Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Eşiniz biraz haklı gibi..

Bende özel günlere hediye alirim ve evine gitdigim insana boş gitmen. İlk gitmemde ev hediyesi alirim diğer gitmelerimde, tatli, şarap, çerez...artık aklima ne geliyorsa. Hic olmasa evin cocuklarina küçük bir hediye alirim ama siz biraz abartmışsınız. Her gitmenizde ev hediyesi gerçekten aşırı.
Ayrica iki kardeşe karışmamak gerek olduğunu düşünüyorum. Eğer eşin ceyrek diyorsa vardir bir bildiği. Eltin sonucda senin çocukluk arkadaşın değil...eşinin abisinin karısı. Bence bu konuda eşin hakli.
Siz iyi niyetlisiniz ama evinizin huzurunu bozmaya gerek yok

Ne kadar iyi niyetli ve verici olursam olayım,
eşime rağmen eltimle samimi olmaya ve onu hediyelere boğup,memnun etmeye çalışmazdım.
Eş ailesiyle olan ilişkilerde,eşin bakış açısını ve yaklaşımını dikkate almak gerektiğini düşünüyorum.

Mil Millette ne eltiler var ben doğum yaptım hatta bebeğim 1 hafta yoğun bakımda kaldı sağolsun arayıp geçmiş olsun bile demedi

Gereksiz pamuk prenseslik yaptığınız. Adam haklı eğer çalışmıyorsanız eşinizin maaşından eltinize hediye almayı bırakın.

Bence siz eltinizi kiskaniyorsunuz ve ondan daha iyi biriyim gibi kanıtlamaya çalışıyorsunuz eşinize bu durumu bak ben iyilik melegiyim ama eltim böyle demek istiyorsunuz. ... Eltinizde içinizde bu negatif enerjiyi almış olacak ki evinize dahi gelmemiş

neden böylesiniz? neden insanlara iyilik konusunda güvenmiyorsunuz? bu kadar iyi olmak olabilemez mi sizin dünyanızda?

neden böylesiniz? neden insanlara iyilik konusunda güvenmiyorsunuz? bu kadar iyi olmak olabilemez mi sizin dünyanızda?
Eski konusunda kiskandigindan bahsetmiş ondan böyle düşündüm...
Yoksa ben insanlar bana kazık atsın sonra canım desin unutan biriyim yani ..sadece his ve gözlem sonucu bu yoruma vardım

her gittiğinizde ev mi değiştirmişlerdi ki ? yani ilk evlendiklerinde hediyeyle gitmek güzel de sonra her ziyarette ev hediyesi bence gereksiz olmuş. ki düğünde de takı takmışsınızdır.
tatlı falan alırsınız eli boş gitmemek için ziyaretlerde tamamdır.
bence abartmışsınız. eşiniz haklı.
bebek özel bir durum, içinizden gelmiş almışsınız ama onda da ben olsam anne babaya ayrı hediye almazdım.

Böyle yorum pek yazmam ama konuda sadece kendinizi övdüğünüzü hissettim, böyle bir eğreti durumu var sanki yazıda.

En önemlisi de kendiniz ev hanımıysanız eşinizin gelirini abisine de olsa abartılı şekilde harcamamalısınız. Çeyrek altın bile artık çok pahalı, bırakın kardeşinin çocuğuna ne takacağına eşiniz karar versin.

Eşiniz haklı yahu adam abisiyle arası açık fazla gidiş geliş yok size noluyor ? Saydiginiz hediyeler çok abartı bence kaldı ki eşinizde rahatsız yani anlam veremedim

Sen hediye götürdüğünde onlar da almis oldukları herhangi bi seyi takdim edebilirlerdi; zor degil.. Herkes ayni hassasiyette olamaz elbet, illa ki kotu niyet olacak da degil ama hicbi sey yapmamis olmalari rahatsiz edici, eşin o yonden hakli.. Hediyelesmek guzeldir, sen de oyle yetismissin ama abartili geldi bana hareketlerin.. Ilk torun geliyorsa dedesi nenesi, ana babasi abartir da yengenin 'eşine ragmen' abartmasi anlamsiz..

Son düzenleme:
Evine ilk kez gidildiğinde bir hediye ve bebek için de çeyrek yeterliydi. Diğerlerini abartmışsınız. Eşinle tartismana değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…