Esimin Ailesi bilhassa Görümcem

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
35
Selam Kizlar sinirlerim Tepemde yanlis yazarsam kusra bakmayin.
simdi Evleneli 7 ay oldu 7 aylik evliyim yani. Esimin ailesi cok farkli o konulara hic girmicem.
Neyse ben almanyada yasiyorum esimde buraya geldi. Simdi hem almanca kursuna gidiyo Hemde is ariyo. Ben zaten calisiyorum 10km yol yapiyorum hergün, Görümcem sürekli WhatsApp akoydugum seylere herboka yorum yapiyo. Kandil günü konustum Yine soruyoki abimle anlasabiliyomusunuz? diye yani insan bunu kac kere sorar. sonra halasi diyoki hm kilomu Aldi ee tabi hergün makarna yerse öyle olur calisamdigi icin. Benim mutgaim yokki orda gelin yiyin filan sacmaladi. ben yemek yapiyom ben yapmasam bile annem hergün farkli yemekler yapiyo. yiyip icim yan gelip yattigi icin olabilir mi acaba dicektim onada sustum. Sonra sinirden tlfu kapatinca agladim ya cünkü saygisizlik olmasin iyi anlasalim falan filan diye düsünürken onlar hep aynisini yapiyo. Neyse oda gecti diyelim.

Dün namaz kildim diger vakiti bekelrken kuran okim dedim kendi kaldigim sayfadan hatim etmek istiyorumda tekrardan ondan neyse dedim negüzel bisey paylasim paylastim görümcem gece yazmis. Allah Kabul etsin yengecik alkislama isareti kolay sayfa yazmis bide.

Sabah ise gitcem gördüm sinirlendim ne demek ya dimi... bende yazdimki Kolay diye secmedim o sayfayi hatim ediym diye okuyorum dersimi. kolay da gelcek bisey yok kuran okumak i s degil zaten onun icin yaparsak sade ne anlami kalirki.
alkislama isaretini koydum bu ne demek dedim sen ben evde napioym ne ediyom bilmiyosunki. hic okumuyomusum gibi alkisliyosun!

yazdim isyerinde tlum ccekmiyo merakla bekliyom ne yazdigini. Yani bu ne ya valla esimden soguyorum nefret ediyorum böyle yaptiklari Zaman bosanmayi bile düsünüyorum bu nedir ya sevmiyoalrsa beni sevmesinler.
Hayretbisey isyerinde agladim yine sinirden.

Buarda görümce benden 2 Yas Kücük esim saf diyo ama hicde öyle degil sürekli tüm ailesi laf sokup duruyo.

Napiym kizlar ders vermenin Zamani geldi bence? ben kimseyi kirmak üzmek istemedikce herkes beni üzüyo evlendigime pisman oldum yahu...

Ben vakit buldukca yani evde oldukca namazlarimada dikkat ediyorum kuran da okuyorum. kendi abisi tüm gün evde yatiyo kilmiyo. okumuyo. oda Hoca oglu güya.

biraksin beni gitsin kendilerine daha imanli birini bulsunlar ya valla bu ne böyle hayatimdan biktim.

kusra bakmayin uzun oldu birazcik.

ii günler

Ben hiç sinir olunacak bişey göremedim. Yani ben mi çok safim siz mi fazla alingansiniz acaba. Zaten kilometrelerce uzakta yaşıyorsunuz yani iki üç mesaj birkaç tane lafla bu hale geliyorsaniz ne demeli bilemedim. Alttan almak hoşgörülü olmak bosvermek mesela, bunlar iyi aliskanliklardir. Tavsiye ederim

Eşinizden soğumanız için bir sebep göremedim.
Görümceye kinlenecek bir sebep de göremedim. Ben de sevmem sürekli iletişimde olmayı, ama zamanla oturur bu durumlar da, siz pek cevap vermeyince o da kendini çekecektir sanıyorum.
Sosyal medyada yazdığı mesaj da yine esprili hoş bir mesaj, çok anlam yüklemeyin.

Netteki paylasimlarini eşinin akrabalarına kapat storylerde yapılıyor ayarlardan.whatsap instadan bu yapılır

Sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum. Her yaptığınızı paylaşmayın kendi iyiliğiniz için .
WhatsApp san yazılan herşeye cevap vermek zorunda değilsiniz merak eden eşinize yazsin .

Az iletişim iyidir . Eşinizle bir sıkıntınız yoksa bunlar takılacak mevzular değil . İnsanlar konuşur yerli yersiz yapacak şey muhatab olmamak o kadar .

bence sen eşinin sinirini yani evde yatmasının acısını kardeşinden çıkarıyorsun ,
her lafın altından bir şey aramaktan vaz geçersen daha rahat edersin , tecrübeli biri olarak söylüyorum sana ,

madem çok sinir oluyorsun paylaşım yapma hem kuran okudugunu paylamınıda yapma bir zamhmet , ibadet gizli yapılır ,

Fazla abartmıyo musun? Ne olmuş yorum yapmışsa yorumlardan farklı anlamlar çıkaran sensin.. belli ki insanlar seninle iletişim kurmaya ilişkiyi sıcak tutmaya çalışıyo ne var bunda? Ayrıca 10km yol dediğin nedir yaa hem de Almanya gibi bi yerde! Senin egonu kim bu kadar şişirdi bilmiyorum ama evliliğin yolunda gitsin istiyosan biraz sakinleş ve kendini kaf dağında görme derim..
saygılar!

X