Eşimi tekrar kendime çektim:)

Huyunu biliyorsan ona göre davran.
Öğrendim artık huyunu mesela kv arkamdan konustugu halde hala kimse arkandan konusmuyor diyor görmezden geliyor ben mesajlarını yakaladım eşim kv hep bir sey olmaz normaldir demiş kv onu doldurmaya calısmıs eşim beni savunmus ama bazende doldurusa geliyor işte acıtasyonla ..bu sekilde nasıl hareket edicem sinirlerime hakim olup kv ya halt edicem ya da muhatap olmicam ama sınırlarımı zorlarsa kavga ederim diye düşünüyorum bu durumda eşim haklı da olsam annesine saygısızlık olarak algılar mesela ..anlatabildim mi cok karısık

Avladım.
Aslında seni ezdirmek istemiyor ama dolduruşa da geliyor. Bu durumda annesini kötüleme yanında hep masum kızı oyna. Çok üzülüyorum. Annen beni sevmiyor diye falan de

Eşim trip falan atmadı.O da gördü.Geldiklerinde yaşadığımız sıkıntıları.Babası herşeye karıştı.Adamın çenesi hiç durmadı.Babamgil ve biz onları gezdirmedik yer bırakmadık.Ailem elinden geldiğince güzel ağırladılar. Ama, sürekli bir bahaneyle huzursuz etti. Sinir etti iyice.Bir daha onunla gidermiyim hiç.

Avladım.
Aslında seni ezdirmek istemiyor ama dolduruşa da geliyor. Bu durumda annesini kötüleme yanında hep masum kızı oyna. Çok üzülüyorum. Annen beni sevmiyor diye falan de
Canım annesi de eşimin yanında politik mesela bundan ye şundan ye amaaa eşimin hassas noktası para mesela ordan vuruyor neden eşim karseşimin bilet parasını kesmiş diye doldurmaya calısmıs

Canım annesi de eşimin yanında politik mesela bundan ye şundan ye amaaa eşimin hassas noktası para mesela ordan vuruyor neden eşim karseşimin bilet parasını kesmiş diye doldurmaya calısmıs
Sende politik ol zaten tanıdıkça nasıl davranman gerektiğini çözersin

bence sakin kal canım sevindim inşALLAH boyle devam edersiniz.

Benim eşim herzaman derki ne dedigin degil nasil dedigin önemli :) Valla ben tatli dille olaya girip oyle bi içimdekileri bosaltiyorumki eşim gelip ailesine laf söylediğimi anlamiyo bile hakli gördüğü icin beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…