Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Herkes hediyeleri çok bulmuş da bence normal

Ben henüz evli değilken Eltime bebeği doğunca küçük altın fiyatında hastane çıkışı ile yarım altın almıştım ( eşim ve ben birlikte )

Örneğin komşum doğum yaptı ne alacağını bulamadım ona da pike takımı alacağım galiba

Zira küçücük kıyafetler de 60-70 TL bir iki giyilecek yanı gidip bady alsam da kaliteli alacağım dünyanın parası

Eşin biraz kızdığı için tavrı böyle he deyin ona da altın onun hediyesi diğerleri de sizin gibi düşünün

Çok da ısrarcı olmayın aralarındaki ilişkiye karışmayın

Hmm şimdi anladım

Şaka gibisiniz gerçekten neden eşinizle kavga etmek pahasına da olsa size bir çöp dahi getirmeyen insanlara sürekli veriyorsunuz birşeyler. Eltiniz size değer verseydi o da altta kalmazdı emin olun. Eşiniz çok haklı insan kendini kullanılmış hisseder sürekli verip almadığında.

Bir kere sizin evinize daha bir kez bile gelmemis eltinize cok fazla gitmis ve her gidisinizde baya okkali hediyeler götürmüssünüz .. biraz fazla bu bence .. böyle böyle sonunda saglam bir kazik yiyecek gibisiniz eltinizden ..

Yangına körükle gitmek istemiyorum , beni bağlamaz falan diyorsunuzda , yangına körükle gidiyorsunuz farkında değilsiniz , böyle davranarak eşinizin daha fazla kinlenmesine sebep oluyorsunuz bence , niye ortada durup akışına bırakmıyorsunuz sanki böyle eşinize inat yapar gibi .

Bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Canın hediye almak istiyorsa hediyeni al. Yarın öbür gün sorun olursa aramızda pişman olurum diye de düşünme. Kocamızla da sorunlar yaşayabiliriz ilerde pişman olabiliriz diye iyi davranmayalım mı adamlara

Çok güzel tespit ettiniz. Açıkçası bana da anormal gelmiyor bunlar. İşyerinde bile birinin bebeği olunca kişi başı yeri geliyor 50 60 TL toplanıyor. Onu kendi yeğenimden mi sakınacağım

Aynen öyle... İyilik yap denize at

Bence eltiniz sizin bu hediyelerinizi sizin onlara yaranmak için aldığınızı düşünüyor. Yoksa karşılıklı olması gerekirdi. En azından kocasından korksa bile sana şahsi hediyeler alabilirdi hadi ev hediyesi almıyor. Bi şekilde karşılığını da vermesi lazımdı.

Herkesin yapabileceği bütçesi kadardır elbette ama bence yeğene çeyrek bazı arkadaşların dediği gibi ‘çok bile’ değil yani.
Sonuçta bir insanın kendi çocuğundan sonra en yakın yeğenidir. Tabiiki bu durum her ailede başkadır ama ben yeğenim için çocuğum kadar olmasa da en iyisini fazla fazla yapmaya çalışıyorum , doğduğunda tam altın taktım. 1 bavul kıyafet aldım ...
yaşadığım yerde ıslak mendil -bebek ürünleri vs. uygun neredeyse 6 aylık oluncaya kadar yetecek ıslak mendil -krem -şampuan herşeyini götürdüm çünkü Türkiye’de pahalı . Anne-babası ister istemez zorlanıyorlar diye elimden geldiğince yardım ettim-ediyorum . Çünkü aile olmak bunu gerektirir .
Hiçte abartı görmüyorum açıkçası :/ asıl o kadar şeye ne gerek var şeklindeki yorumları okuyunca şaşırıyorum . Abartı olan kısmı benim için sadece bir ‘yenge’ olarak bunu yapıyor olmanız , hani bak ben ne ilgili yengeyim der gibi .
Ama onun dışında imkan varsa her amcanın -dayı-hala teyze ya da enişte /yengenin esasında yapması gereken şey yaptığınız .
Tabii ki herkesin fikri kendine

Son düzenleme:
Eltim çalışmıyor. Neden ona yaranmak gibi bir derdim olsun ki

Hmm anladım ne demek istediğinizi. Ben tek çocuğum belki o yüzden eltimi çok sahiplendim Abla olarak gördüm. Bu konuda benim abarttığımı düşünebilirsiniz.

Ben de evli değilim ama sizin gibi olurum diye düşünüyorum , eş ailesine karşı .
Sonuçta sevdiğim adamın ailesi bence onlarida severim.
Ikinci bir ailem olur. Insanlar burada o kadar çok kaynana gorumce bilmem ne konuları açıyorlar ki ..
Siz ne güzel yeğenim diyorsunuz tabiki de öyle .
Eşiniz çok şanslı farkında değil bence

İnat değil ama. Aileye gelen bir yeğen bu.biraz duyarlı olması gerekmez mi eşimin

Çok güzel tespit ettiniz. Açıkçası bana da anormal gelmiyor bunlar. İşyerinde bile birinin bebeği olunca kişi başı yeri geliyor 50 60 TL toplanıyor. Onu kendi yeğenimden mi sakınacağım
Herkesin yazdigi bebege aldiginiz seyler degil ki her gidisinizde eltinizin evine baya dolu dolu hediyeler götürmeniz .. bunlardan bahsediyoruz fazla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…