- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- Konu Sahibi keskelerveben
Hayirli geceler hanimlar bu saat oldu gozume uyku girmiyor hemen konuya giriyorum ... dun gece ogrendim ki esim amerikan pitbull terier cinsi 2 aylik yavru kopek edinmis bir arkadsi vermis kayinvalidem koyde oturuyor orada kopek kulubemiz vardi hayvani oraya baglamis simdi sorun su ki biz haftada 1 gun koye cikiyoruz ve bu kalan 6 gun boyunca kopek bagli bir sekilde ben esime dunden beri yalvariyorum o kopege gunah yazik surekli bagli kaldigi icin stres olacak ve saldirganlik olusacak zaten saldirganliga meyilli hayvanlar (esimin kopek bakimi hakkinda en ufak bir bilgisi yok.dunden beri bu kopek.irki hakkinda bilgi ediniyorum strese giriyorlar ve saldirganlasiyorlarmis surekli bagli kaldiklari icin kv kadin cozemez korkuyor yemegini vs veriyor ama) kendi sikintilarim yetmezmis gibi bir de simdi o yavruda aklim ne yapiyor diye ac mi ?tok mu ?üsudu mu? stres yapti mi? Mama al daha yavru dedim almadi (sut yogurt haslanmis kuzu eti vs goturuyor)kemik almis isirsin diye isirmayi ogrenecekmis yahu oyuncak al diyorum oyuncaga zarar verdigi zaman da yanlis oldugunu anlasin net ve kararli bir sekilde hayir de diyorum yok sen karisma diyor kimseyede vermiyor hayvani bilincsiz bir sekilde bakiyor 2 gundur ben burda sikintidan patladim elim ayagim uyusuyor yemin ediyorum aglayasim var cok aciyorum o yavruya napabilirim bir yardim edin Allah askina evime alsam bakabilecegim bir yerim yok kiradayim ev sahibim de zaten istemez evimden de olurum koye ciksam 3.5 yasinda bir kizim var ne kadar cikabilirim kis geldi artik hic cikamam deliricem artik dunden beri o masum yavruda aklim sonucu ne olursa olsun elimden ne gelirse yapmak istiyorum onun icin bir akil verin nolurrr
Son düzenleme: