- Konu Sahibi beyazprensess
Bu arada eşim evden çıkmak istemiyor ev benim asla çıkmam diyor eşim çıkalım dese tası tarağı toplayıp çıkacağım o derece artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllık olarak toplu ödeme yapılan bir iş yapıyolar ve kazancın yarısından fazlası kayınpederimin hesabına yatıyor eşimin yıllık kazanç artı 15k aylık kazancı var. Kendi ayrı kazancımıza da yorum yapıyolar. Onların sülalesinde tüm gelinlere aynı takılar yapılıyor sanırım ondan banada yapıldı evin ödemesini eşim yapıyor sadece peşinat vermişler yıllar önce. Ben dozunda olsa veya kalacak yerleri olmasa gelmeyin demezdim zaten burada yaşamak istiyorlarsa burdan ev alsaydılar. Evime gelince mutfak dolaplarımı banyo dolaplarımı bile karıştırıyor kv. Bi insanın çocuğuna yardım etmesi sonradan hergun huzurunu kacırmasını kendinde hak görmesi doğru mudur?
+ Evin belli bir ücreti.bana 30 gr dan 10 tane uçlu burma bide 110 gr Trabzon set yapıldı
İnanın hiçbir şey istemedim kendileri ne yaptıysa o yapılan şeyi yapmayın demedim sadece, ben nankör bir insan değilim zaten sürekli düşünüyorum çözüm üretmeye çalışıyorum tek istediğim mahremiyetime saygı duyulması ve sürekli çocukmuşum gibi yönlendirilmemek için küslük olmadan mesafe koymaya çalışmak. Çünkü inanın önünü alamıyorum evet oğulları için yaptılar ama bazen insan keşke bişey yapmasalardı diyor hiç bişeyim olmasada huzurum olsaydı diyorum gerçekten ev konusunda da eşim zaten bu konuyu gündemine bile almıyor ailesine ev aldırmak niyetinde. Kazancın ayrılması konusunda eşime çok net konuştum ortak kese olacaksa ben yokum artık cekemiyorum dedim ciddenRahatsızlık duymakta haklı olduğunuzu belirttim ama şu ekonomide anne babanın 410 gramlık altın hediye edip, trilyonluk bir evin belli bir kısmını öderken, evladın annesini ağlatması hoş gelmedi gözüme.
Üstüne bir de sizde '' buradan ev alsaydılar madem" diyerek zaten bulunduğunuz evi sahiplenmişsiniz. Sizin de çıkmaya gönlünüz yok evden.
Başka yorumlarda da söylenmiş, bu kadar rahatsız oluyorsanız, bu kadar maddi şeyleri kabul etmemeliydiniz.
+ Evin belli bir ücreti.
Eşim evden çıkmayacağını evi kendisinin ödediğini sadece peşinatı babasının verdiğini söylüyor. Eşimin ailesi de biz geliyoruz arada diye kiraya mı çıkacaksınız inanamıyoruz dediler bu akşam.. eşimde konuyu ben açtığım için ne kadar komik görüyor musun onlar bile şaşırdı dedi bana. Kazancın ayrılması için bekledikleri şeyler varmış sözde neyse artık !! Bizde onu bekliyoruzEğer aklınız varsa gerçekten işleri ayırsın eşiniz ve kiraya çıkın yoksa başınız çok ağırır ben arayıp sormuyorum kocamın tarafını gerçi düğün olmadan ayrı ev tutulmadan başladılar benimkiler de sömürgeci eşim askeri personel her ayın 15inde ararlar oğullarını para diye ama evlendigimizi ve düğün aşamasında olduğumuzu unutuyolar
Niye bu kadar huzursuz ederler ki insanları biri kendi oğulları digeride kendi gelinleri Allah akıl fikir versin gerçektenEşim evden çıkmayacağını evi kendisinin ödediğini sadece peşinatı babasının verdiğini söylüyor. Eşimin ailesi de biz geliyoruz arada diye kiraya mı çıkacaksınız inanamıyoruz dediler bu akşam.. eşimde konuyu ben açtığım için ne kadar komik görüyor musun onlar bile şaşırdı dedi bana. Kazancın ayrılması için bekledikleri şeyler varmış sözde neyse artık !! Bizde onu bekliyoruz
8 aydır evliyim ve her ayın 15 günü ilçeden gelip bende kalıyorlar bunca ay bişey diyemedim bi duruş sergileyemedim bunun için kendime kızıyorum.. bundan sonrası için niyetim taviz vermemek ayrı bi ev olduğumuzu kabullenmelerini sağlamak istiyorumNiye bu kadar huzursuz ederler ki insanları biri kendi oğulları digeride kendi gelinleri Allah akıl fikir versin gerçekten
Canım bende nişanlıyken her dediklerine evet dedim 2 ay önce nikahımı yaptım ve gözüm açıldı kendi memleketlerinde oturmamı istediler neymiş efendim ev tutup onları yanıma alicakmisim köyden kurtarcakmisim bende salak gibi evet dedim sürekli 2 ay önce gözüm açıldı resmen neymiş eşim askeri personelmiş uzakta olcakmis yeni gelin kısmının tek başına ayrı evde ne işi varmış baya mücadele ettim ve sadece oğullarını ararlar beni aramazlar bende aramam çünkü kötü gelinim ben8 aydır evliyim ve her ayın 15 günü ilçeden gelip bende kalıyorlar bunca ay bişey diyemedim bi duruş sergileyemedim bunun için kendime kızıyorum.. bundan sonrası için niyetim taviz vermemek ayrı bi ev olduğumuzu kabullenmelerini sağlamak istiyorum
