız borç yapıyormuş cebinde parası yok beni evine çağırıyor ilişki yaşamak icin hayretler icersinde kaldım kendimi metresler gibi hissettim babanen kabul etsin geleyim askerligini orada geçireyim yük olacagım onlara ama bekleyim diyorum hayır diyor evet yük olacaksın gelirsen seni kovar burdan diyor hiç bir şey yapmayacak mısı dedim hayır yapmam evi yıkan sensin diyor madem öyle neden yazdın diyorum seni özledim diyor gerçekten şaşırdım psikolojim hiç iyi değil bebegimizi düşürmüşüm düşürmemişim hiç umrunda değil sanki içkiyi ben içtim kumarı ben oynadım tüm hataları yapan o ben bir ay da onu bekledim gelsin beni götürsün diye hiç bi şekilde iletişim kurmadı benimle evdeki eşyaları alırsanız alın almazsanız çöpe atıcam dedi şimdi de hem özledim deyip hem böyle yapıyor evli oldugumuzun farkında değil benimle sevgiliymişiz gibi davranıyor çok zoruma gidiyor nasıl bir krar alabilecegimi bilemiyorum cok da seviyorum
Acilen cok hakli bu konuda seni kolay lokma gibi goruyor cabasi dahi yok kendini dusun ve bir an once kendin icin iyi olacak kararlar ver bencebharcamamalıyım o kadar tükendm ki her şey üst üste geliyor sadece allaha havale ediyorm herkesi ailem arkamda ama ben onlara da durun diyorm kocamın ailesi de benm ailemmdiyorm annesinin degl babannesinin babannesiile yaşıo
biliyorum, esim isterse ailesine durun o benim karım ikimizin de hataları oldu onun yeri benm yanm diyebilr hiç olmazsa ayrı ev tutup düzenmzi oturtana kadar askerligni durdurabilir ama yapmıyor ben de yediremyırum sadeceHep su asil Problemli es olup aileye yüklenilen konular. Ailesi kötü olabilir eyvallah, ama esinizde is yok.
yanı borç yapıyor derken borçları ödüyor parası yok demek istemistim yanlıs yazmısım .. evet kendimi kandırmak kolay geliyor keske böyle hissetmesem ama olmuyorBaşta borçları ödüyor yazmışsınız sona yakın borç yapıyor parası yok yazmışsınız. Hangisi doğru?
Daha kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkekten ne bekliyorsunuz ki? Kendinizi kandırmaya devam etmek kolay mı geliyor?
biliyorum, esim isterse ailesine durun o benim karım ikimizin de hataları oldu onun yeri benm yanm diyebilr hiç olmazsa ayrı ev tutup düzenmzi oturtana kadar askerligni durdurabilir ama yapmıyor ben de yediremyırum sadece