- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Canım öyle diyorsun da annemlerim ev uzakta cocuguyla ve kendisi gelip yatıya kalacak aileme senede iki kez gidiyorım ve onların ne işi var yanımızda aileme heö yük hem masraf yatılı misafir sonucta canımTakmayacaksın durdurmayacaksın zaten canım. Değiştiremeyeceğin durduramayacağın şeylerin üzerinde kafa yorma. Sen kem küm ettikçe; kavgasını ettikçe, gelme dedikçe, o daha çok gelmek ister. Bırak gelsin de karışsın da.. kabullen bunu. Bugün kavga çıkartıp gelme desen, yarın yine aynısı ve daha fazlası olur. Üzerine birde eşinle kötü olursun. Engelleyemezsin.
O yüzden kabullen. Emin ol o zaman daha az sinir olacaksın.
İşi biraz deliliğe vur. :)
Anlıyorum canım, herşeyi geçtim birde senin tatilin bu sonuçta. Sana özel olması lazım.Canım öyle diyorsun da annemlerim ev uzakta cocuguyla ve kendisi gelip yatıya kalacak aileme senede iki kez gidiyorım ve onların ne işi var yanımızda aileme heö yük hem masraf yatılı misafir sonucta canım
Kendi hatanizin kendiniz farkına vermişsiniz. Ofke kontrolü çok önemli çünkü siz şiddete eğilimli davrandiginizda karşı tarafta aynı şekilde karşılık verebilir veya küfürlü konuşabilir. Bunlar ilişkide olağan birseymis gibi görülmeye baslanirsa da aranizda ne sevgi ne saygı kalir. Hem eşinizde hemde kendinize olan sayginizi yitirmeyin. Tartışma da olsa aranızda seviyeyi korumaya çalışın. Esya fırlatmak gerçekten tahrik edici bir davranış bunu tekrarlamayin birdahaTeşekkğr ederim canım benim sinir patlamalarım vardır kafasına cok bir sey fırlatmısımdır elimde değil artık daha sakin olmaya çalışacağım
Biz yeni evlendiğimizde kendi aileme yapacağımız ilk ziyarete eşimin aileside gelmek istemişlerdi.Tabiki mecbur kabul ettim.Bütün çocuklarını arayıp,sizde gelmek istermisiniz diye sorduklarını görünce,bu böyle olmaz herkes bizim arabaya sığmaz isterseniz bir otobüs tutun deyip güldüm.(fikirsiz insanlar)Sonuçta 3 kişi geldiler ve lüzumsuz hareketleri sebebiyle babam onlara birşey diyemediğinden sinirini benden çıkarmıştı.O bir oldu.Diğer gidişlerimizin hepsinde kayınbaba hep gelmek istedi.Ben eşime bir daha asla onlarla gitmek istemediğimi.Ailemle zaten yılda bir görüştüğümü,onlarla vakit geçirmek istediğimi,daha önce nasıl burnumdan geldiğini,gerekirse tek gideceğimi güzelce anlattım.Tekrarı olmadı.Ama herzaman teklif etmeye devam ettiler,benden yüz bulamadılar.(nasıl bir arsızlıksa artık)Canım öyle diyorsun da annemlerim ev uzakta cocuguyla ve kendisi gelip yatıya kalacak aileme senede iki kez gidiyorım ve onların ne işi var yanımızda aileme heö yük hem masraf yatılı misafir sonucta canım
Niye onun ailesi padişah soyundan da sizin ki düz halk mı aferin hanimlar böyle devam edin sizi besleyip büyütmüş insanlara böyle karşılik verin pesBiz bir anlaşma yaptık. Küsmek ve trip atmak yok diye. Gerçekten de işe yaradı bu yöntem.
Benim taktiklerin de şunlar:
Ailesine ve akrabalarına kesinlikle laf söylenmeyecek.
Onun tarafından misafir geleceği zaman çok iyi ağırlanacak.
Onun tarafından birilerine misafirliğe gidileceği zaman erkenden hazırlanıp, çocukları da hazırlayıp bekleyeceksiniz beyefendiyi.
Kendi tarafınızdan birilerine gidildiğinde çok uzun kalınmayacak. (Eşim bunları talep etmiyor ama ben böyle yapıyorum. Çünkü hal ve hareketlerinden sıkıldığını anlayabiliyorum.)