eşin farkındaysa sen çok karışma politik ol bu defa seni arada harcarlarMerhaba arkadaşlar artık çok doldum ve ikinci bir görüş almak adına konu açmaya karar verdim. Eşimle 5 yıllık sevgililik sürecinden sonra geçtiğimiz yaz evlendik.eşim babası ile ortak iş yapıyor.Eşim ailedeki tek erkek çocuk. Bu sebepten ailesi düğününe özendi takısını herseyini yaptılar.sorun şu ki evlenmeden önce babası eşime ev aldı normalde ailesi ilçede yaşıyor ama nasılsa şehirdeki ev boş diye ve ben yokum diye kıs aylarında 3 sene aldıkları evde oturdular. Ve bu evde oturdukları için eşim tüm beyaz eşyaları tv oturma Odası vs aldı ben sadece halı perde yatak Odası ve salon Takımı alarak gelip oturdum.eski akışkanlık olsa gerek her ay iki kere gelip bir hafta olacak şekilde kalmak istiyorlar. Bu durum artık içinden çıkılmaz bir hal aldı eşim konuştu uyardı en son kavga ettik açıkça biz yeni evliyiz diye uyardık bu ara gelmiyorlar. Ancak bu seferde günde 5 kez arayarak herseyi sorma durumu oluştu harcadığımız her paraya evime aldığım herseye karışıyorlar eşim ailesiyle görüşmek istemediğini söyledi en son bugün kv arayıp ağladı özür diledi sonrada aldığımız robot süpürge için hesap sordu hafta sonu şehir dışına gezmeye gitmiştik onu sordu her gün dışardasınız diyor yani şaka gibi kavga ettik olmadı konuştuk olmadı uyardık olmadı bu insanlara karşı nasıl davranmalıyım? Sorunun temelinde ortak iş yapılması yatıyor bunun farkındayım. Sürekli beni ve eşimi kontrol etmeye çalışıyorlar artık bunalıp çığlık atacağım yardım
Çok haklısın canım ben yorum yapmayıp sadece eşimle konuşayım artık ama onlara karşı da mesafe koymalı mıyım ?eşin farkındaysa sen çok karışma politik ol bu defa seni arada harcarlar
Bence koyman gerekiyorÇok haklısın canım ben yorum yapmayıp sadece eşimle konuşayım artık ama onlara karşı da mesafe koymalı mıyım ?
Zaten başka türlüsü içimden gelmiyorBence koyman gerekiyor
İşte evliliklerde birey olamamak ve tüm çatışmalar da bundan kaynaklanıyor pembişciğim.Düğünü zaten Türkiye de hep aileler yaparki erkek çalışır ailesine para götürür onlarda yapar.
Benimde ailesi yüzünden eşimle aram açılıyor peki ne yapmalıyımİşte evliliklerde birey olamamak ve tüm çatışmalar da bundan kaynaklanıyor pembişciğim.
Biraz açar mısınız?Neden mesela,sorununuz ne eş ailesi ile?Benimde ailesi yüzünden eşimle aram açılıyor peki ne yapmalıyım
Tabiki de kabul etmeyeceksin,kabul edersen ömür boyu onlara bağlı olarak yaşamak zorunda kalacaksınız.İş esinde bitiyor,ailesine laf geçirecek olan o.Sakin ama sakın kabul etme bunu,ben de İzmit'liyim bu arada,güzel yerdir.Amasya'da güzel ama eş ailesinin olduğu şehir hiç olmaz.2 senedir tanıyorum eşimi daha yeni evliyim 2 aylık eşim askeri personel Suriye de benim ailem İzmit'te oturuyor onun ailesi Amasya da temmuzda düğünüm var kaynana kayınpeder baskı yapıyor amasyadan tutun evi biz senin yanında kalalım köyden kurtarın bizi diye bende İzmit'te oturmak istiyorum kaynana kayınpeder görümceyle aynı evde yapamam evlenemden önce de zaten eşim İzmit'te oturucaz diyodu ama kaynana çok baskın karakter kendime göre haklı değil miyim yeni gelinim sonuçta kaynana gorumce kayınpeder yakışık alır mı yeni gelinin yanına bakıyorum eşim yola geliyor sonra ailesiyle konuşuyor eşim 360 derece dönüyor normalde arayıp sormazlar eşimi maaşı yatınca her ayın 15inde para için ararlar sormazlar nasılsın oğlum bir sıkıntın var mı diye bize de kimsenin faydası yok eşim tek başına yapmaya çalışıyor bazı şeyleri
O kadar kötüyüm ki ağlamaktan helak oldum böyle uzun uzun yazmak değilde tanımadığım bir insanla uzun uzun konuşasım var iyi değilimTabiki de kabul etmeyeceksin,kabul edersen ömür boyu onlara bağlı olarak yaşamak zorunda kalacaksınız.İş esinde bitiyor,ailesine laf geçirecek olan o.Sakin ama sakın kabul etme bunu,ben de İzmit'liyim bu arada,güzel yerdir.Amasya'da güzel ama eş ailesinin olduğu şehir hiç olmaz.
Ailenin yanında mı kalıyorsun şu anda?Çalışıyor musun?Çalışmıyorsan bir iş bulmani tavsiye ederim.O kadar kötüyüm ki ağlamaktan helak oldum böyle uzun uzun yazmak değilde tanımadığım bir insanla uzun uzun konuşasım var iyi değilim
Ona da izin vermiyo eşimAilenin yanında mı kalıyorsun şu anda?Çalışıyor musun?Çalışmıyorsan bir iş bulmani tavsiye ederim.