Bir tartışma çıkarsa aramızda çok uzatılmayacak.
Hele üstte alıntiladığım padişah soyundan olan kocaBu herifler ne paşaymişta bizler buralarda KOCAMI KENDIME NASIL CEKERIM CEKTIM CEKTIM gibi basliklar acabiliyoruz??!!! hangi forum sayfasinda bir erkek boyle bir baslik acmistir ? bence tarih yazmadi
Haklısınız aslında. Kendi adıma ve kendi durumuma göre yazmıştım. Ben kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum ve sık sık hemen hemen her gün görüşüyorum zaten. Eşimi de yanımda sürüklemek istemiyorum sadece, fazla zevk almadığı ve sıkıldığını anladığım bir yerde çok uzun süre kalması beni de geriyor. Eşimin ailesi de başka bir ilde ve ayda yılda bir gidiyoruz. O yüzden oraya gideceğimiz zaman daha dikkatli oluyorum, benim kadar sık ailesiyle görüşmüyor diye.Niye onun ailesi padişah soyundan da sizin ki düz halk mı aferin hanimlar böyle devam edin sizi besleyip büyütmüş insanlara böyle karşılik verin pes
Tamam ben yanlış anlamışım o zaman pardon ama yazdığınızdan öyle anlaşılmıyorHaklısınız aslında. Kendi adıma ve kendi durumuma göre yazmıştım. Ben kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum ve sık sık hemen hemen her gün görüşüyorum zaten. Eşimi de yanımda sürüklemek istemiyorum sadece, fazla zevk almadığı ve sıkıldığını anladığım bir yerde çok uzun süre kalması beni de geriyor. Eşimin ailesi de başla bir ilde ve ayda yılda bir gidiyoruz. O yüzden oraya gideceğimiz zaman daha dikkatli oluyorum, benim kadar sık ailesiyle görüşmüyor diye.
Yanlış anlaşılacak kadar da yazmışım zaten, haklısınız vallaTamam ben yanlış anlamışım o zaman pardon ama yazdığınızdan öyle anlaşılmıyor
Canım ailesine kendi istediğim zamanda gidicem ben zaten oraya gidecektim benim derdim erken gitmemektiE meleke sana dedik ki bi kaç kişi olarak “git ailesinin yanına bi görün” Çem çem çemkirdin olur mu öyle gitmeyeceğim bitti, o arayana kadar aramayacağım bilmem ne. Döndün dolaştın yine ailesine gideceğim, adamla kibar kibar konuşmak lazımmış diyorsun. En başta tahrik edip sinirlendirip en son yapman gerekeni yapıyorsun.
Eşim bu durumda sana trip falan atmaadı mı ne bileyim ya ben de hayır diyorum ama ısrarlar bitmicek gibi bu sefer yüzüne dan diye söylemeyi düşünüyorum ben kocamla başbaşa gezicem sende kendi kocanla git nereye istiyorsanBiz yeni evlendiğimizde kendi aileme yapacağımız ilk ziyarete eşimin aileside gelmek istemişlerdi.Tabiki mecbur kabul ettim.Bütün çocuklarını arayıp,sizde gelmek istermisiniz diye sorduklarını görünce,bu böyle olmaz herkes bizim arabaya sığmaz isterseniz bir otobüs tutun deyip güldüm.(fikirsiz insanlar)Sonuçta 3 kişi geldiler ve lüzumsuz hareketleri sebebiyle babam onlara birşey diyemediğinden sinirini benden çıkarmıştı.O bir oldu.Diğer gidişlerimizin hepsinde kayınbaba hep gelmek istedi.Ben eşime bir daha asla onlarla gitmek istemediğimi.Ailemle zaten yılda bir görüştüğümü,onlarla vakit geçirmek istediğimi,daha önce nasıl burnumdan geldiğini,gerekirse tek gideceğimi güzelce anlattım.Tekrarı olmadı.Ama herzaman teklif etmeye devam ettiler,benden yüz bulamadılar.(nasıl bir arsızlıksa artık)
KesinlikleHiçbir kadın eşinin aile üyelerinden birine asla laf etmesin. Bu çok önemli bir tüyo. Siz haklı bile olsanız, hem suçlu duruma düşüyorsunuz, hem de aile üyesi en kutsal makama oturuyor eşinizin gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?